Naše Broumovsko Přejít na hlavní navigaci Přejít na změnu jazyka Přejít na přihlášení Přejít na vyhledávání
  • Sport
  • Broumov v poháru skončil, Police si zastřílela v Meziměstí

Broumov v poháru skončil, Police si zastřílela v Meziměstí

René Herzán

Pondělí, 10. srpna 2020

Broumov v poháru skončil, Police si zastřílela v Meziměstí

Famózním způsobem vstoupili do nové sezóny hráči Spartaku Police nad Metují. V 1. kole Poháru hejtmana Královéhradeckého kraje rozstříleli Meziměstí na jeho hřišti 9:2. Broumov zopakoval výsledek z předkola v Hejtmánkovicích, tedy 2:2 v základní hrací době, po neúspěšných penaltách však Slovan letos v poháru končí.

Lokomotiva Meziměstí - Spartak Police nad Metují 2 : 9 (0 : 5)

Střelci: 70. Gajdoš Petr, 78. Gajdoš Petr - 7. Matějka Jakub, 30. Mucha Tomáš, 35. Matějka Jakub, 37. Awuku Felix, 42. Mucha Tomáš, 76. Ansorge Jan, 80. Matějka Jakub, 84. Mucha Tomáš, 86. Franc Pavel

Sestava Meziměstí: Sejkora Jakub, Bárta Petr, Panny David, Urban Patrik (76. Smrček Jakub), Šnábl Petr (C), Sedláček Jan, Kubeček Jakub (63. Gajdoš Petr), Hanzlík Ladislav (72. Šimko Vladislav), Mucha Josef, Smrček Pavel (46. Bureš Pavel), Šprinc Petr

Sestava Police: Vacho Libor, Ansuma Musa (46. Ansorge Jan), Awuku Felix, (46. Gavelek Vilém), Franc Pavel, Hauschke Jakub (46. Gregar Tomáš), Havrda Ondřej, Jandík Marek (C), Kudláček Ladislav, Matějka Jakub, Mucha Tomáš, Růžička Pavel, (46. Prouza David)

"Dnešní utkání bylo zajímavé pro diváky. Viděli spoustu branek, ale na druhou stranu bylo znát, že Police hraje o dvě soutěže výš. Soupeři gratuluji k vítězství," řekl trenér Meziměstí Jindřich Kitler.

Předseda polického oddílu Karel Klimeš dodal: "Dnešní utkání byla pro nás generálka před soutěžním ročníkem. Utkání se muselo divákům líbit a po zásluze postupujeme do dalšího kola, kde za soupeře bude hradecká Třebeš."

Slovan Broumov - Sokol Třebeš 2 : 2 (1 : 1), penalty 0 : 3

Střelci: 3. Soumar Lukáš, 85. Ponikelský Matěj - 6. Štajer Martin, 65. Zeman Jakub

Sestava Broumova: Drahorád Jakub, Gago Ondřej, Pokorný Jiří (51. Štejnar Martin), Lehotský Dominik (51. Bitnar Tomáš), Hečko Miroslav (C), Wilke Ervín, Ponikelský Matěj, Spišák Ondřej (70. Korityák Jakub), Svoboda David, Gago Marek, Soumar Lukáš

"Za úmorného vedra se nám nedařilo především v koncovce, a tak rozhodovaly penalty. Ty vyřešil Heřman v naší bráně. Ale jinak z naší strany nic moc. Je stále na čem makat - v nohách i hlavách," uvedl po zápase vedoucí týmu Třebše Vl. Krykorka.

Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři
Odebírejte náš newsletter
O portálu

Zpravodajský portál Naše Broumovsko, který vznikl v říjnu 2010, se zaměřuje na informovanost obyvatel broumovského regionu. Web poskytuje každodenní informační servis a kulturní, společenské, ekonomické či sportovní zprávy nejen z Broumovska, ale i z Královéhradeckého kraje.

Kontakt

Michaela Mašková, šéfredaktorka
Telefon: +420 734 257 512
Bára Fialová, 732 284 847, redakce
Email: redakce.nase@broumovsko.cz

Adresa redakce:
Klášterní 1, 550 01 Broumov (Google Mapy)