Naše Broumovsko Přejít na hlavní navigaci Přejít na změnu jazyka Přejít na přihlášení Přejít na vyhledávání
  • Sport
  • Broumovský Hečko odmítl penaltový hattrick, přesto vystřílel tři body
banner

Broumovský Hečko odmítl penaltový hattrick, přesto vystřílel tři body

René Herzán

Pondělí, 19. srpna 2019

Broumovský Hečko odmítl penaltový hattrick, přesto vystřílel tři body

Broumovský Miroslav Hečko se ve 2. kole 1. B třídy v zápase se Solnicí hned třikrát postavil ke střele z pokutového kopu. Dvakrát proměnil, a i když třetí střelu poslal do oblak, Broumovu to stačilo k zisku tří bodů. Police je v krajském přeboru bez prohry, Hejtmánkovice v 1. B třídě také, jen tak trochu zaváhaly při střelbě penalt.

Krajský přebor

Spartak Police nad Metují - Kostelec nad Orlicí 3 : 1 (1 : 1)

Střelci: 12. Ansuma Musa, 65. Klapkovský Josef, 80. Havrda Ondřej - 34. Cvejn Matěj

Sestava Police: Vacho Libor, Ansuma Musa, Kudláček Ladislav, Káva Matěj (77. Awuku Felix), Jandík Marek (C), Havrda Ondřej (87. Mucha Tomáš), Matějka Jakub, Klapkovský Josef (85. Melichar Jan), Hauschke Jakub (81. Růžička Pavel), Tošovský Jiří, Jaroš Jaroslav (13. Franc Pavel).

"Dnes se na našem hřišti představil celek, který v minulé sezóně oprávněně bojoval o příčky nejvyšší. Vstup do utkání se povedl a po vedoucí brance přišla sprcha v podobě vyloučení domácího hráče. Ve druhém poločase naše bojovnost přinesla dvě branky v síti soupeře. Pouťové utkání se vydařilo a polický FAN club zasluhuje obdiv. Vynikající choreo. Výhra je věnována bývalému hráči Aleši Pozděnovi, který oslavil životní jubileum," komentoval zápas předseda oddílu Karel Klimeš.

"Stejný začátek jako v 1. kole, dvě dobré příležitosti rovná se nic!!! A z rohu dostaneme gól. Mdlý výkon mělo změnit vyrovnání a ČK domácích. Nestalo se a nevyužitá šance Holmana odstartovala nadšenou hru domácích proti rozporuplnému výkonu většiny našich hráčů. Domácí to zaslouženě potrestali. Že Police bude velkým překvapením jsem čekal, ale že bude mít takto široký dobrý kádr mě překvapilo. Dnes jsme to nezvládli," uvedl trenér Kostelce Milan Petřík.

1. A třída

Slovan Broumov - SK Solnice 2 : 1 (1 : 1)

Střelci: 17. Hečko Miroslav (Pokutový kop), 55. Hečko Miroslav (Pokutový kop) - 43. Hrabar Patrik

Sestava Broumova: Bouška Tomáš, Gago Ondřej, Štejnar Martin, Němeček Tomáš, (75. Pokorný Jiří), Hečko Miroslav (C), Ponikelský Matěj, Spišák Ondřej (87. Lehotský Jiří), Svoboda David (63. Smrček Pavel), Gago Marek (80. Lehotský Dominik), Kindl Jakub, Michálek Jan

"Důležité vítězství se sympaticky hrajícím i vystupujícím soupeřem zajistil náš kapitán Míra Hečko, který ještě v závěru odmítl penaltový hattrick. Kluci i druhé domácí utkání zvládli. Poslední zápas v našem dresu odehrál Ondra Spišák, kterému přejeme, ať se mu v dresu hradeckého dorostu daří," uvedl trenér Broumova Ondřej Zinke.

Trenér Solnice Josef Pleskot dodal: "Domácím jsme byli více jak vyrovnaným soupeřem. Bohužel jsme se dopustili hrubých chyb v obraně, které zkušený domácí tým využil. Chválím hráče za přístup k utkání."

1. B třída

Sokol Hejtmánkovice - Spartak Kosičky 0 : 0, penalty 5 : 6

Sestava Hejtmánkovic: Fajstl Miroslav, Harasevič Miroslav, Harasevič Václav, Strelec Jan, Hušek David, Novák Lukáš, Richter Filip (86. Matouš Martin), Růžička Martin (C) Schubert Jan (58. Růžička Pavel), Bohatec Martin, Franc Jiří (57. Holub Jiří)

"Dnes jsme narazili na velmi kvalitního soupeře s urostlými "chasníky". V prvním poločase to byla vyrovnaná partie, která se odehrávala převážně mezi vápny. Ve druhém poločase jsme soupeře začali přehrávat a měli jsem 3 gólovky, které vynikajicím reflexem na brankové čáře zneškodnil golman hostů. Nakonec jsme mohli za neproměněné šance pykat, když jsme zapomněli v 89. minutě na útočníka hostí, který nastřelil tyč. Penaltovou loterii jsme nezvládli," uvedl hrající trenér Hejtmánkovic Míra Harasevič.

Sokol Třebeš B - Lokomotiva Meziměstí 5 : 0 (1 : 0)

Střelci: 18. Rederer Lukáš, 46. Sedláček Jan (Vlastní), 48. Drapák Lukáš, 68. Rederer Lukáš, 74. Franta Matěj

Sestava Meziměstí: Čížek Petr, Škola Adam, Šnábl Petr (C), Panny David, Gajdoš Petr, Bureš Pavel, Sedláček Jan, Jirásek Vojtěch (55. Sedláček Tomáš), Mucha Josef (55. Frydrych Tomáš), Škoda Jakub (50. Krejčí Vojtěch), Šprinc Petr

"Za úmorného vedra sehrály oba týmy bojovné utkání. Nám se podařilo potvrdit úvodní venkovní výhru za cenu velkého nasazení všech hráčů, kteří si leckdy šáhli na dno svých fyzických sil. Pozitivní je i střelecká potence, když se prosadili hned čtyři hráči. Dík patří i rozhodčím a našim fandům," uvedl vedoucí  týmu Třebeše Tomáš Málek.

Člen výboru Meziměstí Patrik Urban dodal: "Zápas, ve kterém se nám nic nedařilo. Soupeř plný mladých a běhavých kluků nás uběhal a fotbalově přehrál. Soupeři gratulujeme."

Okresní přebor

Velichovky - Stárkov 2:1 (0:0)

Střelci: 54. Karel Martin, 59. Dyrc Petr - 69. Lokvenc Lukáš

Sokol Velká Jesenice - Jiskra Martínkovice 6:0 (3:0)

Střelci: 25. Železov Pavel, 29. Patrný Dominik, 39. Železov Pavel, 75. Paďour Jan, 66. Železov Pavel, 89. Zelený René

Slavoj Teplice nad Metují - Jiskra VEBA Machov 2:4 (2:3)

Střelci: 15. Hečko Pavel (pen.), 20. Kretschmer Denis - 22. Pataki Jan, 25. Scholz Vojtěch, 43. Štantejský Jiří, 47. Zima Jiří

Sokol Zábrodí - Sokol Mezilesí 4:1 (2:1)

Střelci: 18. Stehlík Vojtěch, 44. Škoda David, 55. Falta Karel, 68. Stehlík Vojtěch - 40. Maixner Lukáš

SK Babí, - AFK Hronov 1:3 (0:1)

Střelci: 61. Adámek Petr - 28. Puraš Martin, 51. Pohl Václav, 74. Čihák Jakub

Červený Kostelec - Velké Poříčí 2:10 (0:3)

Střelci: 48. Kubeček Tomáš, 54. Malina Josef - 4. Hlava David 5. Hlava David, 32. Hlava David (pen.), 46. Hanzl David, 59. Hanzl David, 64. Hanzl David, 65. Hanzl David, 76. Hornych Štěpán, 80. Fišer Pavel (pen.), 87. Hlava David

Foto je ze zápasu Spartaku Police nad Metují od Miroslava Holuba

Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři
Odebírejte náš newsletter
O portálu

Zpravodajský portál Naše Broumovsko, který vznikl v říjnu 2010, se zaměřuje na informovanost obyvatel broumovského regionu. Web poskytuje každodenní informační servis a kulturní, společenské, ekonomické či sportovní zprávy nejen z Broumovska, ale i z Královéhradeckého kraje.

Kontakt

Michaela Mašková, šéfredaktorka
Telefon: +420 734 257 512
Bára Fialová, 732 284 847, redakce
Email: redakce.nase@broumovsko.cz

Adresa redakce:
Klášterní 1, 550 01 Broumov (Google Mapy)