Naše Broumovsko Přejít na hlavní navigaci Přejít na změnu jazyka Přejít na přihlášení Přejít na vyhledávání
  • Sport
  • Jiří Hejcman z Meziměstí se stal Osobností fotbalu OFS Náchod
banner

Jiří Hejcman z Meziměstí se stal Osobností fotbalu OFS Náchod

René Herzán

Úterý, 18. prosince 2018

Jiří Hejcman z Meziměstí se stal Osobností fotbalu OFS Náchod

V sobotu 8. prosince 2018 se v Náchodě uskutečnilo slavnostní zasedání VV OFS, jehož náplní bylo ocenit dlouholeté fotbalové funkcionáře a trenéry náchodského okresu. Jedním z oceněných byl i Jiří Hejcman z Lokomotivy Meziměstí.

VV OFS Náchod pozval na tento slavnostní večer ještě tři fotbalové nadšence, kteří v uplynulých dnech dosáhli významného životního jubilea. Byli jimi Petr Hummler z Náchoda, Petr Možný z Broumova a Tomáš Balucha z České Skalice. Všichni poté zavzpomínali v příjemné přátelské atmosféře na začátky i cestu fotbalovým životem.

"Počet fotbalových osobností se tento večer rozrostl o dalších pět členů. Tato akce proběhla v krásném prostředí Zámeckého hotelu u Rajských v Náchodě. V tradici, kterou založil v roce 1995 tehdejší předseda OFS Náchod Antonín Prouza, pokračuje současné vedení OFS a snaží se touto akcí poděkovat současným i bývalým činovníkům, kteří pro rozvoj fotbalu v našem okrese obětovali mnoho svého volného času," uvedl předseda OFD Náchod Petr Vítek.

Po úvodním přivítání všech hostů a oceněných osobností, seznámil předseda VV OFS Náchod Petr Vítek všechny přítomné krátce s činností fotbalového svazu. Zmínil zde radosti i starosti, s kterými se setkává při každodenním styku s fotbalovou problematikou. Po zhodnocení činnosti svazu popřál všem přítomným hlavně pevné zdraví, osobní pohodu a hodně chuti dále rozvíjet fotbal v našem okrese. K tomuto přání se ve svém krátkém projevu připojil i předseda VV KFS KHK pVáclav Andrejs.

Následně již došlo k ocenění jednotlivých osobností a předání plaket a drobných darů. Jako první si pro plaketu přišel Jiří Hejcman z Lokomotivy Meziměstí, který je dlouhodobě duší fotbalu v Meziměstí, je zároveň i předsedou oddílu a vedoucí A mužstva. S fotbalem začínal v Jiskře Olivětín, poté v roce 1984 spoluzakládal oddíl v Heřmánkovicích, kde působil i jako hráč. Po přestěhování do Meziměstí se od roku 2000 věnoval fotbalu jako trenér dorostu, později pomáhal trénovat muže a stal se i vedoucím mužstva. Od roku 2010 přebral funkci předsedy fotbalového oddílu, kterou vykonává dodnes. Zároveň se snaží spolupracovat s vedením města a nadále zlepšovat stav a zázemí tohoto oddílu. Dle jeho slov je spolupráce velmi dobrá a zároveň doufá, že se v brzké době podaří postavit s pomocí města novou tribunu pro diváky.

Dalšími oceněnými byli Jiří Koubek z Červeného Kostelce, Josef Král z Velkého Poříčí, Jaroslav Matouš ze Zábrodí a Ivan Šolc ze Stárkova.

Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři
Odebírejte náš newsletter
O portálu

Zpravodajský portál Naše Broumovsko, který vznikl v říjnu 2010, se zaměřuje na informovanost obyvatel broumovského regionu. Web poskytuje každodenní informační servis a kulturní, společenské, ekonomické či sportovní zprávy nejen z Broumovska, ale i z Královéhradeckého kraje.

Kontakt

Michaela Mašková, šéfredaktorka
Telefon: +420 734 257 512
Bára Fialová, 732 284 847, redakce
Email: redakce.nase@broumovsko.cz

Adresa redakce:
Klášterní 1, 550 01 Broumov (Google Mapy)