Naše Broumovsko Přejít na hlavní navigaci Přejít na změnu jazyka Přejít na přihlášení Přejít na vyhledávání
  • Sport
  • Brankář Drahorád zachránil Broumov od debaklu
banner

Brankář Drahorád zachránil Broumov od debaklu

René Herzán

Pondělí, 24. srpna 2020

Brankář Drahorád zachránil Broumov od debaklu

Slovan Broumov prohrál v zápase 1. A třídy na domácím hřišti s Jaroměří 4:0, když všechny branky dostal v rozpětí 12 minut. Debaklu zabránil brankář Jakub Drahorád, který se zaskvěl několika skvělými zákroky.

Krajský přebor

FC Slavia Hradec Králové A - Spartak Police nad Metují 1 : 3 (0 : 2)

Střelci: 72. Pulkrábek Ondřej - 27. Klapkovský Josef (pokutový kop), 32. Franc Pavel, 57. Ansuma Musa

Sestava Police: Vacho Libor, Rieger Bohuslav, Routek Miroslav, Franc Pavel, Havrda Ondřej, Jandík Marek (C), (60. Ansorge Jan), Ansuma Musa (72. Awuku Felix), Kudláček Ladislav, Matějka Jakub (86. Gavelek Vilém), Melichar Jan (90. Gregar Tomáš), Klapkovský Josef (89. Mucha Tomáš)

Trenér Slavie Josef Bouček po zápase uvedl: "K čemu nám je, že se na hru soupeře připravujeme, když laxním přístupem v řešení některých situací mu umožníme vstřelit branku. Dnes to bylo o produktivitě a kvalitě v zakončení brankových situací v čemž nás hráči soupeře jasně převýšili. Bez vyšší bojovnosti a proměnování brankových příležitostí nemůžeme myslet na lepší výsledky. Hostům gratuluji k zasloužené výhře."

Polický Karel Klimeš dodal: "Utkání mělo podobný průběh jako naše poslední vystoupení na hradecké Slavii. Vedení nula dva s tím, že dnes jsme výsledek udrželi a zaslouženě vezeme do Police tři body."

1. A třída

Slovan Broumov - FK Jaroměř 0 : 4 (0 : 4)

Střelci: 18. Kořínek Jiří, 23. Emlar Jakub, 26. Gorol Radek, 30. Kořínek Jiří

Sestava Broumova: Drahorád Jakub, Bitnar Tomáš (46. Štejnar Martin), Gago Ondřej, Soumar Lukáš (52. Pokorný Jiří), Hečko Miroslav (C), Wilke Ervín, Šimon Jakub, Ponikelský Matěj, Spišák Ondřej, Svoboda David, Gago Marek (46. Korityák Jakub)

"Dnes jsme dostali v úvodu přísnou červenou kartu a v oslabení neměli proti velice kvalitnímu soupeři šanci. Klukům děkuju za nasazení, Jaroměř bude určitě aspirantem postupu. My musíme s našim úzkým kádrem bojovat o každý bod," řekl po zápase trenér Broumova Ondřej Zinke.

Trenér Jaroměře Miloš Exnar dodal: "Z pohledu trenéra jsem prožil ojedinělý zápas, když jsme nastříleli soupeři během dvanácti minut čtyři góly. Tři body z Broumova jsou cenné, chválím celý tým včetně lavičky. Věřím, že jsme dnes naším fanouškům udělali svým výkonem radost."

1. B třída

Lokomotiva Meziměstí - FC Slavia Hradec Králové B 3 : 3 (1 : 1), penalty 3 : 4

Střelci: 38. Šolc Petr, 70. Šolc Petr, 76. Šolc Petr - 19. Řezáč Jiří, 59. Štipák Jakub, 88. Ročňák David

Sestava Meziměstí: Sejkora Jakub, Šprinc Petr, Sedláček Jan, Mucha Josef, Smrček Pavel (85. Šimko Vladislav), Bárta Petr, Šolc Petr, Šnábl Petr (C), Panny David, Hanzlík Ladislav (46. Smrček Jakub), Jirásek Robert (68. Gajdoš Petr)

"Začátek utkání byl z naší strany zbrklý a neuspořádaný, ale z toho jsme se dostali a začali více tlačit na pilu. To se vyplatilo až do 87. minuty, kdy hosté po naší chybě vyrovnali. Penalty to uz je loterie. Kluci odehráli kvalitní utkáni, věřím, že příště to bude za víc bodů," řekl trenér Meziměstí Jindřich Kitler.

Vedoucí hostujícího týmu Martin Krempa dodal: "V zápase jsme dvakrát vedli a ve finále jsme byli rádi za výsledek 3:3 po 90 minutách. Pro nás byla veliká škoda, že se nám v průběhu zápasu nepodařilo odskočit na víc než jednogólový rozdíl. Penalty jsme zvládli zcela nezvykle vítězně a připsali si tak bod navíc."

SK Přepychy - Sokol Hejtmánkovice 5 : 0 (4 : 0)

Střelci: 12. Rejchrt Tomáš, 17. Sedlák Lukáš, 28. Žid Lukáš, 43. Rejchrt Tomáš, 65. Rejzek Tomáš

Sestava Hejtmánkovic: Remeš Miroslav, Harasevič Miroslav (33. Matouš Martin), Harasevič Václav, Hušek Filip, Jirman Ondřej, Růžička Martin (C), Richter Filip, Fichtner Zdeněk, Růžička Pavel (65. Čihák Jakub), Schubert Jan (61. Stupka Petr), Franc Jiří (69. Korityák Tomáš)

"Po jednoznačném výkonu v prvním poločase, který jsme nezúročili ještě větším brankovým rozdílem, se druhý odehrával pod naší kontrolou. Opět děkuji všem hráčům za zodpovědný výkon," řekl asistent trenéra domácího týmu Pavel Žid.

Hrající trenér Hejtmánkovic Miroslav Harasevič dodal: "Dnešní utkání bylo z naší strany mdlé a bezkrevné. Takový výkon nemůže stačit na žádného soupeře a body určitě nepřinese. Musíme se nad sebou zamyslet a začít makat."

Okresní přebor

Stárkov - Sokol Velká Jesenice 2:1 (0:0)

Střelci: 62. Kylar Tomáš, 90. Bárta Jan - 83. Krčil Vojtěch

AFK Hronov - TJ Velichovky 3:4 (1:3)

Střelci: 26. Tichý Vojtěch, 65. Lemko Mykhailo, 89. Vursta Mykola - 10. Runkas Ondřej, 35. Rejchrt Lukáš, 44. Hanusík Tomáš, 90. Németh Mário

Jiskra VEBA Machov - Spartak Police nad Metují B 1:0 (1:0)

Střelci: 39. Stodola Štěpán

SK Babí - Velké Poříčí 9:1 (2:0)

Střelci: 34. Kácovský Tomáš, 37. Kácovský Tomáš, 59. Šafránek Štěpán, 73. Kozák Daniel, 75. Kozák Daniel, 80. Malina Lukáš, 81. Kozák Daniel, 84. Bryksi Petr, 89. Malina Lukáš - 57. Tluk Ondřej

Sokol Zábrodí - Červený Kostelec 3:0 (0:0)

Střelci: 52. Kosinka Filip, 55. Matějovic Tomáš, 59. Čejchan Jan

Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři
Odebírejte náš newsletter
O portálu

Zpravodajský portál Naše Broumovsko, který vznikl v říjnu 2010, se zaměřuje na informovanost obyvatel broumovského regionu. Web poskytuje každodenní informační servis a kulturní, společenské, ekonomické či sportovní zprávy nejen z Broumovska, ale i z Královéhradeckého kraje.

Kontakt

Michaela Mašková, šéfredaktorka
Telefon: +420 734 257 512
Bára Fialová, 732 284 847, redakce
Email: redakce.nase@broumovsko.cz

Adresa redakce:
Klášterní 1, 550 01 Broumov (Google Mapy)