Naše Broumovsko Přejít na hlavní navigaci Přejít na změnu jazyka Přejít na přihlášení Přejít na vyhledávání
  • Sport
  • Do fotbalového Ulita cupu 2018 Slovan Broumov nastoupil s pěti týmy
banner

Do fotbalového Ulita cupu 2018 Slovan Broumov nastoupil s pěti týmy

RENÉ HERZÁN

Pondělí, 22. ledna 2018

Do fotbalového Ulita cupu 2018 Slovan Broumov nastoupil s pěti týmy

V sobotu a v neděli, 13. a 14. ledna, se ve Sportovní hale na Spořilově v Broumově hrál fotbalový turnaj přípravek Ulita cup 2018. V této kategorii má Slovan Broumov opravdu širokou základnu. Do sobotního turnaje starší přípravky nastoupily tři týmy, mladší přípravka v neděli nastoupila ve dvou týmech, s Vlky a Tygry.

Na sobotním turnaji starší přípravky startovalo šest týmů – již zmíněné tři týmy Slovanu Broumov, FK Náchod, Spartak Police nad Metují a SK Rozkoš Česká Skalice. Nejlépe si počínaly týmy České Skalice a Náchoda, které po odehrání turnaje měly shodný počet bodů. Ve prospěch hráčů z České Skalice v turnaji, který se hrál systémem každý s každým, rozhodl rozdíl v počtu vstřelených a obdržených branek.

Nejlepším hráčem turnaje byl stejně jako minulý rok vyhlášen Tomáš Vacek z týmu FK Náchod, nejlepší brankářkou se stala Tereza Frydrychová z třetího broumovského celku a nejlepším střelcem se stal Tomáš Pivokonsky z týmu SK Rozkoš Česká Skalice.

"Děkujeme hráčům všech týmů za předvedené výkony, rodičům a fanouškům za podporu. A také maminkám, které nám připravily skvělé občerstvení. Chtěl bych popřát všem zúčastněným mnoho úspěchů v osobním i fotbalovém životě a věřím, že se k nám budou rádi vracet," řekl po turnaji trenér starší přípravky Jiří Ježek ml..

1. SK Rozkoš Česká Skalice
2. FK Náchod
3. TJ Slovan Broumov III.
4. TJ Slovan Broumov II.
5. TJ Slovan Broumov I.
6. Spartak Police nad Metují

Do nedělního turnaje mladší přípravky nastoupilo sedm družstev: Vlci Broumov, Tygři Broumov, Spartak Police nad Metují, Jiskra Machov, AFK Hronov, TJ Červený Kostelec a Sparta Úpice. Nejlepším brankářem byl vyhlášen Matyáš Peška z Machova a nejlepším hráčem Matěj Říha z Úpice. Nejlepším střelcem se se sedmi brankami stal Tomáš Jirásek z Hronova.

"Je nás skutečně hodně, což nás samozřejmě těší. Pokud to pravidla dovolí, postavíme radši více týmů, aby si soutěžní utkání zahráli všichni a častěji se zapojili do hry. Týmy jsou rovnoměrně rozdělené, neznamená to, že by byl jeden A tým a druhý B tým. Výsledky tomu nenapovídají, ale u kluků je vidět znatelný pokrok. Hlavně to všechny baví, což je dobré zjištění," dodal šéftrenér broumovské mládeže Robert Frydrych.

1. AFK Hronov
2. Sparta Úpice
3. Spartak Police nad Metují
4. TJ Červený Kostelec
5. Jiskra Machov
6. Vlci Broumov
7. Tygři Broumov

Foto starší přípravky Eliška Palhounová

Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři
Odebírejte náš newsletter
O portálu

Zpravodajský portál Naše Broumovsko, který vznikl v říjnu 2010, se zaměřuje na informovanost obyvatel broumovského regionu. Web poskytuje každodenní informační servis a kulturní, společenské, ekonomické či sportovní zprávy nejen z Broumovska, ale i z Královéhradeckého kraje.

Kontakt

Michaela Mašková, šéfredaktorka
Telefon: +420 734 257 512
Bára Fialová, 732 284 847, redakce
Email: redakce.nase@broumovsko.cz

Adresa redakce:
Klášterní 1, 550 01 Broumov (Google Mapy)