Naše Broumovsko Přejít na hlavní navigaci Přejít na změnu jazyka Přejít na přihlášení Přejít na vyhledávání
  • Sport
  • V Broumově se bruslí! Jsou k tomu ideální podmínky
banner

V Broumově se bruslí! Jsou k tomu ideální podmínky

RENÉ HERZÁN

Neděle, 4. prosince 2016

V Broumově se bruslí! Jsou k tomu ideální podmínky

V neděli byl oficiálně zahájený provoz kluziště pod budovou Klubu ROK na Masarykově třídě v Broumově. Současné mrazivé počasí nabízí ideální podmínky pro bruslení.

Agregát a příslušenství na provozování veřejného bruslení koupilo Město Broumov už v roce 2013. Led by měl být dobrém stavu až do teploty 15 stupňů nad nulou. Už několik dní jej připravují ve dne i v noci broumovští hasiči.

Ledovou plochu bude provozovat Dům dětí a mládeže Ulita Broumov. Otevřeno bude od pondělí do pátku od 14:30 hodin, v sobotu a v neděli od 10. Bruslit se bude od neděle do čtvrtka do 19, v pátek a v sobotu do 20 hodin. Časy mohou být upraveny s ohledem na aktuální návštěvnost a stav počasí.

Kluziště je určené nejen pro veřejnost, ale i pro školy, školská zařízení a další organizace. Termíny si můžete rezervovat na telefonních číslech 491 521 381 nebo 776 364 400.

Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři
Odebírejte náš newsletter
O portálu

Zpravodajský portál Naše Broumovsko, který vznikl v říjnu 2010, se zaměřuje na informovanost obyvatel broumovského regionu. Web poskytuje každodenní informační servis a kulturní, společenské, ekonomické či sportovní zprávy nejen z Broumovska, ale i z Královéhradeckého kraje.

Kontakt

Michaela Mašková, šéfredaktorka
Telefon: +420 734 257 512
Bára Fialová, 732 284 847, redakce
Email: redakce.nase@broumovsko.cz

Adresa redakce:
Klášterní 1, 550 01 Broumov (Google Mapy)