Naše Broumovsko Přejít na hlavní navigaci Přejít na změnu jazyka Přejít na přihlášení Přejít na vyhledávání
  • Sport
  • Fotbalisté Slovanu úspěšně zahájili jarní sezónu

Fotbalisté Slovanu úspěšně zahájili jarní sezónu

René Herzán

Neděle, 24. března 2019

Fotbalisté Slovanu úspěšně zahájili jarní sezónu

Po odloženém zápase z minulého týdne se konečně fotbalisti Slovanu Broumov dostali na hřiště a v domácím zápase v neděli porazili tým Kobylice 3:1. Police v souběžně hraném zápase remizovala s Náchodem B 0:0.

1. A třída

Slovan Broumov - FC Spartak Kobylice 3 : 1 (2 : 1)

Střelci: 24. Hečko Miroslav, 36. Šimon Jakub, 74. Kotyza Jan

Sestava Broumova: Drahorád Jakub, Gago Ondřej (C), Štejnar Martin, Hečko Miroslav, (70. Hanzlík Ladislav), Wilke Ervín, Šimon Jakub (56. Panny David), Spišák Ondřej (56. Kotyza Jan), Svoboda David (64. Zinke Ondřej), Gago Marek (84. Schubert Jan), Michálek Jan, Soumar Lukáš

Spartak Police nad Metují - FK Náchod B 0 : 0, na penalty 2 : 4

Sestava Police: Vacho Libor, Ansuma Musa, Kudláček Ladislav, Jandík Marek, Franc Pavel (46. Káva Matěj), Hejnyš Milan (51. Šolc Petr), Klapkovský Josef, Mucha Tomáš (C) (73. Kollert Jiří), Jaroš Jaroslav, Hauschke Jakub, Rieger Bohuslav

"V první řadě jsem velmi rád, že jsme mohli v tomto období sehrát utkání na domácí půdě. Proto děkuji všem, kteří se na úpravě hřiště a areálu podíleli. Samotný zápas přinesl spíše boj a remíza je naprosto zasloužená. A jak již tradičně v tomto ročníku, penalty v náš neprospěch," komentoval zápas předseda polického oddílu Karel Klimeš.

Člen náchodského výboru Michal Malý dodal: "Derby jak má být. V první půli jsme měli více ze hry i více šancí. Druhý poločas byl opakem prvního, lepší byli domácí a tak dělba bodů je zasloužená. V penaltové loterii jsme byli úspěšnější, a proto plusový bod vezeme do Náchoda. Utkání dobře odřídila trojice rozhodčích."

1. B třída

TJ Lokomotiva Meziměstí - TJ Sokol Lípa nad Orlicí 0 : 1 (0 : 1)

Střelci: 70. Provazník Lukáš

Sestava Meziměstí: Sejkora Jakub, Škola Adam, Frydrych Tomáš (76. Borůvka Adam), Šnábl Petr (C), Urban Patrik (59 .Sedláček Jan), Lukasik Maciej (51. Kubeček Jakub), Smrček Pavel, Mucha Josef, Bureš Pavel (46. Smrček Jakub), Krejčí Vojtěch, Šprinc Petr

"Poprvé na trávě a bohužel bez bodů. Krásné počasí přilákalo mnoho fanoušků, kteří se dočkali pouze jediné branky, kterou vstřelil soupeř. V první půli jsme nebyli tak aktivní jako hosté a na konci poločasu byl vyloučen náš hráč. V druhé půli i přes hru v deseti jsme začali hrát aktivněji a nechtěli jsme se vzdát bez boje. Bohužel i přes pěkné akce jsme gól nevstřelili," uvedl meziměstský Patrik Urban.

Vedoucí hostujícího mužstva Libor Beran dodal: "V dnešním utkání, ve kterém fotbalové krásy bylo jako šafránu, vyhrál šťastnější tým. I když se nám místy nedařilo, mohli jsme se spolehnout na středovou osu hráčů Jedlička, Sikora, Mondík a Vašata, která má lví podíl na tom, že tři body vezeme do Lípy. A cesta autobusem z Meziměstí do Lípy? To už je jiný příběh. A nezapomenutelný. Vrátil jsem se do doby před 20-ti lety. Díky chlapci."

Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři
Odebírejte náš newsletter
O portálu

Zpravodajský portál Naše Broumovsko, který vznikl v říjnu 2010, se zaměřuje na informovanost obyvatel broumovského regionu. Web poskytuje každodenní informační servis a kulturní, společenské, ekonomické či sportovní zprávy nejen z Broumovska, ale i z Královéhradeckého kraje.

Kontakt

Michaela Mašková, šéfredaktorka
Telefon: +420 734 257 512
Bára Fialová, 732 284 847, redakce
Email: redakce.nase@broumovsko.cz

Adresa redakce:
Klášterní 1, 550 01 Broumov (Google Mapy)