Naše Broumovsko Přejít na hlavní navigaci Přejít na změnu jazyka Přejít na přihlášení Přejít na vyhledávání
  • Sport
  • Broumov si poradil s prvním týmem tabulky

Broumov si poradil s prvním týmem tabulky

René Herzán

Pondělí, 30. září 2019

Broumov si poradil s prvním týmem tabulky

V 8. kole 1. A třídy Slovan Broumov vybojoval výhru s prvním týmem tabulky Roudnicí, když vyhrál 2:0. Střelecky se dařilo v okresní soutěži Danu Hypšmanovi a Ondřeji Zinkemu. Oba nastříleli svým soupeřům čtyři branky. Větší radost měl ale ZInke, jehož Křinice porazily Heřmánkovice 5:3, zatím co Božanov prohrál s meziměstským B týmem 5:6.

Krajský přebor

Spartak Police nad Metují - SK Libčany 3 : 3 (1 : 0), penalty 4 : 5

Střelci: 40. Mucha Tomáš, 51. Matějka Jakub, 58. Klapkovský Josef - 50. Hofman Michael, 67. Kraják Lukáš, 85. Kraják Lukáš

Sestava Police: Vacho Libor, Mucha Tomáš (62. Awuku Felix), Tošovský Jiří, (78. Gregar Tomáš), Jandík Marek (C), Havrda Ondřej, Franc Pavel, Matějka Jakub (73. Melichar Jan), Klapkovský Josef, Růžička Pavel, Kudláček Ladislav, Rieger Bohuslav

"Před utkáním bychom bod brali. Dostali jsme se i do dvougólového vedení, ovšem síla soupeře se projevila. Jsme rádi, že jsme donutili soupeře hrát naplno až do konce utkání. Doufáme, že dnešním výkonem se odrazíme k lepším výsledkům," uvedl asistent trenéra Police Lukáš Lorenc.

Sekretář týmu Libčan František Bárta dodal: "Fotbal je o chybách... Dnes jsme jich, na můj vkus, udělali v obranné fázi docela dost a domácí je dokázali potrestat. V naše vítězství jsme ale nepřestali věřit, i když to bylo dnes nakonec jen za dva body."

1. A třída

Slovan Broumov - SK Roudnice 2 : 0 (2 : 0)

Střelci: 13. Kotyza Jan, 31. Němeček Tomáš

Sestava Broumova: Drahorád Jakub, Gago Ondřej, Pokorný Jiří (58. Štejnar Martin), Němeček Tomáš, Kotyza Jan (C), Wilke Ervín, Šimon Jakub, Svoboda David, Kindl Jakub (68. Gago Marek), Michálek Jan, Smrček Pavel (81. Novotný Jan)

"Dnešní utkaní ukázalo hlavně klukům, že pokud dodrží herní disciplínu, jsou schopni odehrát velmi dobré utkaní. Absencí máme tolik, že bylo třeba změnit rozestavení i celou obranu. Pochvala pro celý tým, jak to dnes proti velmi kvalitnímu soupeři zvládli," řekl broumovský trenér Ondřej Zinke.

Asistent trenéra Roudnice Zdeněk Mikan dodal: "Dvakrát za sebou jsme Broumov porazili, potřetí se to nepovedlo. Domácí trenér na nás dobře nachystal taktiku, týmu se jí podařilo plnit a na rozdíl od nás byli domácí produktivní. Hlavně první gól byl výstavní. My jsme optickou převahu nedokázali přetavit do brankové podoby. Gratulace do Broumova, my jdeme vstříc dalším zápasům."

1. B třída

Baník Vamberk - Sokol Hejtmánkovice 2 : 1 (0 : 0)

Střelci: 53. Šrom Michal, 77. Šrom Michal - 60. Harasevič Miroslav

Sestava Hejtmánkovic: Fajstl Miroslav, Harasevič Miroslav, Strelec Jan (46. Bohatec Martin), Hušek Filip, Hušek David (17. Prokeš Daniel), Richter Filip (61. Stupka Petr), Růžička Pavel, Gago Tomáš (C), Růžička Martin, Schubert Jan, Franc Jiří

"V zápase jsme tahali za delší konec a byli jsme lepším mužstvem. Hosty zachránila od větší porážky naše střelecká nemohoucnost. V závěru hosté vše vsadili na útok, ale naše obrana pracovala dobře, a tak 3 body zůstaly zaslouženě doma," řekl trenér Vamberka Pavel Potužník.

Hrající trenér Hejtmánkovic Míra Harasevič dodal: "Dnešní utkání fotbalové krásy moc nepobralo a odehrávalo se spíše mezi vápny. Byl to remízový zápas, který rozhodla přísná penalta. Bohužel na druhé straně jasnější penalta odpískána nebyla, a tak odjíždíme z Vamberka bez bodu. Vše mohlo být jinak, ale to by náš útočník musel ve 2. minutě proměnit samostatný nájezd na domácího brankáře, bohužel nedal, a tak přišel trest. Co mě ale mrzí více jsou 3 zranění hráči, což pro nás bude problém do dalších utkání."

Spartak Opočno - Lokomotiva Meziměstí 2 : 1 (0 : 0)

Střelci: 48. Smola Adam, 88. Smola Adam - 70. Bureš Pavel

Sestava Meziměstí: Sejkora Jakub, Sedláček Jan (87. Kitler Jindřich), Šnábl Petr (C), Urban Patrik, Gajdoš Petr, Bureš Pavel, Kubeček Jakub, Šprinc Petr, Mucha Josef, Panny David, Škoda Jakub (63. Jirásek Vojtěch)

"Z dnešního zápasu si cením hlavně výhry, protože jsme nepředevedli výkon, kterým se chceme prezentovat. Diváci na těžkém terénu viděli spíše boj než pohledný fotbal. Meziměstí se prezentovalo výkonem, který neodpovídá jeho postavení v tabulce a dělalo nám velké problémy," řekl trenér Opočna Martin Šnajdr.

Trenér Meziměstí Jindrich Kitler dodal: "Dnes jsme hlavně bojovali s těžkým terénem.Vypadalo to na remízový zápas,ale smolnou brankou v závěru si neodvážíme ani bod a to nás mrzí nejvíce.

Okresní přebor

Stárkov - Červený Kostelec B 5:0 (3:0)

Střelci: 20. Žid Martin, 37. Novák Filip, 6. Ságner Patrik, 48. Lokvenc Lukáš, 66. Kučera Lukáš

Velichovky - Sokol Zábrodí 1:2 (0:1)

Střelci: 58. Dyrc Petr - 3. Koval Ondřej, 83. Čejchan Jan

Jiskra Martínkovice - Sokol Mezilesí 1:2 (1:2)

Střelci: 1. Matějka Petr - 39. Škoda Pavel, 45. Škoda Roman

SK Babí - Velké Poříčí 4:3 (2:2)

Střelci: 39. Malina Lukáš, 44. Malina Lukáš, 52. Malina Lukáš, 73. Malina Lukáš - 5. Dobýval Jiří, 40. Zelený Petr, 58. Dobýval Jiří

Sokol Velká Jesenice - Slavoj Teplice nad Metují 1:2 (1:1)

Střelci: 45. Tulej Lukáš - 9. Fichtner Zdeněk, 65. Kollert Jiří

AFK Hronov - Jiskra VEBA Machov 3:3 (3:2)

Střelci: 1. Tichý Vojtěch, 16. Kollert David, 45. Vít Michal - 8. Šulc Dominik, 32. Scholz Vojtěch, 85. Tichý Marek

Okresní soutěž

TJ Dolany - Spartak Police nad Metují B 2:2 (2:2)

Střelci: 30. Sedláček Ondřej, 40. Ulrych Roman - 10. Tauc Jiří, 12. Rieger Bohuslav

Sokol Křinice - Sokol Heřmánkovice 5:3 (1:1)

Střelci: 14. Zinke Ondřej, 55. Zinke Ondřej, 81. Zinke Ondřej, 83. Zinke Ondřej, 87. Neuschl Martin - 27. Zelený Pavel, 72. Manych Patrik, 84. Rozum Luděk

Sokol Božanov - Lokomotiva Meziměstí 5:6 (3:2)

Střelci: 24. Klement Petr, 32. Hypšman Daniel (pen.), 44. Hypšman Daniel, 76. Hypšman Daniel (pen.), 90. Hypšman Daniel - 10. Bureš Pavel, 13. Ptáček Petr, 47. Poliak Albín, 55. Holman Radek, 72. Šprinc Petr, 89. Šprinc Petr

Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři
Odebírejte náš newsletter
O portálu

Zpravodajský portál Naše Broumovsko, který vznikl v říjnu 2010, se zaměřuje na informovanost obyvatel broumovského regionu. Web poskytuje každodenní informační servis a kulturní, společenské, ekonomické či sportovní zprávy nejen z Broumovska, ale i z Královéhradeckého kraje.

Kontakt

Michaela Mašková, šéfredaktorka
Telefon: +420 734 257 512
Bára Fialová, 732 284 847, redakce
Email: redakce.nase@broumovsko.cz

Adresa redakce:
Klášterní 1, 550 01 Broumov (Google Mapy)