Naše Broumovsko Přejít na hlavní navigaci Přejít na změnu jazyka Přejít na přihlášení Přejít na vyhledávání
  • Sport
  • Broumov pokračuje v zoufalých výkonech na hřištích soupeře
banner

Broumov pokračuje v zoufalých výkonech na hřištích soupeře

René Herzán

Pondělí, 7. října 2019

Broumov pokračuje v zoufalých výkonech na hřištích soupeře

Slovan Broumov v sobotu sehrál své čtvrté utkání v 1. A třídě na hřišti soupeře a opět nebodoval. Výsledky 1:3, 1:4, 0:5 a sobotní 1:5 na Lokomotivě Hradec Králové jsou hodně bizarní.

Krajský přebor

Jiskra Hořice - Spartak Police nad Metují 1 : 1 (0 : 1), penalty 3 : 1

Střelci: 65. Pečenka Jiří (Pokutový kop) - 44. Kudláček Ladislav

Sestava Police: Vacho Libor, Mucha Tomáš (55. Awuku Felix), Tošovský Jiří, (66. Melichar Jan), Jandík Marek (C), Havrda Ondřej, Franc Pavel, Matějka Jakub, Klapkovský Josef, Růžička Pavel, Kudláček Ladislav, Rieger Bohuslav

"Police potvrdila, že je zpestřením KP. V prvním poločase jsme nedokázali navázat na výkon z Chlumce a hosté nás potrestali gólem do šatny. Ve druhé půli se náš výkon zlepšil, a když nás podržel v závěru brankář Krejčí skončilo utkání zaslouženou remízou. Penalty se nám v poslední době daří - tentokráte zazářil v brance Krejčí," řekl vedoucí domácího týmu Josef Vydra.

Předseda polického oddílu Karel Klimeš dodal: "Dnešní utkání sousedů v tabulce přineslo účelnost a povinnost bodovat. V penaltové loterii jsme zcela selhali."

1. A třída

Lokomotiva HK - Slovan Broumov 5 : 1 (2 : 1)

Střelci: 7. Drozd David, 39. Hůlka Aleš, 65. Holeš Roman, 67. Korenčík Filip, 72. Drozd David - 22. Havlíček Jan (Vlastní)

Sestava Broumova: Drahorád Jakub, Gago Ondřej, Štejnar Martin, Němeček Tomáš, Wilke Ervín, Ponikelský Matěj, Svoboda David (C), Gago Marek (70. Novotný Jan), Kindl Jakub (70. Oubrecht Lukáš), Michálek Jan, Smrček Pavel

"Utkání hrané za stálého deště, přesto na dobře připraveném hřišti. Za stále převahy domácích se zrodilo vysoké vítězství. Stínem utkání je zranění brankáře Menšla," řekl za domácí tým Michal Sobotka.

Trenér Broumova Ondřej Zinke podotkl: "Soupeř byl v utkaní lepší. My se potýkáme s absencemi a nemít kluky z mladšího dorostu, tak nesestavíme ani jedenáctku."

1. B třída

Sokol Hejtmánkovice - Sokol Třebeš B 0 : 4 (0 : 2)

Střelci: 3. Kosyak Ivan, 32. Vacek Tomáš, 67. Tošovský Josef, 87. Cílek Martin

Sestava Hejtmánkovic: Fajstl Miroslav, Harasevič Miroslav, Hušek Filip, Hušek David, Novák Lukáš, Růžička Pavel, Gago Tomáš (C), Růžička Martin, Strazzer Petr (71. Stupka Petr), Franc Jiří (68. Nýč Miloš), Matouš Martin

"Dnešní utkání ovlivnila absence 4 hráčů základní sestavy, kterou se nám bohužel nepodařilo nahradit. Navíc se nám v zápase nedařilo vůbec nic, a když k tomu přičtu dobrý výkon hostů, tak je jejich vítězství naprosto zasloužené," uvedl hrající trenér Hejtmánkovic Míra Harasevič.

Vedoucí týmu Třebše Tomáš Málek dodal: "Od první minuty na těžkém terénu řídíme utkání podle svých představ a daří se to plnit celých devadesát minut. Celý tým předvedl v souboji nováčků soutěže skvělý výkon."

Lokomotiva Meziměstí - Sokol Javornice 1 : 1 (1 : 1), penalty 4 : 5

Střelci: 30. Mucha Josef - 38. Kovaříček Josef

Sestava Meziměstí: Sejkora Jakub, Sedláček Jan, Šnábl Petr (C), Gajdoš Petr, Bureš Pavel (70. Jirásek Vojtěch), Kubeček Jakub, Šprinc Petr, Mucha Josef, Panny David, Škoda Jakub (87. Frydrych Tomáš), Hanzlík Ladislav (77. Krejčí Vojtěch)

"Dnešní zápas jsme chtěli strhnout na naší stranu, ale soupeř byl aktivní a začátek utkání měl navrch. Pak se to pomalu obracelo na naši stranu a vycházeli nám věci co jsme natrénovali, ale nedotáhli to na tři body. Penalty, to už je loterie i přesto toto utkání přineslo pro nás povzbuzení do dalších utkání," řekl trenér Meziměstí Jindřich Kitler.

"Utkání probíhalo podle očekávaného scénáře a skončilo spravedlivou remízou. Vyzdvihnout musím Pepu Kovaříčka, který místo cesty na šití dohrál utkání s turbanem na hlavě a brankáře Standu Hynka, který dnes při závěrečných penaltách doslova čaroval. Závěrem obrovská poklona s poděkováním našim divákům, kteří i v takto extrémně hnusném počasí obětovali celé odpoledne javornickým fotbalistům," řekl trenér Javornice Tomáš Krunčík.

Okresní přebor

Sokol Mezilesí - AFK Hronov 3:5 (3:0)

Střelci: 22. Králíček Jan, 27. Škoda Pavel, 36. Vaněk David - 46. Kollert David, 53. Kollert David (pen.), 62. Puraš Martin, 71. Kollert David, 73. Středa Matěj

Sokol Zábrodí - Stárkov 1:2 (0:1)

Střelci: 75. Falta Karel - 11. Žid Martin, 47. Žid Martin

Velké Poříčí - Jiskra VEBA Machov 1:1 (0:0)

Střelci: 88. Dobýval Jiří - 52. Martinec Pavel

SK Babí - Sokol Velká Jesenice 3:1 (1:1)

Střelci: 41. Schrötter Michal, 48. Zelinka Lukáš, 90. Schrötter Michal - 38. Vít Jakub

Ostatní zápasy byly odloženy.

Okresní soutěž

Sokol Heřmánkovice - Sokol Božanov 3:9 (2:1

Střelci: 4. Lorenc Lukáš, 12. Kment Michal,´64. Krupička David - 5. Hypšman Daniel, 49. Balín Miroslav, 60. Kotrnec Jan, 62. Hypšman Daniel, 66. Klement Petr, 70. Ther Jan, 75. Ther Jan, 79. Ther Jan, 81. Ther Jan

Spartak Police nad Metují B - Rasošky 9:0 (5:0)

Střelci: 4. Jaroš Jaroslav, 4. Awuku Felix, 7. Awuku Felix, 19. Awuku Felix, 30. Hauk Petr, 50. Awuku Felix, 52. Hauk Petr, 80. Gavelek Ondřej, 89. Kriegler Ladislav

Sokol Otovice - Sokol Křinice 8:0 (3:0)

Střelci: 7. Dziak Lukáš, 36. Pokorný Kristián, 44. Háze Marek, 68. Korityák Jakub, 70. Korityák Jakub, 72. Stach Jakub, 75. Korityák Jakub, 86. Korityák Tomáš

Lokomotiva Meziměstí B - TJ Dolany 2:2 (0:0)

Střelci: 70. Frydrych Tomáš, 89. Frydrych Tomáš - 11. Ulrych Roman, 75. Sedláček Ondřej

Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři
Odebírejte náš newsletter
O portálu

Zpravodajský portál Naše Broumovsko, který vznikl v říjnu 2010, se zaměřuje na informovanost obyvatel broumovského regionu. Web poskytuje každodenní informační servis a kulturní, společenské, ekonomické či sportovní zprávy nejen z Broumovska, ale i z Královéhradeckého kraje.

Kontakt

Michaela Mašková, šéfredaktorka
Telefon: +420 734 257 512
Bára Fialová, 732 284 847, redakce
Email: redakce.nase@broumovsko.cz

Adresa redakce:
Klášterní 1, 550 01 Broumov (Google Mapy)