Naše Broumovsko Přejít na hlavní navigaci Přejít na změnu jazyka Přejít na přihlášení Přejít na vyhledávání
  • Sport
  • Broumov vybojoval postup v poháru až po střelbě pokutových kopů. Dál jde také Meziměstí
banner

Broumov vybojoval postup v poháru až po střelbě pokutových kopů. Dál jde také Meziměstí

René Herzán

Úterý, 4. srpna 2020

Broumov vybojoval postup v poháru až po střelbě pokutových kopů. Dál jde také Meziměstí

Předkolem Poháru hejtmana Královéhradeckého kraje začala v sobotu fotbalová sezóna na Broumovsku. Broumov uspěl v Hejtmánkovicích až po střelbě pokutových kopů, postupuje také Meziměstí, které si poradilo s Velkým Poříčím. V sobotu 8. srpna se v 1. kole poháru Meziměstí od 15 hodin utká s Policí, do Broumova přijede v neděli 9. srpna Třebeš. Zápas začne v 17 hodin.

Sokol Hejtmánkovice - Slovan Broumov 2 : 2 (2 : 0), penalty 2 : 3

Střelci: 2. Růžička Pavel, 21. Fichtner Zdeněk - 60. Svoboda David, 74. Hečko Miroslav

Sestava Hejtmánkovic: Fajstl Miroslav, Harasevič Miroslav, Harasevič Václav, Matouš Martin, Hušek David (60. Jirout Tomáš), Hušek Filip, Jirman Ondřej, Richter Filip (79. Strelec Jan), Růžička Pavel (46. Bohatec Martin), Fichtner Zdeněk (72. Korityák Tomáš), Růžička Martin (C)

Sestava Broumova: Bouška Tomáš, Gago Ondřej, Kotyza Jan (C), Hečko Miroslav, Wilke Ervín, Šimon Jakub (77. Pokorný Jiří), Spišák Ondřej (77. Korityák Jakub), Svoboda David, Gago Marek, Bitnar Tomáš (65. Lehotský Dominik), Michálek Jan (33. Štejnar Martin)

"Dnešní zápas před početnou návštěvou moc fotbalové krásy nepobral. Podařilo se nám favorita hodně potrápit a je jen škoda, že jsme Broumov vysvobodili naší hrubou chybou. Pro nás skvělá příprava a kluky musím pochválit za to, jak utkání odmakali. Soupeři gratulujem k postupou," komentoval zápas hejtmánkovický Miroslav Harasevič.

Lokomotiva Meziměstí - Velké Poříčí 2 : 0 (0 : 0)

Střelci: 68. Bureš Pavel, 81. Smrček Pavel

Sestava Meziměstí: Sejkora Jakub, Škola Adam (C), Urban Patrik, Panny David, Sedláček Jan, Bárta Petr (63. Sedláček Tomáš), Hanzlík Ladislav (81. Gajdoš Petr), Bureš Pavel (88. Šimko Vladislav), Smrček Pavel (84. Jirásek Robert), Mucha Josef, Šprinc Petr

"Dnešní utkání jsme začali trošku nervózně a zbrkle. Po čtvrt hodině hry jsme se uklidnili na míči a dostávali se do šancí.Věřili jsme tomu a druhý poločas se nám to podařilo a dali dvě branky po krásných akcích. Vítězství bylo zasloužené a z naší strany kvalitní. Chci pochválit všechny hráče za kolektivní výkon a splněni herních věcí," řekl trenér Meziměstí Jindřich Kitler.

Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři
Odebírejte náš newsletter
O portálu

Zpravodajský portál Naše Broumovsko, který vznikl v říjnu 2010, se zaměřuje na informovanost obyvatel broumovského regionu. Web poskytuje každodenní informační servis a kulturní, společenské, ekonomické či sportovní zprávy nejen z Broumovska, ale i z Královéhradeckého kraje.

Kontakt

Michaela Mašková, šéfredaktorka
Telefon: +420 734 257 512
Bára Fialová, 732 284 847, redakce
Email: redakce.nase@broumovsko.cz

Adresa redakce:
Klášterní 1, 550 01 Broumov (Google Mapy)