Naše Broumovsko Přejít na hlavní navigaci Přejít na změnu jazyka Přejít na přihlášení Přejít na vyhledávání
  • Sport
  • Ani čtyři branky Ládi Hanzlíka Meziměstí k bodům nepomohly. Střelecké hody v okresní soutěži
banner

Ani čtyři branky Ládi Hanzlíka Meziměstí k bodům nepomohly. Střelecké hody v okresní soutěži

René Herzán

Pondělí, 9. září 2019

Ani čtyři branky Ládi Hanzlíka Meziměstí k bodům nepomohly. Střelecké hody v okresní soutěži

Bývalý hráč Slovanu Broumov Láďa Hanzlík v této sezóně válí v Meziměstí. V 5. kole 1. B třídy v sobotu vstřelil čtyři branky, přesto Meziměstí doma prohrálo s Kosičkama 4:7. V okresní soutěži padlo ve čtyřech zápasech 40 branek!

Pohár hejtmana Královéhradeckého kraje

středa 4. září

SK Česká Skalice - Spartak Police nad Metují 1 : 2 (0 : 1)

Střelci: 57. Kožený Lukáš - 22. Káva Matěj, 85. Matějka Jakub

Sestava Police: Vacho Libor, Gregar Tomáš (46. Melichar Jan), Ansuma Musa, Awuku Felix (78. Rieger Bohuslav), Káva Matěj (68. Gavelek Ondřej), Kudláček Ladislav, Jandík Marek (C), Franc Pavel, Matějka Jakub, Hauschke Jakub, Tošovský Jiří (46. Růžička Pavel)

"Jsem rád, že nedělní nepovedené utkání hodili kluci za hlavu a dnešní okresní derby výsledkově zvládli," uvedl předseda polického oddílu Karel Klimeš.

Vedoucí týmu České Skalice Stanislav Hanel dodal: "I přes potíže se sestavou jsme s učastníkem krajského přeboru sehráli vyrovnané utkání. Utkáni se hrálo v pěkné kulise i díky hostujícím fanouškům, kteří si ale pokazili reputaci pří odjezdu, kdy si odvezli na památku pulitry z místní restaurace."

Krajský přebor

FC Slavia HK A - Spartak Police nad Metují 3 : 2 (1 : 2)

Střelci: 43. Lán Jakub, 69. Řezáč Jiří, 79. Řezáč Jiří - 4. Matějka Jakub, 5. Matějka Jakub

Sestava Police: Vacho Libor, Awuku Felix (46. Káva Matěj), Kudláček Ladislav, Jandík Marek (C), Havrda Ondřej, Ansuma Musa, Franc Pavel, Hauschke Jakub, Matějka Jakub, Tošovský Jiří (61. Jaroš Jaroslav), Růžička Pavel (46. Klapkovský Josef)

"Začátek utkání přesně podle našich plánů a představ. Ovšem postupem času se nám začala vytrácet dravost a chytrost. Domácí na nás tlačili a my jsme bohužel nebyli schopni se prosadit a udržet s nimi tempo. Škoda, že nám nebyl uznán třetí gól po sporné situaci. Jinak si myslím, že utkání mělo z obou stran vysokou úroveň. Blahopřejeme domácím k vítězství," uvedl trenér Police Luboš Jansa.

Vedoucí týmu Slavie Milan Krempa dodal: "Po pěti minutách dvě obdržené branky a nucené střídání v zadních řadách, to byl úvod, který jsme určitě nechtěli. Teprve potom jsme se začali dostávat do hry a v závěru poločasu jsme brankou Jakuba Lána korigovali skóre. Ve druhém poločase jsme trpělivou hrou a dvěma brankami Jirky Řezáče vývoj utkání otočili a v závěru vítězství uhájili."

1. A třída

SK Sobotka - Slovan Broumov 4 : 1 (2 : 0)

Střelci: 15. Taneček Jakub, 25. Klečal Tomáš, 52. Kocourek Marek, 75. Miler Michal - 89. Spišák Ondřej

Sestava Broumova: Drahorád Jakub, Štejnar Martin, Hečko Miroslav (C), Wilke Ervín, Šimon Jakub, Spišák Ondřej, Svoboda David, Gago Marek, Kindl Jakub (63. Pokorný Jiří), Michálek Jan, Smrček Pavel

"Dnes musíme být s výsledkem, ale i s výkonem spokojeni. Hrál se oboustranně rychlý, důrazný fotbal a k tomu přispěla svým dobrým výkonem i trojice rozhodčích. Na hostech oceňuji snahu i přes nepříznivý výsledek hrát naplno po celých 90 minut. Diváci se měli rozhodně na co koukat," řekl po zápase trenér Sobotky L. Štrobl.

1. B třída

Sokol Hejtmánkovice - Spartak Opočno 2 : 1 (0 : 1)

Střelci: 86. Harasevič Miroslav, 89. Růžička Pavel - 38. Polák Ondřej

Sestava Hejtmánkovic: Remeš Miroslav, Harasevič Miroslav, Harasevič Václav, (58. Bohatec Martin), Strelec Jan, Schubert Jan (60. Růžička Pavel), Hušek David, Novák Lukáš, Richter Filip (74. Fajstl Miroslav), Nýč Miloš (46. Franc Jiří), Gago Tomáš (C), Růžička Martin

"Utkání dvou rozdílných poločasů, a v prvním jsme tahali za kratší konec. Soupeř byl více na balonu a dobře kombinoval, nám se hra nedařila dle našich představ, a tak jsme zalouženě v poločase prohrávali. Druhý poločas byl z naší strany mnohem lepší, dařilo se nám soupeři odebírat míče a i kombinace se zlepšila a nakonec se nám podařilo utkání otočit. Zápasu by spíše slušela remíza, ale jsem rád za to, že jsme šli za vítězstvím a hráli až do posledního hvizdu rozhodčího. Pochvala pro celý tým!," zhodnotil zápas hrající trenér Hejtmánkovic Míra Harasevič.

Trenér Opočna Martin Šnajdr dodal: "Vyhrané utkání jsme si prohráli naprosto zbytečně, když jsme po výborném prvním poločase v tom druhém úplně přestali hrát. Kolaps v závěru snad ani nejde hodnotit! Pochvala pro trojici rozhodčích."

Lokomotiva Meziměstí - Spartak Kosičky 4 : 7 (2 : 5)

Střelci: 24. Hanzlík Ladislav, 33. Hanzlík Ladislav, 70. Hanzlík Ladislav, 77. Hanzlík Ladislav - 2. Žaloudek Jan, 12. Koliáš Radan (Pokutový kop), 22. Stránský Martin, 26. Dašek Matěj, 35. Lábr Jaroslav (Pokutový kop), 47. Koliáš Radan, 91. Mráz David

Sestava Meziměstí: Sejkora Jakub, Frydrych Tomáš (35. Smrček Jakub), Šnábl Petr (C), Urban Patrik, Gajdoš Petr, Bureš Pavel (66. Krejčí Vojtěch), Šprinc Petr, Škoda Jakub, Mucha Josef, Hanzlík Ladislav, Panny David

"První půle byla z naší strany nepozorná a nesoustředěná, a tak jsme našimi chybami darovali soupeři čtyři branky. Za druhou půli můžu hráčům poděkovat, že do toho dali srdíčko a odvedli kvalitní výkon. Jenom nás můžou mrzet neproměněné šance, kterých bylo požehnaně. Soupeři gratulujeme k vítězství," řekl po zápase trenér Meziměstí (a zároveň hráč a střelec Božanova) Jindřich Kitler.

"Po celé utkání jsme byli lepším týmem a proto jsme zaslouženě vyhráli," dodal předseda oddílu Kosiček Milan Pražák.

Okresní přebor

Jiskra VEBA Machov - Velichovky 2:0 (0:0)

Střelci: 51. Kubeček Patrik, 56. Pataki Jan

Sokol Mezilesí - Sokol Velká Jesenice 1:0 (1:0)

Střelci: 33. Škoda Pavel

Červený Kostelec - SK Babí 3:1 (1:0)

Střelci: 34. Matějovic Tomáš, 46. Liška Petr, 57. Tipelt Matěj - 68. Hron Marek

Sokol Zábrodí - Slavoj Teplice nad Metují 0:0

Velké Poříčí - Jiskra Martínkovice 2:0 (1:0)

Střelci: 35. Hanzl David, 76. Werner Tomáš

AFK Hronov - Stárkov 2:4 (1:3)

Střelci: 38. Kollert David, 80. Kollert David (pen.) - 1. Tobiáš Jiří, 8. Ságner Patrik, 42. Novotný Jakub, 68. Novák Filip

Okresní soutěž

Sokol Heřmánkovice - Sokol Otovice 1:3 (1:2)

Střelci: 45. Zelený Pavel - 13. Korityák Jakub, 29. Korityák Jakub, 77. Dziak Lukáš

Sokol Křinice - Dolany 1:10 (0:7)

Střelci: 76. Jirásek Václav (pen.) - 4. Záliš Vojtěch,9. Sedláček Ondřej, 23. Sedláček Ondřej, 30. Ulrych Roman, 33. Mach Kamil, 36. Sedláček Ondřej, 41. Záliš Vojtěch, 48. Ryba Jakub, 75. Tokar Ivan, 87. Náhlík Tomáš

Sokol Božanov - Rasošky 13:2 (5:2)

Střelci: 9. Kitler Jindřich, 25. Kitler Jindřich, 35. Balín Miroslav, 38. Kitler Jindřich, 43. Kotrnec Jan, 47. Balín Miroslav, 50. Balín Miroslav, 54. Svědík Martin (pen.), 60. Hypšman Daniel, 63. Bažout David, 65. Wilke Ervín, 73. Balín Miroslav, 75. Exner Pavel - 16. Koprda Ondřej, 18. Vymetálek Jiří

Lokomotiva Meziměstí B - Spartak Police nad Metují 2:8 (2:3)

Střelci: 30. Bartoš Jiří, 40. Troják Petr - 23. Hauk Petr, 29. Hauk Petr, 39. Hauk Petr, 77. Hauk Petr, 88. Hauk Petr, 65. Gavelek Ondřej, 60. Tauc Jiří, 74. Tauc Jiří

Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři
Odebírejte náš newsletter
O portálu

Zpravodajský portál Naše Broumovsko, který vznikl v říjnu 2010, se zaměřuje na informovanost obyvatel broumovského regionu. Web poskytuje každodenní informační servis a kulturní, společenské, ekonomické či sportovní zprávy nejen z Broumovska, ale i z Královéhradeckého kraje.

Kontakt

Michaela Mašková, šéfredaktorka
Telefon: +420 734 257 512
Bára Fialová, 732 284 847, redakce
Email: redakce.nase@broumovsko.cz

Adresa redakce:
Klášterní 1, 550 01 Broumov (Google Mapy)