Naše Broumovsko Přejít na hlavní navigaci Přejít na změnu jazyka Přejít na přihlášení Přejít na vyhledávání
  • Sport
  • Broumov se rozloučil s fotbalovým rokem hrozivým debaklem
banner

Broumov se rozloučil s fotbalovým rokem hrozivým debaklem

René Herzán

Pondělí, 8. listopadu 2021

Broumov se rozloučil s fotbalovým rokem hrozivým debaklem

V posledním zápase 1. A třídy roku 2021 fotbalisté Slovanu Broumov prohráli v Týništi 9:1. V tabulce Broumov přezimuje na klidném 8. místě. Police v krajském přeboru vyhrála v Černilově 5:1 a v tabulce je čtvrtá.

Krajský přebor

FK Černilov - Spartak Police nad Metují 1 : 5 (1 : 0)

Střelci: 22. Matoušek Tomáš - 53. Mbah Mcdon, 59. Klapkovský Josef, 72. Matějka Jakub, 78. Mbah Mcdon, 83. Matějka Jakub

Sestava Police: Vacho Libor, Routek Miroslav (C), Matějka Jakub, Ansuma Musa, Klapkovský Josef, Hauschke Jakub, Kalaš Filip, Mbah Mcdon, Franc Pavel, Nessoumou Jean David Désiré, Kollert Jiří 

„Utkání dvou rozdílných poločasů. První, jako by se kopírovalo utkání ve Vysoké. Před námi byl poločas druhý a naše jasná dominance a pět branek v domácí síti. Tímto bych chtěl poděkovat všem lidem v oddíle za práci v podzimní části, příznivcům i sponzorům a pevně věřím, že jarní část nebude ohrožena... však víte čím,“ uvedl předseda polického týmu Karel Klimeš.

Trenér Černilova J. Šlégr dodal: „V prvním poločase jsme dobře bránili v bloku a podařilo se nám rychlou akcí dostat do vedení. V druhém poločase nám ale došly síly a nebyli jsme schopni ubránit kvalitu Police v útočné fázi.“

1. A třída

SK Týniště nad Orlicí - Slovan Broumov 9 : 1 (4 : 0)

Střelci: 6. Jedlička Martin, 18. Forejtek Jan, 26. Kos Tomáš, 32. Jedlička Martin, 54. Nejman Josef, 67. Kollár Radek (Pokutový kop), 77. Kollár Radek, 87. Jedlička Martin, 90. Holman David - 63. Kotyza Jan

Sestava Broumova: Drahorád Jakub, Novotný Jan, Gago Ondřej, Szalega Mikolaj, Wilke Ervín, Ponikelský Matěj, Spišák Ondřej, Svoboda David (C), Mucha Tomáš (23. Gago Marek), Bureš Pavel, Soumar Lukáš (61. Kotyza Jan)

„Utkání nám ukázalo dvě věci. 1.Týniště je bez ohledu na tabulku nejfotbalovější tým v soutěži. 2. my se můžeme těšit ze svého postavení v tabulce, 8. místo je nadstandard našeho kádru. Na víc v současném složení nemáme. Klukům děkuju za podzimní část ohledně bodového zisku, v zimě musíme potrénovat, aby takových výsledků a kotrmelců bylo co nejméně,“ řekl po zápase trenér Broumova Ondřej Zinke.

Přidejte komentář:

Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři
Pro odesláni musíte být přihlášeni
Přihlaste se: E-mail
Nebo se zaregistrujte

Diskuze k článku:

Diskuse zatím neobsahuje žádné příspěvky.
Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři
Odebírejte náš newsletter
O portálu

Zpravodajský portál Naše Broumovsko, který vznikl v říjnu 2010, se zaměřuje na informovanost obyvatel broumovského regionu. Web poskytuje každodenní informační servis a kulturní, společenské, ekonomické či sportovní zprávy nejen z Broumovska, ale i z Královéhradeckého kraje.

Kontakt

Michaela Mašková, šéfredaktorka
Telefon: +420 734 257 512
Bára Fialová, 732 284 847, redakce
Email: redakce.nase@broumovsko.cz

Adresa redakce:
Klášterní 1, 550 01 Broumov (Google Mapy)