Naše Broumovsko Přejít na hlavní navigaci Přejít na změnu jazyka Přejít na přihlášení Přejít na vyhledávání
  • Sport
  • Broumovská Tereza Frydrychová vozí z turnajů individuální ocenění
banner

Broumovská Tereza Frydrychová vozí z turnajů individuální ocenění

René Herzán

Čtvrtek, 15. března 2018

Broumovská Tereza Frydrychová vozí z turnajů individuální ocenění

Koncem ledna se Tereza Frydrychová z Broumova stala nejlepší hráčkou Zimní halové ligy okresních výběrů. V mezikrajském finále těchto výběrů kategorie U10, které se hrálo v polovině února v Pardubicích, se pro změnu stala nejlepší střelkyní turnaje. V sobotu 10. března 2018 se ve sportovní hale v Třebši v Hradci Králové konal první turnaj okresních výběrů dívek kategorie U11 (ročník 2007 a mladší) a nejlepší hráčkou byla vyhlášena opět Tereza!

"V Třebši si naše děvčata vybojovala bronzové medaile. Byla to naše první společná akce a děvčata se vlastně navzájem neznala, přesto podávala kvalitní výkony," řekl trenér náchodského výběru a zároveň otec Terezy Robert Frydrych z Broumova.

Na turnaji startovaly výběry okresů Hradec Králové, Náchod, Rychnov nad Kněžnou a Trutnov. Každý hrál s každým dvakrát. OFS Náchod reprezentovaly Kateřina Chejnová, Šárka Kašparová, Šárka Mílová a Tereza Frydrychová ze Slovanu Broumov, Marcela Doležalová z Meziměstí, Karolína Pirklová z Červeného Kostelce a Kristýna Justová a Karolína Vašíčková ze Sokola Zábrodí.

"V prvním kole náchodský výběr jasně přehrál výběr Rychnova 5:0. V zápase proti Hradci se nám nepovedl začátek, dostali jsme zbytečné góly a sehraný soupeř už neponechal nic náhodě - 1:6. Proti Trutnovu se nám znovu nepovedl začátek, nedařilo se nám střelecky, ale postupně se náš herní projev zlepšoval - 0:3. Druhé kolo bylo o dost lepší. Rychnov jsme znovu přehráli, tentokrát 6:0. Proti Hradci i proti Trutnovu jsme se vyvarovali zbytečných chyb a proti favoritům hráli velmi vyrovnané zápasy, které jsme bohužel prohráli shodně 1:2, když jsme inkasovali těsně před koncem. Za oba tyto náročné zápasy odměnilo publikum dívky zaslouženým potleskem. Všechny holky zaslouží za předváděné výkony velkou pochvalu," zrekapituloval výsledky turnaje Robert Frydrych.

Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři
Odebírejte náš newsletter
O portálu

Zpravodajský portál Naše Broumovsko, který vznikl v říjnu 2010, se zaměřuje na informovanost obyvatel broumovského regionu. Web poskytuje každodenní informační servis a kulturní, společenské, ekonomické či sportovní zprávy nejen z Broumovska, ale i z Královéhradeckého kraje.

Kontakt

Michaela Mašková, šéfredaktorka
Telefon: +420 734 257 512
Bára Fialová, 732 284 847, redakce
Email: redakce.nase@broumovsko.cz

Adresa redakce:
Klášterní 1, 550 01 Broumov (Google Mapy)