Naše Broumovsko Přejít na hlavní navigaci Přejít na změnu jazyka Přejít na přihlášení Přejít na vyhledávání
  • Sport
  • Broumov vyhrál na Novém Hradci a postup má jistý. Zda však bude hrát kraj v příští sezóně se rozhodne v nejbližších dnech
banner

Broumov vyhrál na Novém Hradci a postup má jistý. Zda však bude hrát kraj v příští sezóně se rozhodne v nejbližších dnech

René Herzán

Čtvrtek, 14. června 2018

Broumov vyhrál na Novém Hradci a postup má jistý. Zda však bude hrát kraj v příští sezóně se rozhodne v nejbližších dnech

V předehrávce 30. kola 1.A třídy včera Slovan Broumov vyhrál na hřišti Nového Hradce Králové 4:2 a definitivně si tak vybojoval možnost postupu do krajské soutěže odkud loni sestoupil. Zda však krak skutečně bude Broumov hrát, o tom se rozhodne v nejbližších dnech.

Slovan skončí v tabulce na 1. nebo 2. místě, což mu zaručuje postup. Už nějakou dobu se však hovoří o tom, že samotní hráči o postup nemají zájem. Argumentují tím, že mají úzký hráčský kádr. Při většině zápasů tým využíval služeb dorostenců, když tito nemohli, tak na lavičce byli připraveni do zápasu zasáhnout nestarší hráč Jura Lehotský a trenér Jindřich Kitler. Vidina posílení kádru je malá.

Meziměstí a Martínkovice, kde hrají eventuální možné posily, svoje soutěže vyhrály, mají zájem postoupit a hráče nepustí. Hejtmánkovický kádr je už trochu starší, Teplice prý nikoho nechtějí poskytnout. Zbývá sáhnout do svých řad a zapracovat do týmu dorostence.

Kam se však poděly ambice a touha hrát co nejvyšší soutěž? Krajská soutěž do Broumova patří a bylo by nešťastné rozhodnutí postupem pohrdnout!

1.A třída

FC Nový Hradec Králové - Slovan Broumov 2 : 4 (0 : 1)

Střelci: 78. Mihulka Tomáš, 81. Linder František - 8. Němeček Tomáš, 61. Hečko Miroslav, 75. Wilke Ervín, 89. Svoboda David

Sestava Broumova: Drahorád Jakub, Gago Ondřej (85. Čihák Jakub), Němeček Tomáš (56. Lehotský Jiří), Hanzlík Ladislav (70. Kitler Jindřich), Hečko Miroslav, Wilke Ervín (C), Šimon Jakub, Svoboda David, Schubert Jan, Frydrych Tomáš, Michálek Jan, (46. Spišák Ondřej)

"Na dnešní utkání jsme odjížděli s dorostenci. Chtěli jsme uhrát utkání bez zranění, a to se nám povedlo. Měli jsme spoustu šancí, ale ty jsme nevyužili. Na závěr chci poděkovat všem za celou sezonu. Hrajte, že máte fotbal rádi a doufám, že se Slovanu bude dařit i nadále," řekl po zápase trochu tajemně trenér Broumova Jindřich Kitler.

Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři
Odebírejte náš newsletter
O portálu

Zpravodajský portál Naše Broumovsko, který vznikl v říjnu 2010, se zaměřuje na informovanost obyvatel broumovského regionu. Web poskytuje každodenní informační servis a kulturní, společenské, ekonomické či sportovní zprávy nejen z Broumovska, ale i z Královéhradeckého kraje.

Kontakt

Michaela Mašková, šéfredaktorka
Telefon: +420 734 257 512
Bára Fialová, 732 284 847, redakce
Email: redakce.nase@broumovsko.cz

Adresa redakce:
Klášterní 1, 550 01 Broumov (Google Mapy)