Naše Broumovsko Přejít na hlavní navigaci Přejít na změnu jazyka Přejít na přihlášení Přejít na vyhledávání
  • Sport
  • Fotbalisté Slovanu Broumov jedou na vítězné vlně
banner

Fotbalisté Slovanu Broumov jedou na vítězné vlně

René Herzán

Pondělí, 13. září 2021

Fotbalisté Slovanu Broumov jedou na vítězné vlně

Fotbalisté Slovanu Broumov v neděli vyhráli v Náchodě 2:0 a vyhráli tak už počtvrté za sebou. V tabulce 1. A třídy je Broumov po sedmi odehraných zápasech na 7. místě.

Krajský přebor

FC Slavia Hradec Králové A - Spartak Police nad Metují A 4 : 1 (2 : 1)

Střelci: 19. Šolc Martin, 5. Krotil Daniel, 93. Havrda Jan, 50. Kabeláč Tomáš - 9. Klapkovský Josef

Sestava Police: Vacho Libor, Havrda Ondřej (46. Mbah Mcdon), Routek Miroslav, Kudláček Ladislav (C), Matějka Jakub, Franc Pavel (76. Kollert Jiří), Kalaš Filip, Hauschke Jakub (69. Nessoumou Jean David Désiré), Moravec Michael (46. Růžička Pavel), Klapkovský Josef, Dos Santos De Paula Allan Cristian (46. Ansuma Musa)

„Dnešní utkání rozhodly dva faktory. Důraz a proměňování šancí. My své šance v prvním poločase trestuhodně zahodili, soupeř byl efektivnější. Nezbývá než domácím pogratulovat k zisku tří bodů,“ řekl k zápasu předseda poklického oddílu Karel Klimeš.

1. A třída

FK Náchod B - Slovan Broumov 0 : 2 (0 : 2)

Střelci: 16. Svoboda David, 33. Ponikelský Matěj

Sestava Broumova: Bouška Tomáš, Gago Ondřej, Szalega Mikolaj, Wilke Ervín, Šimon Jakub (C), Ponikelský Matěj (59. Novotný Jan), Spišák Ondřej, Svoboda David, Mucha Tomáš (65. Bartoš Matěj), Pancner Filip, Bureš Pavel (59. Soumar Lukáš)

„Sice jsme měli po celý zápas územní převahu, o druhém poločase je možné říci, že se hrálo na jednu bránu, ale dva proměněné brejky hostí v první půli rozhodly o jejich vítězství. Gratulujeme,“ uvedl člen náchodského výboru Michal Malý.

Trenér Broumova Ondřej Zinke dodal: „Dnes jsme šli z první šance do vedení, na 2:0 zvýšil krásným sólem Ponikelský. Kluci pracují zodpovědně v obranné fázi a domácím v koncovce až na břevno v závěru, nic nepovolili. To byl scénář, který nám vyhovuje a umíme s ním pracovat. Proto vezeme vítězství a pochvala opět pro celý tým.“

1. B třída

Sokol Hejtmánkovice - Slavia Hradec Králové B 2 : 2 (1 : 0), penalty 0 : 3

Střelci:22. Fichtner Zdeněk, 63. Matějka Petr - 60. Erber Tomáš, 90. Hloušek Michal

Sestava Hejtmánkovic: Remeš Miroslav, Harasevič Miroslav, Korityák Tomáš (53. Matějka Petr), Fichtner Zdeněk (90. Jansa Lubomír), Bohatec Martin, Richter Filip, Hušek Filip, Gago Tomáš (C), Růžička Martin, Schubert Jan, Franc Jiří

„Dnešní utkání jsme odehráli přesně tak, jak jsme chtěli, takticky velmi dobře zvládnuté. S velmi kvalitním soupeřem jsme odvedli maximum a je jen škoda, že jsme v druhé půli nepřidali pojistku, šance jsme na to měli. Bohužel v poslední nastavené minutě po „trmě vrmě“ se podařilo soupeři vyrovnat. Penalty i vlivem momentálního zklamání jsme nezvládli,“ řekl trenér Hejtmánkovic Miroslav Harasevič.

Sokol Lípa nad Orlicí - Lokomotiva Meziměstí A 4 : 2 (3 : 0)

Střelci: 11. Kapucián Adam, 12. Kapucián Adam, 33. Kapucián Adam, 90. Kozel Michal - 58. Krejčí Vojtěch, 78. Krejčí Vojtěch

Sestava Meziměstí: Čížek Petr, Gajdoš Petr (46. Kitler Jindřich), Smrček Pavel, Šnábl Petr (C), Kubeček Jakub, Krejčí Vojtěch, Jirásek Vojtěch, Prokeš Martin, Mucha Josef, Šprinc Petr (21. Nývlt Zdeněk), Šimko Vladislav (46. Balín Miroslav)

„Vstup do zápasu se nám poprvé v sezóně vydařil a šli jsme ve 12. minutě do vedení zásluhou střelce Kapuciána. Pak nastal zvrat a zahazovali jsme šance jak na běžícím páse a mohli jsme být rádi, že soupeř našeho zaváhání nevyužil. V 33. minutě Kapucián dovršil svůj hattrick a pokladníkovi se v očích protočily dolary. V druhém poločase soupeř začal kousat a podařilo se mu skóre snížit. Pojistku v závěru utkání přidal nechytatelnou "mrdou" lipský démon Kozel,“ komentoval zápas bez zábran vedoucí domácího týmu David Mondík.

Trenér Meziměstí Jindřich Kitler dodal: „První půle byla katastrofální, když jsme našimi školáckými chybami dostali domácí tým na koně. Druhou půli jsme změnili posty, začali hrát a byli trpěliví. Chtěli jsme s výsledkem ještě něco udělat, snížili jsme na 3:2, ale nakonec se nám to nepodařilo. Musíme se ponaučit z chyb a soustředit se na další zápas. Jedna poznámka! Na svazu by měli přemýšlet nad třemi rozhodčími. Doporučil bych nedávat tam vlastní, kazí to celková dojem fotbalu jak pro domácí, tak i pro hosty.

Okresní přebor

Slavoj Teplice nad Metují – Dolany 2:0 (1:0)

Střelci: 31. Moravec Martin, 55. Kalaš Dušan

Stárkov - Sokol Velká Jesenice 4:1 (2:1)

Střelci: 2. Gorgán Luboš, 21. Malinský Lukáš, 78. Malinský Lukáš, 89. Malinský Lukáš - 8. Cohorna Matěj (pen.)

Spartak Police nad Metují B - Velké Poříčí 3:2 (0:1)

Střelci: 61. Kollert Jiří, 71. Rotter Tomáš, 79. Kollert Jiří - 3. Gois Jakub, 85. Mareček Pavel

Sokol Zábrodí - SK Červený Kostelec 1:5 (0:4)

Střelci: 72. Vít Michal - 8. Vít Martin, 20. Vít Martin, 9. Kubeček Tomáš, 11. Kubeček Tomáš, 54. Mudroch Zdeněk

Sokol Provodov - Jiskra VEBA Machov 1:3 (1:1)

Střelci: 23. Franěk Jakub - 43. Svatoš Radek, 55. Svatoš Radek,92. Kubeček Patrik

SK Babí - AFK Hronov 4:2 (2:0)

Střelci: 9. Bryksi Petr, 27. Schrötter Michal, 34. Kozák Daniel, 51. Bryksi Petr - 63. Valtera Jakub,72. Kollert David

Okresní soutěž

Sokol Božanov - Sokol Mezilesí 3:1 (1:1)

Střelci: 40. Wilke Ervín, 51. Exner Pavel, 57. Hošek Jakub - 45. Škoda Pavel

Lokomotiva Meziměstí - Sokol Heřmánkovice 6:2 (1:0)

Střelci: 40. Sedláček Tomáš, 55. Hromas Roman (pen.), 61. Pokorný Tomáš, 65. Jirásek Vojtěch, 72. Jirásek Vojtěch, 85. Ptáček Petr - 53. Bouška Petr, 58. Zelený Pavel

Rasošky - Sokol Křinice 2:2 (2:0)

Střelci: 8. Koprda Ondřej, 21. Koprda Ondřej - 63. Ben Naceur Jamel Eddine, 89. Hošek Pavel

Jiskra Martínkovice - Sokol Otovice 5:4 (2:0)

Střelci: 6. Kindl Jakub, 25. Kindl Jakub, 49. Janek Ondřej ,51. Kindl Jakub, 68. Kejdana Martin - 79. Pokorný Jiří, 80. Pokorný Jiří, 86. Kratochvíl Radek, 12. Panchartek Matěj

Přidejte komentář:

Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři
Pro odesláni musíte být přihlášeni
Přihlaste se: E-mail
Nebo se zaregistrujte

Diskuze k článku:

Diskuse zatím neobsahuje žádné příspěvky.
Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři
Odebírejte náš newsletter
O portálu

Zpravodajský portál Naše Broumovsko, který vznikl v říjnu 2010, se zaměřuje na informovanost obyvatel broumovského regionu. Web poskytuje každodenní informační servis a kulturní, společenské, ekonomické či sportovní zprávy nejen z Broumovska, ale i z Královéhradeckého kraje.

Kontakt

Michaela Mašková, šéfredaktorka
Telefon: +420 734 257 512
Bára Fialová, 732 284 847, redakce
Email: redakce.nase@broumovsko.cz

Adresa redakce:
Klášterní 1, 550 01 Broumov (Google Mapy)