Naše Broumovsko Přejít na hlavní navigaci Přejít na změnu jazyka Přejít na přihlášení Přejít na vyhledávání
  • Sport
  • Fotbal a zábava opět hrály prim
banner

Fotbal a zábava opět hrály prim

Filip Chládek

Pondělí, 7. června 2021

Fotbal a zábava opět hrály prim

Po dlouhých měsících zákazů panovala v sobotu 5. června na Stadionu Opočenského v Broumově pohoda, spojená především s fotbalem.

Pomyslným „výkopem“ celého dne byl dopolední miniturnaj starších přípravek s názvem Covid Cup. Skupinové boje nabídly spoustu branek a také pomohly rozklíčovat, kdo se utká ve finále a v zápase o třetí místo. Domácí Slovan se nakonec o bronzové medaile utkal s Provodovem, ale bohužel po penaltovém rozstřelu padl. Finálové klání patřilo mládeži FK Náchod. Kluci zde vyzvali náchodské Dračice, které sice borce pozlobily, ale na vítězství to nestačilo.

Po turnaji se přímo na hrací ploše postavily jednotlivé disciplíny v rámci dětského dne. Pro každého pilného soutěžícího byly nachystány věcné ceny.

Hlavním tahákem sobotního dne byl příjezd tří fotbalových legend - Petra Rady, Jana Fialy a Václava Kotala. Před tribunami je v příjemné atmosféře vyzpovídal Filip Chládek. Pánové mluvili o svých trenérských i hráčských kariérách nebo o nynějším českém fotbale. Ochotně odpovídali i na dotazy lidí z publika. Po konci besedy se pořádala menší autogramiáda spojená s možností se s těmito legendami vyfotit.

Závěrečným bodem celého dne bylo utkání broumovského A-týmu. Slovan se utkal v rámci druhého kola Agro Cupu s Velkým Poříčím a s přehledem vyhrál 3:0.

Organizátoři Ondřej Zinke a Lukáš Soumar by chtěli poděkovat všem sponzorům za štědré příspěvky, pomocným rukám v kiosku, a také všem lidem, kteří se přišli v této nelehké době na stadion podívat.

Přidejte komentář:

Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři
Pro odesláni musíte být přihlášeni
Přihlaste se: E-mail
Nebo se zaregistrujte

Diskuze k článku:

Diskuse zatím neobsahuje žádné příspěvky.
Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři
Odebírejte náš newsletter
O portálu

Zpravodajský portál Naše Broumovsko, který vznikl v říjnu 2010, se zaměřuje na informovanost obyvatel broumovského regionu. Web poskytuje každodenní informační servis a kulturní, společenské, ekonomické či sportovní zprávy nejen z Broumovska, ale i z Královéhradeckého kraje.

Kontakt

Michaela Mašková, šéfredaktorka
Telefon: +420 734 257 512
Bára Fialová, 732 284 847, redakce
Email: redakce.nase@broumovsko.cz

Adresa redakce:
Klášterní 1, 550 01 Broumov (Google Mapy)