Naše Broumovsko Přejít na hlavní navigaci Přejít na změnu jazyka Přejít na přihlášení Přejít na vyhledávání
  • Sport
  • Branka Hanzlíka stačila na vítězství Broumova nad Dobruškou
banner

Branka Hanzlíka stačila na vítězství Broumova nad Dobruškou

René Herzán

Pondělí, 2. dubna 2018

Branka Hanzlíka stačila na vítězství Broumova nad Dobruškou

Broumov si konečně zahrál o body. Po třech odložených zápasech v neděli vyhrál na domácím hřišti s Dobruškou 1:0. Jedinou branku vstřelil už v 10. minutě Láďa Hanzlík. Spartak Police nad Metují doma vysoko prohrál s trutnovským béčkem.

1.A třída

Slovan Broumov - SK Dobruška 1 : 0 (1 : 0)

Střelci: 10. Hanzlík Ladislav

Sestava Broumova: Drahorád Jakub, Gago Ondřej, Štejnar Martin, Panny David (C), Němeček Tomáš, Hanzlík Ladislav (86. Riabec Martin), Wilke Ervín, Šimon Jakub (71. Hečko Miroslav), Svoboda David, Gago Marek (90. Lehotský Jiří), Michálek Jan

"Po celý zapas jsme se nedokázali vyrovnat s těžkým terénem a jednoduchou, ale účelnou hrou domácích. O třech bodech rozhodla branka z úvodu utkání, domácí však mohli skórovat vícekrát, jejich vítězství bylo podle mne zasloužené. Děkuji všem hráčům za obětavý výkon, i když to tentokrát nestačilo," řekl po zápase trenér Dobrušky M. Kilar.

Spartak Police nad Metují - MFK Trutnov B 1 : 6 (1 : 2)

Střelci: 21. Klapkovský Josef - 14. Štěpánek Marcel, 32. Kalhous Matěj, 46. Kučera Pavel, 62. Kalhous Matěj, 71. Matějka Pavel, 79. Michl Filip

Sestava Police: Bouška Tomáš, Jandík Marek (61. Reimann Josef), Kudláček Ladislav, Kollert Jiří (C), Rieger Bohuslav, Šolc Petr, Hejnyš Milan, Klapkovský Josef, Mucha Tomáš, Semerák Jakub, Vik Petr

"Dnešní utkání se nám povedlo ve všech ohledech a jak je vítězství jednoznačné, tak je zasloužené. První poločas byl však vyrovnaný. Hrálo se nahoru dolů a obě mužstva si vytvářela velmi dobré příležitosti. Jednobrankový náskok jsme ale do půle uhájili. Druhé dějství odstartovala naše rychlá branka, která zápas zlomila v náš prospěch. Od té chvíle bylo utkání zcela v naší režii. Nemalým dílem k tomu přispěla i pětice dorostenců, kterým za výpomoc děkujeme. Pochvalu si však zaslouží celé mužstvo," uvedl realizační tým Trutnova.

Vedoucí polického mužstva Aleš Hlávka dodal: "Zasloužená výhra hostů."

Okresní přebor

Jiskra VEBA Machov - AFK Hronov 4:2 (1:1)

Střelci: 29. Martinec Pavel, 60. Martinec Pavel, 70. Středa Michal, 75. Zima Jiří - 45. Pylyp Igor, 82. Pylyp Vasyl

Sokol Mezilesí - TJ Dolany 4:2 (4:1)

Střelci: 26. Maixner Lukáš, 31. Škoda Jakub, 38. Škoda Pavel, 40. Škoda Pavel - 10. Tokar Ivan, 62. Kulang Jaroslav (pen.)

Sokol Zábrodí - Sokol Velká Jesenice 1:4 (1:1)

Střelci: 29. Rosa Petr - 38. Paďour Jan, 65. Lelek Vladimír, 68. Cohorna Matěj, 89. Paďour Jan

Velké Poříčí - Velichovky 1:0 (0:0)

Střelci: 65. Nguyen Van Son

Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři
Odebírejte náš newsletter
O portálu

Zpravodajský portál Naše Broumovsko, který vznikl v říjnu 2010, se zaměřuje na informovanost obyvatel broumovského regionu. Web poskytuje každodenní informační servis a kulturní, společenské, ekonomické či sportovní zprávy nejen z Broumovska, ale i z Královéhradeckého kraje.

Kontakt

Michaela Mašková, šéfredaktorka
Telefon: +420 734 257 512
Bára Fialová, 732 284 847, redakce
Email: redakce.nase@broumovsko.cz

Adresa redakce:
Klášterní 1, 550 01 Broumov (Google Mapy)