Naše Broumovsko Přejít na hlavní navigaci Přejít na změnu jazyka Přejít na přihlášení Přejít na vyhledávání
  • Sport
  • Krásná fotbalová tečka. Broumov přestřílel Českou Skalici 7:5
banner

Krásná fotbalová tečka. Broumov přestřílel Českou Skalici 7:5

René Herzán

Neděle, 10. listopadu 2019

Krásná fotbalová tečka. Broumov přestřílel Českou Skalici 7:5

V posledním domácím zápase 1. A třídy Slovan Broumov v divokém zápase přestřílel Českou Skalici 7:5. Broumov většinu času dotahoval vedení soupeře, ale ukázal své fotbalové srdíčko. Parádní výkon předvedl Matěj Ponikelský, který na tři branky přihrál a vítězství potvrdil posledním gólem do prázdné branky, když se brankář Skalice pokusil svým vyběhnutím o zvrácení výsledku. (to jsem napsal předtím, než jsem četl názor trenéra). Poslední podzimní zápas Broumov hraje v sobotu v Novém Městě nad Metují.

Krajský přebor

SK Dobruška - Spartak Police nad Metují 1 : 3 (0 : 2)

Střelci: 48. Bohuňovský Benjamin - 13. Klapkovský Josef (Pokutový kop), 36. Mucha Tomáš, 64. Franc Pavel

Sestava Police: Vacho Libor, Rieger Bohuslav, Awuku Felix (57. Hauschke Jakub), Kudláček Ladislav, Franc Pavel, Jandík Marek (C), Růžička Pavel (75. Melichar Jan), Matějka Jakub (81. Gregar Tomáš), Klapkovský Josef, Havrda Ondřej, Mucha Tomáš (57. Ansuma Musa)

"Jsem rád, že kluci výsledkově utkání zvládli. Už jen proto, poněvadž jsme se již několikrát sami přesvědčili, že mužstvo, které je na konci tabulky, se samo neporazí," uvedl předseda polického oddílu Karel Klimeš.

Trenér Dobrušky Miloš Killar dodal: "Krize pokračuje, ani toto utkání jsme nezvládli. Když jsme se vrátili brankou na 1:2 do hry, stačil jeden nedohraný souboj u naší branky a bylo po nadějích na lepší výsledek."

1. A třída

Slovan Broumov - SK Česká Skalice 7 : 5 (3 : 5)

Střelci: 10. Smrček Pavel, 31. Kotyza Jan, 34. Kotyza Jan, 55. Němeček Tomáš, 73. Němeček Tomáš, 82. Svoboda David, 90. Ponikelský Matěj - 5. Pípek Roman, 13. Pípek Roman, 17. Valeš Jan, 36. Pácalt Tomáš, 43. Valeš Jan

Sestava Broumova: Drahorád Jakub, Gago Ondřej, Štejnar Martin, Kotyza Jan (C), Wilke Ervín, Šimon Jakub, Ponikelský Matěj, Svoboda David (86. Pokorný Jiří), Gago Marek (46. Němeček Tomáš), Michálek Jan, Smrček Pavel (46. Spišák Ondřej)

"Neskutečné, bláznivé... poločas, osm branek, stav 3:5 pro hosty. V přestávce jsem kluky nabádal, že nic není ztraceno a můžeme to zvládnout. Druhý poločas byl galapředstavení celého týmu, který to nezabalil a utkaní otočil! Loučení s fanoušky, kteří dnes hnali mužstvo za vítězstvím, bylo v euforii. Pochvalu zaslouží celý tým, výraznou postavou byl Mates Ponikelský. Pánové, klobouček!" uvedl trenér Broumova Ondřej Zinke.

Trenér Skalice Jakub Zahradník dodal: "Csaplarova past sklapla. Dát 5 branek venku a odjiždět domů bez bodu, to je hodně nemilé. Broumovský fanoušek musel být dnes spokojen, ten skalický v rozpacích. Bohužel se opakují stále stejné věci. Když se nám daří, porazíme kohokoliv, když ne, porazí nás kdokoliv. Nutno podotknout, že si domací za 2. poločas vyhrát zasloužili. Je potřeba se ctí dohrát podzim, odpočinout si a v zimě pořádně potrénovat."

Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři
Odebírejte náš newsletter
O portálu

Zpravodajský portál Naše Broumovsko, který vznikl v říjnu 2010, se zaměřuje na informovanost obyvatel broumovského regionu. Web poskytuje každodenní informační servis a kulturní, společenské, ekonomické či sportovní zprávy nejen z Broumovska, ale i z Královéhradeckého kraje.

Kontakt

Michaela Mašková, šéfredaktorka
Telefon: +420 734 257 512
Bára Fialová, 732 284 847, redakce
Email: redakce.nase@broumovsko.cz

Adresa redakce:
Klášterní 1, 550 01 Broumov (Google Mapy)