Naše Broumovsko Přejít na hlavní navigaci Přejít na změnu jazyka Přejít na přihlášení Přejít na vyhledávání
  • Sport
  • Fotbalisté Police jsou ve čtvrtfinále Poháru hejtmana Královéhradeckého kraje
banner

Fotbalisté Police jsou ve čtvrtfinále Poháru hejtmana Královéhradeckého kraje

René Herzán

Čtvrtek, 10. září 2020

Fotbalisté Police jsou ve čtvrtfinále Poháru hejtmana Královéhradeckého kraje

Po kolektivním výkonu a hattricku Jakuba Matějky včera zvítězil Spartak Police nad Metují v osmifinále Poháru hejtmana Královéhradeckého kraje na hřišti Třebše 5:2. Spartak tak postoupil stejně jako v loňské sezóně do čtvrtfinále, které odehraje v jarní části sezóny 2020/2021. Další branky vstřelili Felix Awuku a Tomáš Mucha.

TJ Sokol Třebeš - Spartak Police nad Metují 2 : 5 (1 : 1)

Střelci: Štajer Martin, Krykorka Michal (pokutový kop) - Matějka Jakub, Awuku Felix, Matějka Jakub, Matějka Jakub, Mucha Tomáš

Sestava Police: Vacho Libor, Ansuma Musa, Awuku Felix, Rieger Bohuslav, Hauschke Jakub, Klapkovský Josef, Kudláček Ladislav, Matějka Jakub Gavelek Vilém (56. Mucha Tomáš), Routek Miroslav (C), Ansorge Jan (81. Podhajský Karel)

"Opět se projevil propastný rozdíl v pohodě a sebevědomí hráčů obou týmů. Klukům, alespoň většině, se nedá upřít snaha, ale míče lítají jinam než kluci chtějí, a v akcích 1:1 máme nohy z olova. Proto si netroufáme a radši hrajeme na osobní alibi a přitom kazíme. Hlavu nahoru. makejme dál a ono se to zlomí," uvedl v komentáři zápasu vedoucí týmu Třebše Vladimír Krykorka.

Karel Klimeš z Police dodal: "V dnešním utkání díky pracovním povinnostem jsme nastoupili s hráči širšího kádru. Domácí se prosadili v úvodu utkání, ovšem herní kvalita byla na našich kopačkách a v druhém poločase jsme rozhodli o našem vítězství a postupu do čtvrtfinále poháru."

Foto Miroslav Holub

Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři
Odebírejte náš newsletter
O portálu

Zpravodajský portál Naše Broumovsko, který vznikl v říjnu 2010, se zaměřuje na informovanost obyvatel broumovského regionu. Web poskytuje každodenní informační servis a kulturní, společenské, ekonomické či sportovní zprávy nejen z Broumovska, ale i z Královéhradeckého kraje.

Kontakt

Michaela Mašková, šéfredaktorka
Telefon: +420 734 257 512
Bára Fialová, 732 284 847, redakce
Email: redakce.nase@broumovsko.cz

Adresa redakce:
Klášterní 1, 550 01 Broumov (Google Mapy)