Naše Broumovsko Přejít na hlavní navigaci Přejít na změnu jazyka Přejít na přihlášení Přejít na vyhledávání
  • Sport
  • Hejtmánkovice jsou v pohodě
banner

Hejtmánkovice jsou v pohodě

René Herzán

Neděle, 13. října 2019

Hejtmánkovice jsou v pohodě

Fotbalisti Sokola Hejtmánkovice v sobotu v 10. kole 1. B třídy porazili Přepychy 3:2. Zápas s posledním týmem tabulky sice rozhodli v závěru zápasu, ale z toho se nehroutí. Nováček soutěže je na 5. místě tabulky, má parádní hřiště i zázemí, pohodovou atmosféra v týmu, a je to jeden z týmů Broumovska, který může být s vývojem sezóny spokojený. Za 14 dní, v sobotu 26. října, přivítají Hejtmany v derby Meziměstí!

Krajský přebor

Spartak Police nad Metují - FK Černilov 4 : 0 (1 : 0)

Střelci: 43. Matějka Jakub, 63. Jandík Marek, 88. Martinec Josef, 89. Awuku Felix

Sestava Police: Vacho Libor, Rieger Bohuslav, Káva Matěj (53. Awuku Felix), Kudláček Ladislav (81. Martinec Josef), Franc Pavel, Jandík Marek (C). Růžička Pavel, Matějka Jakub, Klapkovský Josef, Mucha Tomáš (63. Melichar Jan), Jaroš Jaroslav (70. Gregar Tomáš)

"Hosté nastoupili bez řady hráčů základního kádru a spoléhali na důslednou obranu.Tříbodová výhra je impulzem do další fáze podzimní části soutěže, uvedl předseda polického oddílu Karel Klimeš.

Sekretář Černilova Martin Šmied dodal: "V porovnání našeho nasazení z minulého týdne a dnes je velký rozdíl. Při všem respektu k soupeři: Polici stačil průměrný výkon a 100% efektivita. S tím, že někteří hráči nastoupili se sebezapřením, a že jsme měli absencí čtyř marodů, se nám dnes nepodařilo poprat."

1. A třída

TJ Slovan Broumov - TJ Velké Pořičí 2 : 0 (0 : 0)

Střelci: 71. Svoboda David, 83. Kotyza Jan

Sestava Broumova: Bouška Tomáš, Gago Ondřej, Pokorný Jiří (67. Šimon Jakub), Němeček Tomáš, Kotyza Jan (C), Wilke Ervín, Gago Marek (46.Štejnar Martin), Spišák Ondřej, Svoboda David, Smrček Pavel (46. Czyrski Marcin Pawel), Michálek Jan

"Těší jen zisk tří bodů. Podali jsme nejhorší domácí výkon v této sezóně. Soupeř zaslouží pochvalu, že i v 11 (se zraneným hráčem) bojoval o dobrý výsledek," komentoval zápas trenér Broumova Ondřej Zinke.

1. B třída

FC České Meziříčí - Lokomotiva Meziměstí 3 : 1 (2 : 0)

Střelci: 10. Ježek Ondřej, 33. Ježek Ondřej, 47. Fiala Josef - 64. Mucha Josef

Sestava Meziměstí: Čížek Petr, Sedláček Tomáš, Šnábl Petr (C), Gajdoš Petr, Urban Patrik, Kubeček Jakub (46. Jirásek Vojtěch), Šprinc Petr (77. Kitler Jindřich), Mucha Josef, Šolc Petr (70. Krejčí Vojtěch), Škoda Jakub, Hanzlík Ladislav

Asistent trenéra Meziříčí k zápasu řekl: "Utrápené vítězství. V prvním poločase jsme proměnili z mnoha šancí pouze dvě. Důležitý byl třetí gól vstřelený hned po přestávce. Pak to byl až do závěrečného hvizdu boj."

Trenér Meziměstí Jindrich Kitler dodal: "Dnešní zápas se nám vůbec nepovedl, nedařilo se nám vůbec nic. Domácím jsme darovali všechny branky a to nás srazilo natolik, že při našich šancích jsme byli nesoustředěný a bez pohybu. Musíme se zamyslet každý z nás a udělat něco navíc a věřím, že to tak bude."

Sokol Hejtmánkovice - SK Přepychy 3 : 2 (2 : 2)

Střelci: 4. Růžička Pavel, 8. Schubert Jan, 81. Matouš Martin - 25. Junek Adam, 30. Prát David

Sestava Hejtmánkovic: Fajstl Miroslav, Harasevič Miroslav, Schubert Jan, Bohatec Martin, Hušek David, Richter Filip, Růžička Pavel (87. Stupka Petr), Gago Tomáš (C), Růžička Martin, Hušek Filip (66. Harasevič Václav), Franc Jiří (57. Matouš Martin)

"Dnešní utkání jsme si sami svou laksností zkomplikovali a museli jsme dřít až do samého závěru. Po 14 minutách vedeme 2:0 a další šance zahazujeme. Pro mě z nepochopitelných důvodů po 20 minutách přestáváme hrát a necháme soupeře vyrovnat a navíc mu darujeme další dvě gólovky. Naštěstí pro nás je neproměnil. Po poločasové rozmluvě jsme se v druhém poločase vrátili ke hře z prvních 20 minut a utkání rozhodli. Nakonec si myslím, že body zůstaly zaslouženě doma," uvedl k zápasu trenér Hejtmánkovic Míra Harasevič.

Vedoucí hostujícího týmu Jiří Jelen dodal: "Opět nám utekl začátek utkání. Ještě do poločasu jsme dokázali vyrovnat, ale vítěznou branku se nám vstřelit nepodařilo. Domácí pak v druhé půli rozhodli."

Okresní přebor

Velichovky - SK Babí 0:2 (0:0)

Střelci: 72. Schrötter Michal, 73. Malina Lukáš

Stárkov - Slavoj Teplice nad Metují 2:0 (0:0)

Střelci: 51. Lokvenc Lukáš, 82. Malinský Lukáš

Jiskra Martínkovice - Sokol Zábrodí 0:3 (0:2)

Střelci: 27. Stehlík Vojtěch, 42. Tuček Luděk, 60. Martin Modřanský

Jiskra VEBA Machov - Sokol Mezilesí 3:3 (2:1)

Střelci: 32. Pataki Jan, 42. Valenta Michal, 65. Scholz Vojtěch - 44. Škoda Pavel, 64. Škoda Pavel (pen.), 66. Škoda Pavel

AFK Hronov - TJ Červený Kostelec 2:2 (1:1)

Střelci: 27. Kollert David, 56. Středa Matěj - 25. Malina Josef, 90. Kubeček Tomáš

Sokol Velká Jesenice - Velké Poříčí 7:1 (5:0)

Střelci: 4. Vít Jakub, 9. Tulej Tomáš, 26. Patrný Dominik, 28. Šrajbr Michal, 42. Patrný Dominik, 59. Patrný Dominik,62.  Šrajbr Michal - 58. Novák Jakub

Okresní soutěž

Sokol Heřmánkovice - Lokomotiva Meziměstí 4:1 (4:1)

Střelci: 35. Rozum Luděk, 37. Kment Michal, 0. Kment Michal, 42. Zelený Pavel - 12. Bárta Petr

TJ Dolany - Rasošky 3:0 (2:0)

Střelci: 26. Ulrych Roman, 32. Kvaček Lukáš (pen.), 51. Sedláček Ondřej

Sokol Otovice - Sokol Božanov 2:5 (1:2)

Střelci: 40. Korityák Jakub, 75. Korityák Tomáš - 7. Exner Pavel, 35. Balín Miroslav, 50. Hypšman Daniel (pen.), 69. Balín Miroslav, 77. Hošek Jakub

Zápas Police nad Metují B - Sokol Křinice byl odložen

Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři
Odebírejte náš newsletter
O portálu

Zpravodajský portál Naše Broumovsko, který vznikl v říjnu 2010, se zaměřuje na informovanost obyvatel broumovského regionu. Web poskytuje každodenní informační servis a kulturní, společenské, ekonomické či sportovní zprávy nejen z Broumovska, ale i z Královéhradeckého kraje.

Kontakt

Michaela Mašková, šéfredaktorka
Telefon: +420 734 257 512
Bára Fialová, 732 284 847, redakce
Email: redakce.nase@broumovsko.cz

Adresa redakce:
Klášterní 1, 550 01 Broumov (Google Mapy)