Naše Broumovsko Přejít na hlavní navigaci Přejít na změnu jazyka Přejít na přihlášení Přejít na vyhledávání
  • Sport
  • Broumov kvůli počasí neodehrál první zápas sezóny
banner

Broumov kvůli počasí neodehrál první zápas sezóny

René Herzán

Pondělí, 17. srpna 2020

Broumov kvůli počasí neodehrál první zápas sezóny

Kvůli bouřce a nadměrným dešťovým srážkám fotbalisté Slovanu Broumov neodehráli své prvné utkání sezóny. Hřiště v Trutnově bylo prostě pood vodou. Police přišla o vítězství s Červeným Kostelcem v poslední minutě, uspěla aspoň při střelbě pokutových kopů. Hejtmánkovice i Meziměstí nevstřelili branku a jsou bez bodů.

Krajský přebor

Spartak Police nad Metují - Červený Kostelec 1 : 1 (1 : 0), penalty 4 : 3

Střelci: 39. Matějka Jakub (pokutový kop) - 90. Hundák Jakub

Sestava Police: Vacho Libor, Rieger Bohuslav, Awuku Felix (46. Klapkovský Josef), Franc Pavel, Hauschke Jakub (46. Ansuma Musa), Havrda Ondřej, Jandík Marek (C), Mucha Tomáš (46. Ansorge Jan), Kudláček Ladislav, Matějka Jakub (86. Gavelek Vilém), Melichar Jan (34.  Routek Miroslav)

"Dnešní nerozhodný výsledek je pro objektivního diváka spravedlivý," zhodnotil krátce zápas předseda polického oddílu Karel Klimeš.

Trenéd Kostelce Robert Hanuš dodal: "Na začátek sezóny velmi dobrý zápas, skvělá atmosféra a spousta diváků. Domácí nás od začátku zatlačili, ale paradoxně jsme do vedení mohli jít my, ale penaltu Hlava neproměnil. Bohužel stejnou šanci dostali domácí a ti ji využili. Druhý poločas jsme byli lepším týmem a zaslouženě v závěru vyrovnali. Remíza odpovídá průběhu hry, musím tým pochválit za odmakaný zápas proti velmi silnému týmu Police."

1. B třída

Sokol Hejtmánkovice - FC Nový HK 0 : 3 (0 : 1)

Střelci: 28. Matějka Tomáš, 47. Karel Jan, 78. Karel Jan

Sestava Hejtmánkovic: Remeš Miroslav, Harasevič Miroslav, Harasevič Václav, Hušek David (6. Franc Jiří), Jirman Ondřej, Richter Filip, Růžička Martin (C), Fichtner Zdeněk (79. Korityák Tomáš), Hušek Filip (46. Novák Lukáš), Matouš Martin (75. Strelec Jan), Schubert Jan (58. Bohatec Martin)

"Dnešní utkání se lámalo již v začtku a bohužel v náš neprospěch. Neproměnili jsme 2 šance a byli za to potrestaní. Ihned po inkasované brance jsme mohli vyrovnat, ale bohužel jsme šanci zahodili. Poté to byla z naší strany spíše křeč a soupeř velmi kvalitní hrou utkání kontroloval a zaslouženě získal 3 body," zhodnotil zápas hejtmánkovický Míra Harasevič.

Trenér Nového Hradce Ondřej Kolář uvedl: "Na hřišti menších rozměrů se hrál bojovný zápas. Po většinu utkání jsme byli silnější na míči, což vyústilo v mnoho šancí, které jsme bohužel řešili zbrkle. Potěšila mě součinnost středové řady, která dala naší hře potřebný klid a kvalitu. Díky výhře dlouhá cesta utíká rychleji."

Spartak Kosičky - Lokomotiva Meziměstí 4 : 0 (2 : 0)

Střelci: 5. Stránský Milan, 39. Kotek Michal, 54. Mráz Jakub, 83. Chlad Jakub

Sestava Meziměstí: Jansa Lubomír, Škola Adam (C), Jirásek Vojtěch (64. Jirásek Robert), Šprinc Petr (67. Šimko Vladislav), Sedláček Jan, Mucha Josef, Smrček Pavel (79. Kitler Jindřich), Gajdoš Petr, Šolc Petr, Smrček Jakub, Borůvka Adam (46. Sedláček Tomáš)

"Dnes nám chybělo šest hráčů, kteří byli na dovolené a museli jsme tak zkombinovat sestavu. Utkáni jsme neodehráli špatně a je škoda, že jsme před poločasem dostali červenou kartu a proto to bylo pro nás těžší. Nakonec domácí vyhráli zaslouženě. Děkuji hráčům, kteří si uděali čas a jeli s nami," řekl po zápase trenér Meziměstí JIndřich Kitler.

Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři
Odebírejte náš newsletter
O portálu

Zpravodajský portál Naše Broumovsko, který vznikl v říjnu 2010, se zaměřuje na informovanost obyvatel broumovského regionu. Web poskytuje každodenní informační servis a kulturní, společenské, ekonomické či sportovní zprávy nejen z Broumovska, ale i z Královéhradeckého kraje.

Kontakt

Michaela Mašková, šéfredaktorka
Telefon: +420 734 257 512
Bára Fialová, 732 284 847, redakce
Email: redakce.nase@broumovsko.cz

Adresa redakce:
Klášterní 1, 550 01 Broumov (Google Mapy)