Naše Broumovsko Přejít na hlavní navigaci Přejít na změnu jazyka Přejít na přihlášení Přejít na vyhledávání
  • Sport
  • Fotbalisti Broumova popřáli Petru Možnému třemi body

Fotbalisti Broumova popřáli Petru Možnému třemi body

René Herzán

Neděle, 11. listopadu 2018

Fotbalisti Broumova popřáli Petru Možnému třemi body

Sekretář fotbalového oddílu Slovan Broumov Petr Možný slaví v těchto dnech významné životní jubileum. Jedni z prvních gratulantů byli před zápasem 1.A třídy starosta Broumova Jaroslav Bitnar, člen výboru Jiří Martinec a trenér Ondřej Zinke. Fotbalisti Slovanu pojmenovali po populárním Pecovi uličku u kabin, nechali ho provést čestný výkop zápasu a pak vybojovali tři body za těsné vítězství 1:0 s Kunčicemi.

1.A třída

FC Spartak Kobylice - Spartak Police nad Metují 4 : 3 (1 : 1)

Střelci: 27. Haupt Ondřej (pokutový kop), 51. Haupt Ondřej, 57. Khol Martin, 67. Haupt Ondřej - 44. Klapkovský Josef (pokutový kop), 61. Jandík Marek, 87. Jandík Marek

Sestava Police: Bouška Tomáš, Rieger Bohuslav, Ansuma Musa, Awuku Felix, Kudláček Ladislav, Jandík Marek, Šolc Petr (51. Tauc Jiří), Kollert Jiří (C), Klapkovský Josef, Mucha Tomáš, Jaroš Jaroslav

"S defenzivním postavením jsme chtěli čelit tlaku hostů a nepustit je k šancím, což se povedlo a naopak naše šance nebyly nějak velké, ale za to 100% zúročené. Celý tým odvedl bojovný výkon," komentoval zápas trenér domácích Libor Tobišek.

Předseda polického oddílu Karel Klimeš dodal: "Opět se potvrdilo, že postavení v tabulce není určující o vítězi. Od začátku jsme marně dobývali domácí val. Domácí hráli obětavě a zodpovědně. Když jsme mohli ještě s utkáním něco udělat, zabrzdila nás červená karta. Nezbývá než se oklepat a v posledním utkání podzimu se před domácím publikem rozloučit výhrou."

Slovan Broumov - SK Bystřian Kunčice 1 : 0 (1 : 0)

Střelci: 32. Kotyza Jan

Sestava Broumova: Drahorád Jakub, Frydrych Tomáš (29. Schubert Jan), Gago Ondřej (C), Štejnar Martin, Panny David, Němeček Tomáš, Hanzlík Ladislav (52. Gago Marek), Wilke Ervín, Šimon Jakub, Svoboda David (62. Spišák Ondřej), Kotyza Jan

"K vidění byl celkem slušný fotbal se šancemi na obou stranách. Obě mužstva podrželi gólmani, a tak rozhodla jediná branka po hlavičce domácích. Chtěl bych poděkovat Petru Soukalovi, který nám pomohl a odehrál velmi dobrý zápas," uvedl sekretář týmu Kunčic Z. Šulc.

Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři
Odebírejte náš newsletter
O portálu

Zpravodajský portál Naše Broumovsko, který vznikl v říjnu 2010, se zaměřuje na informovanost obyvatel broumovského regionu. Web poskytuje každodenní informační servis a kulturní, společenské, ekonomické či sportovní zprávy nejen z Broumovska, ale i z Královéhradeckého kraje.

Kontakt

Michaela Mašková, šéfredaktorka
Telefon: +420 734 257 512
Bára Fialová, 732 284 847, redakce
Email: redakce.nase@broumovsko.cz

Adresa redakce:
Klášterní 1, 550 01 Broumov (Google Mapy)