Naše Broumovsko Přejít na hlavní navigaci Přejít na změnu jazyka Přejít na přihlášení Přejít na vyhledávání
  • Sport
  • Jiří Lehotský vstřelil první branku a pomohl Teplicím k prvním třem bodům

Jiří Lehotský vstřelil první branku a pomohl Teplicím k prvním třem bodům

René Herzán

Pondělí, 27. srpna 2018

Jiří Lehotský vstřelil první branku a pomohl Teplicím k prvním třem bodům

V loňské sezóně hrál Jura Lehotský za Slovan Broumov, letos nastupuje za Slavoj Teplice nad Metují. Ve svém druhém zápase, navíc s kapitánskou páskou na ruce, vstřelil úvodní gól Teplic v Zábrodí a pomohl tak hostujícímu týmu k zisku prvních tří bodů v sezóně. Broumov se rozjel, Police i Meziměstí bez bodů, Martínkovice dostaly výprask.

1.A třída

FC Spartak Kobylice - Slovan Broumov 1 : 4 (0 : 3)

Střelci: 49. Hamák David - 4. Kotyza Jan, 8. Gago Marek (pokutový kop), 23. Schubert Jan, 48. Kotyza Jan

Sestava Broumova: Drahorád Jakub, Frydrych Tomáš, Gago Ondřej (C), Kotyza Jan, Šimon Jakub, Salfický Ondřej (57. Wilke Ervín), Spišák Ondřej (57. Hanzlík Ladislav), Svoboda David, Schubert Jan (46. Štejnar Martin), Gago Marek, Michálek Jan

"Začátek utkání jsme si rozehráli tak, jak bylo třeba, a pokud vedete v 25. minutě 3:0, hraje se mnohem snadněji. Pak jsme již průběh utkání kontrolovali a připisujeme první body z venku," komentoval zápas trenér Broumova Ondřej Zinke.

FK Náchod B - Spartak Police nad Metují 2 : 0 (1 : 0)

Střelci: 23. Pavlíček Luboš, 75. Pavlíček Luboš

Sestava Police: Podhajský Karel, Awuku Felix, Mucha Tomáš (78. Vik Petr), Ansuma Musa, Hauschke Jakub, Jandík Marek, Jaroš Jaroslav (46. Klapkovský Josef), Šolc Petr (78. Žiga Martin), Kollert Jiří (C), Rieger Bohuslav, Kudláček Ladislav

"Další derby jsme zvládli lépe, i když hosté měli v bráně svoji "ikonu" Karla Podhajského a ve druhé půli trefili dvakrát tyč. Fotbal se hraje na góly," řekl po zápase člen výboru domácích Michal Malý.

Předseda polického oddílu Karel Klimeš dodal: "Určitě možnost v dnešním utkání bodovat byla, jenže do šancí se dostáváme křečovitě, a když už máme možnost ke skórování, radost nám překazí branková konstrukce."

1.B třída

SK Přepychy - TJ Lokomotiva Meziměstí 2 : 0 (0 : 0)

Střelci: 66. Tomín Martin, 69. Tomín Martin

Sestava Meziměstí: Čížek Petr, Smrček Jakub (46. Kubeček Jakub), Šprinc Petr, Lukasik Maciej, Smrček Pavel, Šnábl Petr, Hanák Lukáš, Gajdoš Petr (C) (57. Mucha Josef), Urban Patrik, Škoda Jakub,Sedláček Jan

"K našemu prvnímu domácímu utkání k nám přijeli hosté z dalekého Meziměstí. První dvě třetiny utkání si hosté vytvořili nespočet gólových příležitostí, které končily na břevně, na tyčce nebo v rukavicích našeho brankáře. No a pak přišla naše pětiminutovka, která rozhodla o tom, že body zůstanou doma. Hosté hráli velice dobře my jsme se nemohli dostat do zápasu, ale dokázali jsme z minima vytěžit maximum," řekl Jiří Jelen z týmu Přepych.

Člen výboru a správce hřiště Meziměstí Patrik Urban přidal svůj komentář: "Opět musím použít větu: "Kdo nedává góly nevyhrává.". Jak první, tak druhý poločas, jsme byli lepší, a kdyby to v 65. minutě bylo 0:5, tak se nebylo čemu divit. Domácí využili dvou útoků v druhé půli a to jim stačilo k vítězství."

Okresní přebor

Jiskra VEBA Machov - Sokol Hejtmánkovice 2:0 (2:0)

Střelci: 2. Zima Jiří, 40. Kubeček Lukáš

Jiskra Martínkovice - AFK Hronov 0:11 (0:3)

Střelci: 15. Valtera Jakub, 31. Valtera Jakub, 42. Vursta Mykola, 52. Valtera Jakub, 63. Valtera Jakub, 67. Vursta Mykola, 70. Klabník Ladislav, 74. Vursta Mykola, 76. Valtera Jakub, 80. Polomský Josef, 86. Valtera Jakub

TJ Dolany - TJ Velichovky 0:5 (0:2)

Střelci: 20. Vít Tomáš, 36. Dyrc Petr, 49. Vít Tomáš, 54. Vencl Patrik, 71. Németh Mário

TJ Velké Poříčí - Sokol Velká Jesenice 1:3 (0:0)

Střelci: 46. Gois Jakub - 53. Krčil Vojtěch (pen.), 73. Kožený Martin, 78. Patrný Dominik

Sokol Zábrodí - Slavoj Teplice nad Metují 0:2 (0:1)

Střelci: 32. Lehotský Jiří, 67. Řeháček Tomáš

SK Babí - Sokol Mezilesí 1:1 (0:1)

Střelci: 69. Hrnčíř Tomáš - 6. Maixner Lukáš

TJ Červený Kostelec - Stárkov 1:2 (1:1)

Střelci: 12. Barták Matěj (pen.) - 10. Ságner Patrik,78. Novotný Jakub

Okresní soutěž

Sokol Křinice - Sokol Otovice 0:2 (0:2)

Střelci: 14. Kratochvíl Radek,15. Korityák Jakub

Lokomotiva Meziměstí B - Sokol Heřmánkovice 5:2 (3:1)

Střelci: 1. Holman Radek, 39. Janata Libor ,44. Troják Petr, 60. Holman Radek, 73. Glac David - 12. Balín Miroslav, 58. Balín Miroslav

TJ Rasošky - Sokol Božanov 2:3 (1:0)

Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři
Odebírejte náš newsletter
O portálu

Zpravodajský portál Naše Broumovsko, který vznikl v říjnu 2010, se zaměřuje na informovanost obyvatel broumovského regionu. Web poskytuje každodenní informační servis a kulturní, společenské, ekonomické či sportovní zprávy nejen z Broumovska, ale i z Královéhradeckého kraje.

Kontakt

Michaela Mašková, šéfredaktorka
Telefon: +420 734 257 512
Bára Fialová, 732 284 847, redakce
Email: redakce.nase@broumovsko.cz

Adresa redakce:
Klášterní 1, 550 01 Broumov (Google Mapy)