Naše Broumovsko Přejít na hlavní navigaci Přejít na změnu jazyka Přejít na přihlášení Přejít na vyhledávání
  • Sport
  • Fotbalový Old boys cup v Teplicích nad Metují vyhrál tým Broumova
banner

Fotbalový Old boys cup v Teplicích nad Metují vyhrál tým Broumova

RENÉ HERZÁN

Pondělí, 11. prosince 2017

Fotbalový Old boys cup v Teplicích nad Metují vyhrál tým Broumova

V sobotu se v nafukovací hale Sportcentra v Teplicích nad Metují hrál již 9. ročník turnaje fotbalistů nad 40 let Old boys cup 2017. Ve výjimečně vyrovnaném turnaji nakonec vyhrál tým Broumova.

Turnaje se zúčastnilo šest týmů, které si to spolu rozdaly systémem každý s každým. Na dodržování pravidel dohlíželi dva zkušení rozhodčí, Josef Ptáček a Luděk Hanzl. Po odehrání všech zápasů následovalo vyhodnocení těch nejlepších.

Nejstarším hráčem byl domácí Jan Mach (*1956), nejlepším brankářem byl vyhodnocen Petr Černý (Velichovky) a nejužitečnějším hráčem Kamil Švorčík z vítězného Broumova. Nejlepší střelec turnaje se nakonec nevyhodnocoval, protože pět branek vstřelili hned tři hráči.

Celkové pořadí turnaje:

1. Broumov

2. Božanov

3. Teplice I

4. Výběr Hradce Králové

5. Velichovky

6. Teplice U21


Další turnaj, tentokrát s věkovým omezením nad 35 let, pořádají tepličtí ve Sportcentru první únorovou sobotu, tedy 3. února 2018.

Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři
Odebírejte náš newsletter
O portálu

Zpravodajský portál Naše Broumovsko, který vznikl v říjnu 2010, se zaměřuje na informovanost obyvatel broumovského regionu. Web poskytuje každodenní informační servis a kulturní, společenské, ekonomické či sportovní zprávy nejen z Broumovska, ale i z Královéhradeckého kraje.

Kontakt

Michaela Mašková, šéfredaktorka
Telefon: +420 734 257 512
Bára Fialová, 732 284 847, redakce
Email: redakce.nase@broumovsko.cz

Adresa redakce:
Klášterní 1, 550 01 Broumov (Google Mapy)