Naše Broumovsko Přejít na hlavní navigaci Přejít na změnu jazyka Přejít na přihlášení Přejít na vyhledávání
  • Sport
  • V náchodské Montaci se otevírá nový biketrail Lišák

V náchodské Montaci se otevírá nový biketrail Lišák

Nina Adlof, foto město Náchod

Pátek, 18. října 2024

V náchodské Montaci se otevírá nový biketrail Lišák

Náchod zve na slavnostní otevření historicky prvního náchodského trailu s názvem Lišák. 

Projeďte si společně se zkušenými jezdci historicky první náchodský trail, jehož slavnostní otevření proběhne v sobotu 19. října 2024 od 14:30 z osady Amerika v Náchodě. Biketrail vznikl ve spolupráci města Náchoda a organizace Náchodské stezky a díky hlasům veřejnosti nese název LIŠÁK.

Zájemci o první sjezd mohou zdarma využít dopravu cyklobusem k Jiráskově turistické chatě na Dobrošově, který bude odjíždět po 13. hodině od Dětského dopravního hřiště v Bělovsi. Případně lze absolvovat společnou jízdu na start přímo na kolech se skupinou bikerů. Další možností je individuální doprava na parkoviště u Jiráskovy turistické chaty, odkud se dále pokračuje cca 1 km po značené trase. Dojezd účastníků sjezdu bude u mostu v místě pěchotního srubu Montace, kde na první bikery čeká odměna na památku. Podmínkou účasti při sjezdu je vlastní horské kolo v dobrém technickém stavu a helma! (případně chrániče).

Program pokračuje na Dětském dopravním hřišti v Bělovsi, kde si od 17 hodin můžete poslechnout přednášku profesionálního bikera Richarda „GASPI“ Gasperotti!

 

 

Přidejte komentář:

Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři
Pro odesláni musíte být přihlášeni
Přihlaste se: E-mail
Nebo se zaregistrujte

Diskuze k článku:

Diskuse zatím neobsahuje žádné příspěvky.
Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři
Odebírejte náš newsletter
O portálu

Zpravodajský portál Naše Broumovsko, který vznikl v říjnu 2010, se zaměřuje na informovanost obyvatel broumovského regionu. Web poskytuje každodenní informační servis a kulturní, společenské, ekonomické či sportovní zprávy nejen z Broumovska, ale i z Královéhradeckého kraje.

Kontakt

Michaela Mašková, šéfredaktorka
Telefon: +420 734 257 512
Bára Fialová, 732 284 847, redakce
Email: redakce.nase@broumovsko.cz

Adresa redakce:
Klášterní 1, 550 01 Broumov (Google Mapy)