Naše Broumovsko Přejít na hlavní navigaci Přejít na změnu jazyka Přejít na přihlášení Přejít na vyhledávání
  • Sport
  • Fotbalisti Broumova okusili hořkost porážky po jednadvaceti zápasech
banner

Fotbalisti Broumova okusili hořkost porážky po jednadvaceti zápasech

René Herzán

Čtvrtek, 24. května 2018

Fotbalisti Broumova okusili hořkost porážky po jednadvaceti zápasech

Naposledy Slovan Broumov prohrál 3. září loňského roku ve 4. kole 1.A třídy v Dobrušce. Po jednadvaceti zápasech, ve kterých 16x vyhrál, 5x remizoval a dostal se na čelo tabulky, broumovští fotbalisti padli v Kunčicích. Ve středu, v dohrávce 18. kola, Slovan prohrál 2:1. Čtyři kola před koncem sezóny má Broumov jednobodový náskok na Sobotku.

Dohrávka 18. kola 1.A třídy

SK Bystřian Kunčice - Slovan Broumov 2 : 1 (1 : 1)

Střelci: 37. Faltus Radim, 75. Dudek Martin - 40. Hanzlík Ladislav (pokutový kop)

Sestava Broumova: Drahorád Jakub, Štejnar Martin (82. Kitler Jindřich), Panny David (C), Němeček Tomáš (78. Lehotský Jiří), Hanzlík Ladislav, Frydrych Tomáš, Wilke Ervín, Svoboda David, Schubert Jan (72. Spišák Ondřej), Gago Marek, Michálek Jan

"Dnes jsme to nezvládli jak v koncové fázi, tak i v koncentraci na míči. Domácí zaslouženě vyhráli," řekl po zápase trenér Broumova Jindřich Kitler.

Sekretář kunčického týmu Z. Šolc dodal: "Na těžkém terénu jsme vybojovali s lídrem soutěže důležité vítězství. Kluci i naši fanoušci zaslouží pochvalu."

Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři
Odebírejte náš newsletter
O portálu

Zpravodajský portál Naše Broumovsko, který vznikl v říjnu 2010, se zaměřuje na informovanost obyvatel broumovského regionu. Web poskytuje každodenní informační servis a kulturní, společenské, ekonomické či sportovní zprávy nejen z Broumovska, ale i z Královéhradeckého kraje.

Kontakt

Michaela Mašková, šéfredaktorka
Telefon: +420 734 257 512
Bára Fialová, 732 284 847, redakce
Email: redakce.nase@broumovsko.cz

Adresa redakce:
Klášterní 1, 550 01 Broumov (Google Mapy)