Naše Broumovsko Přejít na hlavní navigaci Přejít na změnu jazyka Přejít na přihlášení Přejít na vyhledávání
  • Sport
  • Broumov opět zvítězil na hřišti soupeře. Tentokrát veze body z Trutnova
banner

Broumov opět zvítězil na hřišti soupeře. Tentokrát veze body z Trutnova

René Herzán

Neděle, 3. listopadu 2019

Broumov opět zvítězil na hřišti soupeře. Tentokrát veze body z Trutnova

Fotbalistům Slovanu Broumov se začalo dařit na hřištích soupeře. Po šňůře čtyř porážek už podruhé přivezli tři body, tentokrát z Trutnova.

Krajský přebor

Chlumec nad Cidlinou B - Spartak Police nad Metují 2 : 5 (1 : 2)

Střelci: 33. Hartman Jakub, 52. Veselský Jakub - 36. Matějka Jakub, 42. Klapkovský Josef, 85. Franc Pavel, 86. Franc Pavel, 90. Matějka Jakub

Sestava Police: Vacho Libor, Rieger Bohuslav, Awuku Felix, Kudláček Ladislav, Franc Pavel, Jandík Marek (C), Růžička Pavel, Matějka Jakub, Klapkovský Josef, Havrda Ondřej, Mucha Tomáš

Předseda domácího týmu Martin Firbacher zápas komentoval slovy: "Vyrovnané utkání se šancemi na obou stranách se rozhodlo chvíli před koncem. Za stavu 2:2 jsme v 83. minutě nedali velkou šanci, nastřelili břevno a vzápětí nás hosté potrestali. Do otevřené obrany jsme poté dostali ještě další dvě zbytečné branky. Při absenci zkušených hráčů nám v týmu chybí lídr, který by mladší hráče na hřišti usměrnil. Máme spoustu zbytečných ztrát v přechodové fázi a to nás stojí spoustu sil při návratech zpět. Hlavu vzhůru, podzim ještě nekončí!"

"Dnešní utkání bylo dramatické až do úplného konce. Vzhledem k brankovým příležitostem je naše výhra zasloužená. Děkuji celému kolektivu za dárek v podobě tří bodů, dnes pro řidiče autobusu Huberta, zítra pro mě a mého syna," řekl předseda polického oddílu Karel Klimeš.

MFK Trutnov B - Slovan Broumov 2 : 3 (1 : 2)

Střelci: 34. Kamitz Michal, 70. Hetflejš Jonáš - 23. Gago Marek, 24. Svoboda David, 50. Kučera Pavel (Vlastní)

Sestava Broumova: Drahorád Jakub, Gago Ondřej, Štejnar Martin, Kotyza Jan (C)
Wilke Ervín, Šimon Jakub, Ponikelský Matěj, Svoboda David Gago Marek (76. Pokorný Jiří), Michálek Jan, Smrček Pavel (54. Spišák Ondřej)

"Z dnešního utkaní mám velmi dobrý pocit. Cílem bylo napravit domácí prohru a bodovat. Proto čtyři hráči nastoupili na jiných postech než je obvyklé. Plán vyšel dokonale, mužstvo podalo nejlepší týmový výkon na hřištích soupeřů a vezeme zasloužené vítězství. Několik kluků odehrálo možná nejlepší utkání v sezóně," hodnotil zápas trenér Broumova Ondřej Zinke.

"Na začátku utkání jsme byli aktivnějším týmem, nijak zvlášť jsme však gólmana hostů neohrozili. Broumov vyrážel do protiútoků a bohužel se mu po 20 minutách hry podařilo 2 z nich během minuty úspěšně přetavit ve vedení. Nám se pak do poločasu podařilo pouze snížit. Ve druhé půli jsme chtěli výkon zlepšit, ale místo toho přišla sprcha v podobě vlastní branky. Za zbytek zápasu je však nutno kluky pochválit, protože bylo vidět, že se o výsledek chtějí poprat. Naneštěstí nás opět popravila koncovka," uvedl realizační tým Trutnova.

1. B třída

Lokomotiva Meziměstí A - SK Přepychy 3 : 2 (1 : 1)

Střelci: 10. Šolc Petr, 57. Šolc Petr, 82. Smrček Jakub - 89. Hejzlar Tomáš, 38. Junek Adam

Sestava Meziměstí: Sejkora Jakub, Urban Patrik, Šnábl Petr (C), Sedláček Jan, Hanzlík Ladislav (82. Sedláček Tomáš), Šolc Petr (76. Kolpak Mariusz Tomasz), Mucha Josef, Škoda Jakub, Škola Adam, Kubeček Jakub (82. Borůvka Adam), Krejčí Vojtěch (68. Smrček Jakub)

"Začátek zápasu nám vyšel, když jsme dali vedoucí branku a měli více ze hry. Pak jsme zbytečně začali chybovat a hosté do poločasu srovnali. Druhý poločas jsme byli lepším týmem a zaslouženě vyhráli. Co nás může mrzet jsou vyhozené šance, kterých bylo požehnaně," řekl trenér Meziměstí Jindřich Kitler.

"V posledním utkání jsme i přes naši bojovnost na body nedosáhli. Veliké uznání za celý podzim patří našim věrným fanouškům," uvedl vedoucí támu Přepych Jiří Jelen.

FC Nový HK - Sokol Hejtmánkovice 3 : 1 (1 : 0)

Střelci: 18. Hozák Dan, 77. Štoček Jan, 80. Šmíd Martin - 58. Růžička Pavel

Sestava Hejtmánkovic: Fajstl Miroslav, Harasevič Miroslav, Harasevič Václav, Hušek Filip, Strazzer Petr (71. Matouš Martin), Richter Filip, Růžička Pavel (82. Stupka Petr), Gago Tomáš (C), Růžička Martin, Schubert Jan, Hušek David

Trenér domácích ondřej Kolář k zápasu řekl: "Povedl se nám vstup do utkání a po zásluze jsme se ujali vedení, ale poté přišel nepochopitelný výpadek a jen skvělý brankář nám udržel poločasové vedení. Ve druhé půlce rozhodla naše větší efektivita, i když zahozených šancí bych se nedopočítal. Dnes to nebyl líbivý fotbal, ale i upracované vítězství má hodnotu tří bodů. Děkuji hráčům za odvedenou práci v podzimní části, i když všechno vždy taky růžové nebylo. Jsme teprve v půlce soutěže, tak to snad do jara doladíme.

"Dnešní utkání jsme si prohráli sami v prvním poločase, kdy jsme z jedné střely na branku inkasovali a sami nedali ani ty nejvyloženější šance. Ve druhé půli jsme sice vyrovnali, ale pak svou nedůsledností o body přišli," dodal trenér Hejtmánkovic Míra Harasevič.

Okresní přebor

Slavoj Teplice nad Metují - Velichovky 2:2 (0:2)

Střelci: 80. Kalaš Jáchym, 88. Kalaš Jáchym - 6. Karel Martin, 22. Karel Martin

Okresní soutěž

Spartak Police nad Metují - Sokol Křinice 8:0 (6:0)

Střelci: 2. Melichar Jan, 4. Tauc Jiří, 15. Tauc Jiří, 26. Gavelek Vilém ,32. Rieger Bohuslav, 38. Valchař Tomáš (pen.), 51. Melichar Jan, 60. Nosek Radovan

Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři
Odebírejte náš newsletter
O portálu

Zpravodajský portál Naše Broumovsko, který vznikl v říjnu 2010, se zaměřuje na informovanost obyvatel broumovského regionu. Web poskytuje každodenní informační servis a kulturní, společenské, ekonomické či sportovní zprávy nejen z Broumovska, ale i z Královéhradeckého kraje.

Kontakt

Michaela Mašková, šéfredaktorka
Telefon: +420 734 257 512
Bára Fialová, 732 284 847, redakce
Email: redakce.nase@broumovsko.cz

Adresa redakce:
Klášterní 1, 550 01 Broumov (Google Mapy)