Naše Broumovsko Přejít na hlavní navigaci Přejít na změnu jazyka Přejít na přihlášení Přejít na vyhledávání
  • Sport
  • Broumov si zastřílel v Týništi, Police je po domácí výhře s Roudnicí v čele tabulky
banner

Broumov si zastřílel v Týništi, Police je po domácí výhře s Roudnicí v čele tabulky

René Herzán

Neděle, 18. listopadu 2018

Broumov si zastřílel v Týništi, Police je po domácí výhře s Roudnicí v čele tabulky

Fotbalisté Slovanu Broumov vyhráli v sobotu v posledním podzimním kole 1.A třídy v Týništi 4:0. Police vyhrála v neděli na domácím hřišti s Roudnicí 2:1 a opět se vrátila do čela tabulky. Broumov na 5. místě ztrácí pět bodů.

1.A třída

SK Týniště nad Orlicí - Slovan Broumov 0 : 4 (0 : 2)

Střelci: 5.Wilke Ervín, 18. Gago Marek, 51. Svoboda David, 88. Schubert Jan

Sestava Broumova: Drahorád Jakub, Gago Ondřej (C), Štejnar Martin, Panny David, Němeček Tomáš, Kotyza Jan, Wilke Ervín, Svoboda David (60. Schubert Jan), Gago Marek, Michálek Jan (26. Frydrych Tomáš), Hanzlík Ladislav (69. Salfický Ondřej)

"Blahopřeji klukům k vítězství a výkonu. Překvapený ale nejsem, od léta pracujeme na zlepšení organizace hry. Hra postupně dostávala řád a začalo to fungovat, poslední čtyři kola, 11 získaných bodů, 3x vítězství s nulou, spokojenost. Pokud "odmakáme" zimu, vhodně doplníme a rozšíříme kádr, budeme i přes špatný start do sezóny ještě nebezpeční," řekl trenér Broumova Ondřej Zinke.

"Zápas se výsledkově lámal již v úvodu! Hned v první minutě běžel sám na brankáře Radek Mládek, ale nastřelil tyčku a hned ve 4. minutě šli hosté do vedení. Domácí obrana chybovala dál a naopak hosté výborným taktickým výkonem jen svoje vítězství postupně navyšovali až na konečných 0:4! Je to debakl, ale vítězství hostí je zasloužené, byli ve všech směrech lepší. Nezbývá než Broumovu k vítězství pogratulovat a snažit se to na jaře napravit," uvedl sekretář týmu Týniště Šrajer.

Spartak Police nad Metují - SK Roudnice 2 : 1 (2 : 0)

Střelci: 27. Klapkovský Josef (pokutový kop), 35. Ansuma Musa - 88. Kučera Tomáš

Sestava Police: Bouška Tomáš, Rieger Bohuslav, Ansuma Musa, Kudláček Ladislav, Jandík Marek, Šolc Petr (85. Čermák Jaroslav), Kollert Jiří (C)(87. Tauc Jiří), Klapkovský Josef, Mucha Tomáš (66. Vik Petr), Jaroš Jaroslav, Hauschke Jakub

"Jsme nesmírně rádi, že jsme poslední utkání podzimní části před domácím publikem proměnili ve tři body. I díky soupeři se hrál v mrazivém počasí velmi kvalitní zápas. Za úspěšný podzim bych chtěl poděkovat hráčům, trenérům a všem lidem okolo polického fotbalu. Velký dík patří fanouškům a především fantastickému Fan clubu," řekl po zápase předseda polického oddílu Karel Klimeš.

"Vyrovnaný zápas, kterému by více slušela remíza. Domácí byli nebezpečnější v první půli. Do vedení šli z přísné penalty a poté přidali druhý gól z brejku. My jsme měli několik přímých kopů, ale maximum bylo břevno. Druhou půlku jsme byli nebezpečnější, ale domácí uhájili výhru a první místo v tabulce. Dobrý výkon podala trojice rozhodčích. Děkujeme naším divákům za podporu. Zápas měl výbornou atmosféru," dodal asistent trenéra Roudnice Zdeněk Mikan.

Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři
Odebírejte náš newsletter
O portálu

Zpravodajský portál Naše Broumovsko, který vznikl v říjnu 2010, se zaměřuje na informovanost obyvatel broumovského regionu. Web poskytuje každodenní informační servis a kulturní, společenské, ekonomické či sportovní zprávy nejen z Broumovska, ale i z Královéhradeckého kraje.

Kontakt

Michaela Mašková, šéfredaktorka
Telefon: +420 734 257 512
Bára Fialová, 732 284 847, redakce
Email: redakce.nase@broumovsko.cz

Adresa redakce:
Klášterní 1, 550 01 Broumov (Google Mapy)