Naše Broumovsko Přejít na hlavní navigaci Přejít na změnu jazyka Přejít na přihlášení Přejít na vyhledávání
  • Sport
  • Tři reprezentanti Borského klubu lyžařů Machov startují na olympiádě

Tři reprezentanti Borského klubu lyžařů Machov startují na olympiádě

RENÉ HERZÁN

Sobota, 18. ledna 2020

Tři reprezentanti Borského klubu lyžařů Machov startují na olympiádě

Karlovarský kraj dnes poprvé přivítá IX. zimní Olympiádu dětí a mládeže. Organizátoři očekávají příjezd 1980 sportovců a trenérů. Mezi těmito účastníky je trojice běžců z Borského klubu lyžařů Machov. Jsou to: Ema Ducháčová, které vyhrála oba kvalifikační závody KH kraje, Aneta Gultová-dvakrát druhé místo v kvalifikaci a Lukáš Doležal, který oba závody také vyhrál. Už postup tří dětí z osmi možných za kraj je pro BKL Machov veliký úspěch.

O pořadatelství 9. ročníku zimní verze se podělí města Karlovy Vary, Boží Dar, Cheb, Mariánské Lázně, Ostrov a Sokolov, sportovci budou ubytování také v Jáchymově. Vedle tradičních zimních sportů, jako je lední hokej, alpské lyžování či biatlon se kraje utkají také v karate, šachu nebo umělecké soutěži v hraní na klávesové nástroje. Slavnostní zahájení bude hostit karlovarská KV Arena.
Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři
Odebírejte náš newsletter
O portálu

Zpravodajský portál Naše Broumovsko, který vznikl v říjnu 2010, se zaměřuje na informovanost obyvatel broumovského regionu. Web poskytuje každodenní informační servis a kulturní, společenské, ekonomické či sportovní zprávy nejen z Broumovska, ale i z Královéhradeckého kraje.

Kontakt

Michaela Mašková, šéfredaktorka
Telefon: +420 734 257 512
Bára Fialová, 732 284 847, redakce
Email: redakce.nase@broumovsko.cz

Adresa redakce:
Klášterní 1, 550 01 Broumov (Google Mapy)