Naše Broumovsko Přejít na hlavní navigaci Přejít na změnu jazyka Přejít na přihlášení Přejít na vyhledávání
  • Sport
  • Broumov je ve finále Poháru hejtmana Královéhradeckého kraje!
banner

Broumov je ve finále Poháru hejtmana Královéhradeckého kraje!

René Herzán

Čtvrtek, 16. května 2019

Broumov je ve finále Poháru hejtmana Královéhradeckého kraje!

Po jednoznačném průběhu zápasu ve středu Slovan Broumov smetl v semifinále Poháru hejtmana Královéhradeckého kraje na domácím hřišti Dobrušku 5:1. Ve finále se Broumov 5. června utká s týmem Libčan, pravděpodobně v Opočně.

Slovan Broumov - SK Dobruška 5 : 1 (2 : 0)

Střelci: 3. Gago Marek, 21. Soumar Lukáš, 51. Kotyza Jan, 53. Gago Marek, 63. Kotyza Jan - 83. Malý Vítězslav

Sestava Broumova: Hanzlík Ladislav, Gago Ondřej, Štejnar Martin (46. Pokorný Jiří), Kotyza Jan (63. Čihák Jakub), Hečko Miroslav, Wilke Ervín, Šimon Jakub (55. Svoboda David), Spišák Ondřej, Gago Marek (60. Němeček Tomáš), Michálek Jan (C), Soumar Lukáš

"Po delší době se nám podařilo potěšit broumovské diváky. Vytvořili jsme si opět dost příležitostí, ale tentokrát jsme je proměnili na branky. Náš postupu do finale poháru považuji za zasloužený, kluci odehráli dobré utkaní, těšíme se z výhry," uvedl trenér Broumova Ondřej Zinke.

Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři
Odebírejte náš newsletter
O portálu

Zpravodajský portál Naše Broumovsko, který vznikl v říjnu 2010, se zaměřuje na informovanost obyvatel broumovského regionu. Web poskytuje každodenní informační servis a kulturní, společenské, ekonomické či sportovní zprávy nejen z Broumovska, ale i z Královéhradeckého kraje.

Kontakt

Michaela Mašková, šéfredaktorka
Telefon: +420 734 257 512
Bára Fialová, 732 284 847, redakce
Email: redakce.nase@broumovsko.cz

Adresa redakce:
Klášterní 1, 550 01 Broumov (Google Mapy)