Naše Broumovsko Přejít na hlavní navigaci Přejít na změnu jazyka Přejít na přihlášení Přejít na vyhledávání
  • Sport
  • Broumov v poháru vyřadil Červený Kostelec. Police prohrála s Vrchlabím až na penalty
banner

Broumov v poháru vyřadil Červený Kostelec. Police prohrála s Vrchlabím až na penalty

René Herzán

Úterý, 7. srpna 2018

Broumov v poháru vyřadil Červený Kostelec. Police prohrála s Vrchlabím až na penalty

Slovan Broumov a Spartak Police nad Metují v neděli hostili ve 2. kole Poháru hejtmana Královéhradeckého kraje týmy, které hrají krajský přebor. Broumov si lehce poradil s Červeným Kostelcem, Police po remíze 1:1 prohrála po střelbě pokutových kopů.

Slovan Broumov - TJ Červený Kostelec 3 : 0 (1 : 0)

Branky: 23. Hečko Miroslav, 70. Hečko Miroslav, 82. Hanzlík Ladislav

Sestava Broumova: Drahorád Jakub (83. Hofman Daniel), Frydrych Tomáš, Gago Ondřej (C), Štejnar Martin, Panny David, Němeček Tomáš (75. Martinec Josef), Kotyza Jan, Hečko Miroslav, Wilke Ervín, Gago Marek (68. Spišák Ondřej), Hanzlík Ladislav

Spartak Police nad Metují - FC Vrchlabí A 1 : 1 (1 : 1), na penalty 4 : 5

Branky: 40. Ansuma Musa - 12. Rieger Bohuslav (vlastní)

Sestava Police: Podhajský Karel, Rieger Bohuslav, Awuku Felix (76. Bergmann Adam), Ansuma Musa, Hauschke Jakub (12. Hejnyš Milan), Šolc Petr (88. Kriegler Ladislav), Jandík Marek, Jaroš Jaroslav, Klapkovský Josef, Kollert Jiří (C) (36. Vik Petr), Kudláček Ladislav

"Utkání se odehrálo ve vysokém tempu. Pro nás to byla především generálka před soutěžním ročníkem. Soupeř zvládl penaltovou loterii a postupuje dál," uvedl trenér Police Luboš Jansa.

"Zápas se musel líbit, hrálo se svižně, když v prvním poločase byl mírně lepší soupeř, ve druhé polovině jsme byli mírně lepší my. Hrálo se před pěknou kulisou a remízový výsledek byl zasloužený. Penalty jsou již jen o momentálním štěstí," uvádí komentář týmu Vrchlabí.

Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři
Odebírejte náš newsletter
O portálu

Zpravodajský portál Naše Broumovsko, který vznikl v říjnu 2010, se zaměřuje na informovanost obyvatel broumovského regionu. Web poskytuje každodenní informační servis a kulturní, společenské, ekonomické či sportovní zprávy nejen z Broumovska, ale i z Královéhradeckého kraje.

Kontakt

Michaela Mašková, šéfredaktorka
Telefon: +420 734 257 512
Bára Fialová, 732 284 847, redakce
Email: redakce.nase@broumovsko.cz

Adresa redakce:
Klášterní 1, 550 01 Broumov (Google Mapy)