Naše Broumovsko Přejít na hlavní navigaci Přejít na změnu jazyka Přejít na přihlášení Přejít na vyhledávání
  • Sport
  • Fotbalisté Meziměstí slaví první vítězství
banner

Fotbalisté Meziměstí slaví první vítězství

René Herzán

Pondělí, 14. září 2020

Fotbalisté Meziměstí slaví první vítězství

Fotbalisté Lokomotivy Meziměstí v sobotu vyhráli na domácím hřišti s Opočnem 3:1. Ve 4. kole 1. B třídy tak vybojovali své první vítězství v nové sezóně. Meziměstí je v tabulce soutěže na 10. místě a má zápas k dobru.

Krajský přebor

Spartak Police nad Metují - RMSK Cidlina 3 : 2 (2 : 1)

Střelci: 25. Klapkovský Josef, 38. Matějka Jakub, 76. Matějka Jakub - 32. Drobný Filip, 75. Bekera Nikolas

Sestava Police: Vacho Libor, Rieger Bohuslav, Routek Miroslav, Matějka Jakub (86. Ansorge Jan), Kudláček Ladislav (83. Hauschke Jakub), Franc Pavel, Jandík Marek (C), Havrda Ondřej (90. Gavelek Vilém), Růžička Pavel, Klapkovský Josef, Awuku Felix (79. Ansuma Musa)

"Dnešní utkání před početnou diváckou kulisou se musí hodnotit jako opravdový vrchol krajského přeboru. Na domácích byla vidět snaha uspět s velkým favoritem a herní aktivita byla na polických kopačkách. Na hostech bylo poprávu vidět, že již dlouho oprávněně patří ke špičce této soutěže. Polickým hráčům je potřeba vyseknout velikánskou poklonu, poněvadž výkon celého mužstva byl excelentní. A i takový soubor pod vedením pana Průchy bodově dnes proti nadšeně hrající Polici prostě nestačil," uvedl z polický tým Karel Klimeš.

1. A třída

SK Solnice - Slovan Broumov 7 : 0 (1 : 0)

Střelci: 18. Valášek Martin, 64. Motl David, 48. Pavlíček Luboš, 87. Valášek Martin, 71. Nosek Pavel, 90. Prokop Matouš, 78. Novák Ondřej

Sestava Broumova: Drahorád Jakub, Bitnar Tomáš (46. Korityák Jakub), Gago Ondřej, Pokorný Jiří, Lehotský Dominik (65. Bartoš Matěj), Hečko Miroslav (C), Zinke Ondřej, Spišák Ondřej, Svoboda David, Gago Marek, Martinec Vojtěch

"Dnešní zápas jsme odehráli ve velké pohodě. První poločas nám soupeř ještě stačil, ale ve druhé půli to již byla otázka skóre. Jsem rád, že se střelecky prosadili i kluci z lavičky a domácím divákům jsme nabídli řadu hezkých akcí. Chválím celé mužstvo za dnešní převedený výkon," řekl po zápase trenér domácího týmu Pavel Potužník.

Trenér Broumova Ondřej Zinke dodal: "Další ostuda, ale můžeme si za to sami! Několik let nedoplňujeme kádr a spoléháme, že kluci odehrají sezónu v 15 lidech. Bohužel, teď se nám to vrací. Chybí zranění Michálek, Šimon, Kotyza, Soumar, dnes i Ponikelský, Štejnar, Wilke a kvalita prostě přes snahu chybí."

1. B třída

Lokomotiva Meziměstí - Spartak Opočno 3 : 1 (1 : 1)

Střelci: 18. Mucha Josef, 49. Mucha Josef, 84. Smrček Pavel - 13. Smola Adam

Sestava Meziměstí: Bartoš Jiří, Smrček Pavel, Šnábl Petr (C), Panny David, Kubeček Jakub, Sedláček Tomáš, Šolc Petr (67. Gajdoš Petr), Bárta Petr, Borůvka Adam (71. Smrček Jakub), Mucha Josef, Urban Patrik (86. Kitler Jindřich)

"Dnešní zápas byl pro nás důležitý, protože jsme minulý týden nehráli a bylo to znát na herním projevu. Zápas byl se šancemi na obou stranách a v některých situacích jsme měli štěstí. Oba brankáře máme zraněné, a tak jsem musel použít Jirku Bartoše z béčk, a nebýt jeho zákroku, výsledek mohl být jiný. Ale jinak jsme rádi za body, kterých si vážím," uvedl trenér Meziměstí Jindžich Kitler.

Trenér Opočna Martin Šnajdr trochu neurčitě dodal: "Krásné počasí, krásný trávník, krásný fotbal a hluční fanoušci se dočkali i komika..., který opravdu dorazil..."

Sokol Hejtmánkovice - Sokol Javornice 0 : 6 (0 : 2)

Střelci: 28. Krejčí Adam, 38. Kovaříček Josef, 52. Krejčí Adam, 59. Nosek Jakub, 77. Krejčí Adam, 83. Suk Daniel

Sestava Hejtmánkovic: Remeš Miroslav, Harasevič Miroslav, Harasevič Václav, Bohatec Martin (74. Korityák Tomáš), Hušek David (69. Stupka Petr), Fajstl Miroslav, Růžička Pavel (82. Týfa David), Růžička Martin (C) (65. Čihák Jakub), Schubert Jan, Franc Jiří, Hušek Filip

"Je to stále stejná písnička, neproměníme tutové šance a soupeř nás potrestá. Dnes jsme se o lepší výsledek připravili sami v prvním poločase neproměněním několika šancí. Bohužel nám to "nelepí". Ale to je prostě fotbal. Hlavu nahoru bude zase líp, hlavně, že jsme zdraví!" neztrácí humor hejtmánkovický trenér Miroslav Harasevič.

"Výsledek je sice jednoznačný, ale první poločas to nenaznačoval ani náhodou. Sice jsme ho vyhráli 2:0, domácí ale zahodili dvě obrovské šance ze hry a tři ještě větší po skvěle zahrávaných standardkách. O poločase jsme si něco řekli a hráči to přenesli na hřiště. Druhá půle proběhla pod naší taktovkou a už to bylo víceméně jen o výši skóre a předhánění se v zahazování šancí. Děkujeme našim divákům za jejich podporu, kterou nám projevili při naší Hejtmánkovické premiéře," řekl trenér Javornice Tomáš Krunčík.

Okresní přebor

Spartak Police nad Metují B - Slavoj Teplice nad Metují 0:5 (0:2)

Střelci: 14. Kollert Jiří, 30. Kalaš Dušan, 53. Kollert Jiří, 63. Lehotský Jiří, 89. Kretschmer Denis

Velichovky - SK Babí 3:1 (1:1)

Střelci: 35. Rejchrt Lukáš, 59. Dyrc Petr, 86. Vrátný Lukáš - 38. Rejchrt Lukáš (vl.)

Jiskra VEBA Machov - Stárkov 1:1 (1:0)

Střelci: 7. Šulc Dominik (pen.) - 93. Malinský Lukáš

Červený Kostelec - Jiskra Martínkovice 9:0 (6:0)

Střelci: 5. Kováčik Milan (pen.), 10. Štelzig Sebastian, 33. Mudroch Zdeněk, 34. Kubeček Tomáš, 44. Mudroch Zdeněk, 15. Mudroch Zdeněk, 54. Kováčik Milan, 83. Tipelt Matěj, 88. Kubeček Tomáš

Sokol Zábrodí - AFK Hronov 1:3 (0:0)

Střelci: 81. Koval Ondřej - 63. Pylyp Igor, 90. Kollert David (pen.), 91. Klabník Ladislav

Sokol Velká Jesenice - Velké Poříčí 3:1 (1:0)

Střelci: 32. Marel Jan, 47. Tulej Tomáš, 57. Krčil Vojtěch - 76. Geguš Jaroslav

Okresní soutěž

Dolany - Lokomotiva Meziměstí 4:1 (2:1)

Střelci: 5. Sedláček Ondřej, 37. Mach Kamil, 76. Hanuš Petr (pen.), 81. Kvaček Lukáš - 8. Khop Pavel

Sokol Heřmánkovice - Sokol Otovice 3:2 (3:0)

Střelci: 10. Zelený Pavel, 32. Nývlt Zdeněk, 36. Rozum Luděk - 65. Dvořáček Tomáš, 79. Salfický Ondřej

Sokol Božanov - Sokol Křinice 6:2 (3:0)

Střelci: 11. Hypšman Daniel (pen.), 36. Hypšman Daniel (pen.), 45. Balín Miroslav, 55. Hypšman Daniel, 58. Balín Miroslav, 78. Balín Miroslav - 71. Neuschl Martin (pen.), 73. Ben Naceur Jamel Eddine

Rasošky - Sokol Mezilesí 2:3 (1:1)

Střelci: 22. Lazarik Tomáš, 85. Koprda Ondřej - 38. Otman Jan, 46. Otman Jan, 52. Maixner Lukáš

Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři
Odebírejte náš newsletter
O portálu

Zpravodajský portál Naše Broumovsko, který vznikl v říjnu 2010, se zaměřuje na informovanost obyvatel broumovského regionu. Web poskytuje každodenní informační servis a kulturní, společenské, ekonomické či sportovní zprávy nejen z Broumovska, ale i z Královéhradeckého kraje.

Kontakt

Michaela Mašková, šéfredaktorka
Telefon: +420 734 257 512
Bára Fialová, 732 284 847, redakce
Email: redakce.nase@broumovsko.cz

Adresa redakce:
Klášterní 1, 550 01 Broumov (Google Mapy)