Naše Broumovsko Přejít na hlavní navigaci Přejít na změnu jazyka Přejít na přihlášení Přejít na vyhledávání
  • Sport
  • Broumovští fanoušci Sparty v přímém přenosu

Broumovští fanoušci Sparty v přímém přenosu

René Herzán

Pondělí, 23. září 2019

Broumovští fanoušci Sparty v přímém přenosu

Fotbalovou událostí víkendu v České republice bylo derby Sparta - Slavie. Ti, kteří sledovali přímý přenos mohli zahlédnout i několik sparťanských fanoušků, kteří se vypravili z Broumova. Kdo se díval, ví. Jinak ve zkratce: Police ztrácí fazónu, Broumov dostal nářez, Hejtmánkovice šlapou, Meziměstí poprvé vyhrálo

Krajský přebor

Sokol Třebeš A - Spartak Police nad Metují 2 : 0 (2 : 0)

Střelci: 6. Ryšavý Michal, 14. Klapkovský Josef (Vlastní)

Sestavy: Vacho Libor, Awuku Felix (68. Mucha Tomáš), Tošovský Jiří (56. Jaroš Jaroslav), Jandík Marek (C), Havrda Ondřej (72. Melichar Jan), Franc Pavel, Matějka Jakub, Klapkovský Josef, Růžička Pavel, Kudláček Ladislav, Káva Matěj

"V 10. minutě jsme vedli 2:0 a kontrolovali do poločasu hru. V druhém poločase nás však Police hrající vzadu už jenom na dva hráče přehrávala a nebýt skvělých zákroků Heřmana v bráně, tak bychom se ze tří bodů dnes asi neradovali. Zápas ,ve kterém vítězila útočná hra, se za příjemného počasí musel líbit," řekl vedoucí domácího týmu Vl. Krykorka.

Předseda polického oddílu Karel Klimeš dodal: "V dnešním utkání určitě byla možnost bodovat, ovšem v prvním poločase nám nevyšel úvod a těžko jsme hledali cestu k domácí brance. Výborný výkon podal domácí brankář. I trio sudích zaslouží dnes pochvalu."

1. A třída

FK Náchod B - Slovan Broumov 5 : 0 (4 : 0)

Střelci: 9. Vaněček Jakub, 11. Vejprava Tomáš, 20. Jahoda Matěj (Pokutový kop), 22. Král Daniel, 68. Vaněček Jakub

Sestava Broumova: Bouška Tomáš (46. Drahorád Jakub), Gago Ondřej, Kotyza Jan, Wilke Ervín, Šimon Jakub (C), Spišák Ondřej, Svoboda David, Gago Marek, (46. Ponikelský Matěj), Kindl Jakub (57. Lehotský Dominik), Michálek Jan, Smrček Pavel

"Naše jednoznačná záležitost. Po našem rychlém vedení přišlo uspokojení a v nasazení jsme polevili," uvedl člen náchodského výboru Michal Malý.

1. B třída

Sokol Hejtmánkovice - FC České Meziříčí 3 : 1 (1 : 1)

Střelci: 7. Růžička Pavel, 51. Hušek David, 94. Harasevič Miroslav - 17. Čiháček Michal

Sestava Hejtmánkovic: Fajstl Miroslav, Harasevič Miroslav, Strelec Jan, Hušek David (91. Nýč Miloš), Richter Filip, Růžička Pavel (79. Bohatec Martin), Gago Tomáš (C), Růžička Martin, Schubert Jan (88. Stupka Petr), Franc Jiří, Hušek Filip

"Dnešní utkání nám vyšlo na jedničku, i když jsme měli problémy se sestavou. V prvním poločase jsme šli do vedení a poté šel náš útočník sám na brankaře, ale bohužel nedal a opět platilo nedáš - dostaneš a nemuselo být jen u toho. Chvíli na to měli hosté opět gólovku ze vzduchu, ale naštěstí šel míč vedle. Ve druhém poločase jsme soupeře dobře napadali a již jsme mu nepovolili žádnou výraznou šanci a nám se z několika šancí podařilo rozhodnout. Tří bodů si nesmírně vážíme! Díky kluci jen tak dál!" uvedl trenér Hejtmánkovic Miroslav Harasevič.

Trenér Meziříčí Tibor Krajňák dodal: "Dnešní zápas nám moc nevyšel. Byli jsme pozdě v osobních soubojích a častokrát jsme zbytečně chybovali v rozehrávce. I přesto jsme si v prvním poločase dokázali vytvořit dost šancí, ale gól jsme dali jen jeden. Domácím se dnes povedlo vstřelit branky tři a nám nezbývá něž jim pogratulovat k zaslouženému vítězství."

Lokomotiva Meziměstí A - FC Slavia HK B 4 : 1 (0 : 1)

Střelci: 47. Gajdoš Petr, 60. Bureš Pavel, 62. Bureš Pavel, 75. Jirásek Vojtěch - 27. Mukařovský Jan (Pokutový kop)

Sestava Meziměstí: Sejkora Jakub, Škola Adam (46. Sedláček Tomáš), Šnábl Petr (C), Urban Patrik, Gajdoš Petr, Bureš Pavel (71. Jirásek Vojtěch), Kubeček Jakub,, Šprinc Petr (83. Borůvka Adam), Mucha Josef, Panny David, Krejčí Vojtěch, (75. Smrček Jakub)

"Začátek zápasu byl soupeř aktivnější a důraznější a těžil z našich chyb. Postupem času jsme se zlepšovali v důrazu a aktivitě a začalo to přinášet fotbalové ovoce. Konečně nám to vycházelo a uspěli jsme za tři body. Dnes kluci předvedli kolektivní výkon, Takže kluci dík," komentoval zápas spokojený trenér Meziměstí Jindra Kitler.

"V prvním poločase jsme se dokázali vyrovnat s důraznou hrou domácích a po zásluze jsme vedli 1:0. Nástup do druhé části nápadně připomínal naše minulé utkání. Domácí hned z kraje vyrovnali, a pak už nám nic nedovolili. Důraz v osobních soubojích a naše individuální chyby vedly k dalším třem brankám a zaslouženému vítězství domácích," dodal vedoucí hostujícího týmu Martin Krempa.

Okresní přebor

Slavoj Teplice nad Metují - SK Babí 4:2 (4:1)

Střelci: 11. Fichtner Zdeněk, 29. Kalaš Dušan, 35. Fichtner Zdeněk, 42. Řeháček Tomáš - 28. Fidler Tomáš, 46. Hron Marek

Sokol Mezilesí - Stárkov 1:3 (1:1)

Střelci: 35. Drašnar Jaroslav (pen.) - 8. Novák Filip, 55. Lokvenc Lukáš, 91. Ságner Patrik

Jiskra VEBA Machov - Jiskra Martínkovice 6:1 (3:0)

Střelci: 7. Zima Jiří, 24. Šulc Dominik, 40. Sedláček Radek, 55. Zima Jiří, 72. Štantejský Jiří, 88. Scholz Vojtěch - 63. Lehotský Jiří (pen.)

Velké Poříčí - AFK Hronov 0:2 (0:1)

Střelci: 35. Puraš Martin, 76. Nosek Ondřej

Sokol Zábrodí - Sokol Velká Jesenice 2:1 (1:0)

Střelci: 7. Koval Ondřej, 80. Škoda David - 60. Paďour Jan (pen.)

Červený Kostelec - Velichovky 3:2 (3:

Střelci: 12. Kubeček Tomáš, 14. Kubeček Tomáš, 38. Matějovic Tomáš - 26. Karel Martin, 32. Havlíček Karel (vl.)

Okresní soutěž

Sokol Heřmánkovice - Rasošky 4:4 (0:0)

Střelci: 48. Rozum Luděk, 49. Zelený Pavel, 89. Kment Michal, 90. Kment Michal - 47. Lazarik Tomáš, 51. Koprda Ondřej, 60. Koprda Ondřej, 90. Samek David

Sokol Otovice - Spartak Police nad Metují B 1:3 (0:2)

Střelci: 52. Stach Jakub - 16. Kovář Jakub, 26. Gavelek Vilém, 67. Gavelek Ondřej

Sokol Božanov - Dolany 2:6 (1:3)

Střelci: 11. Balín Miroslav, 63. Balín Miroslav - 19. Kejzlar Tomáš, 26. Náhlík Tomáš, 43. Ulrych Roman, 70. Náhlík Tomáš, 82. Ulrych Roman, 85. Cipra Josef (pen.)

Lokomotiva Meziměstí - Sokol Křinice 4:2 (2:1)

Střelci: 42. Poliak Albín, 76. Pokorný Tomáš, 82. Šprinc Petr, 92. Bureš Pavel (pen.) - 24. Válek Jan, 29. Plný Tomáš

Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři
Odebírejte náš newsletter
O portálu

Zpravodajský portál Naše Broumovsko, který vznikl v říjnu 2010, se zaměřuje na informovanost obyvatel broumovského regionu. Web poskytuje každodenní informační servis a kulturní, společenské, ekonomické či sportovní zprávy nejen z Broumovska, ale i z Královéhradeckého kraje.

Kontakt

Michaela Mašková, šéfredaktorka
Telefon: +420 734 257 512
Bára Fialová, 732 284 847, redakce
Email: redakce.nase@broumovsko.cz

Adresa redakce:
Klášterní 1, 550 01 Broumov (Google Mapy)