Naše Broumovsko Přejít na hlavní navigaci Přejít na změnu jazyka Přejít na přihlášení Přejít na vyhledávání
  • Sport
  • Machov v okresním přeboru rozstřílel Martínkovice a Teplice Dolany

Machov v okresním přeboru rozstřílel Martínkovice a Teplice Dolany

René Herzán

Pondělí, 6. května 2019

Machov v okresním přeboru rozstřílel Martínkovice a Teplice Dolany

Dva divoké výsledky se o víkendu zrodily v okresním přeboru. Tým Teplic nad Metují rozstřílel Dolany 8:2 a Machov Martínkovice dokonce 8:0. Police dál kráčí za svým postupovám snem, Broumov naopak tápe. V "pralese" překvapivě tým Křinic porazil Božanov.

1. A třída

MFK Nové Město nad Metují - Spartak Police nad Metují 2 : 4 (1 : 4)

Střelci: 4. Nožka Lukáš, 89. Lanta Zděněk - 19. Káva Matěj, 22. Awuku Felix, 27. Ansuma Musa, 45. Mucha Tomáš

Sestava Police: Kučera Vojtěch, Ansuma Musa, Awuku Felix, Franc Pavel, Rieger Bohuslav, Kollert Jiří (C) (57. Tauc Jiří), Káva Matěj, Klapkovský Josef, Mucha Tomáš, (80. Gavelek Vilém), Jandík Marek, Kudláček Ladislav

"K utkání jsme nastoupili vinou zranění v pozměněné sestavě. Celkem brzy jsme inkasovali, ovšem ve zbytku poločasu jsme skóre otočili a vstřelili čtyři branky. V druhém poločase jsme již takticky hru upravili a utkání dovedli do tříbodové výhry.N yní se musíme připravit na středeční zápas s Lokomotivou Hradec Králové," řekl po zápase předseda polického oddílu Karel Klimeš.

Sekretář oddílu Nového Města Jaroslav Macháček dodal: "Asi by vývoj utkání mohl byt jiný, kdybychom po vstřeleném gólu přidali hned z následující gólové šance další. Místo toho, abychom pokračovali dále, jsme se zbytečně moc zatáhli do obrany a přenechali hostům herní iniciativu, čehož hosté využili ke vstřelení branek z kategorie pro nás velmi laciných. Druhá půle se již jen dohrávala za velmi nepříznivého počasí."

Slovan Broumov - FK Černilov 1 : 2 (0 : 1)

Střelci: 55. Kotyza Jan - 38. Hušek Jakub, 83. Šmied Michal

Sestava Broumova: Hanzlík Ladislav, Gago Ondřej, Pokorný Jiří (48. Soumar Lukáš), Štejnar Martin (88. Zinke Ondřej), Kotyza Jan, Hečko Miroslav, Wilke Ervín, Spišák Ondřej, Svoboda David, Gago Marek (75. Čihák Jakub), Michálek Jan (C)

"Blahopřeme hostům k vítězství. Fotbal umí být krutý, ale je jednoduchý, vyhrává kdo davá branky. My si šance vytváříme, ale neproměňujem, proto prohráváme. Klukům děkuju za přístup, asi si to musíme "vyjíst" až do konce, ale za spostu věcí si můžeme sami," uvedl trenér Broumova Ondřej Zinke.

Sekretář hostujícího týmu Martin Šmied dodal: "V dnešním zápase jsme byli o gól šťastnější. Celkově si ale na jaře dál držíme herní i výsledkovou formu."

1. B třída

SK Smiřice - TJ Lokomotiva Meziměstí 1 : 4 (1 : 1)

Střelci: 11. Vávro Peter - 43. Bureš Pavel, 59. Mucha Josef, 75. Mucha Josef, 84. Mucha Josef (pokutový kop)

Sestava Meziměstí: Sejkora Jakub, Škola Adam, Šnábl Petr (C), Urban Patrik, Sedláček Jan, Kubeček Jakub (46. Lukasik Maciej), Gajdoš Petr, Smrček Pavel (73. Frydrych Tomáš), Mucha Josef, Bureš Pavel, Šprinc Petr

"První poločas jsme zaspali a byli jsme rádi, že soupeř proměnil jen jednu ze svých šancí. Naštěstí se nám povedlo před koncem poločasu vyrovnat. Druhý poločas už byl o něčem jiném. Začali jsme si vytvářet šance, které jsme i proměňovali. Uznání patří hlavnímu rozhodčímu, který ve velice vypjatém utkání zůstal v klidu," uvedl člen výboru Meziměstí Patrik Urban.

Vedoucí mužstva Smiřic Karel Zemek dodal: "V prvním poločase jsme vedli 1:0 a byli jsme lepším mužstvem. Vytvořili jsme si řadu šancí, které jsme neproměnili a, tak nás soupeř potrestal vyrovnáním gólem do šatny. Ve druhé polovině se obraz hry změnil. Soupeř nás přehrával, a na rozdíl od nás své šance proměňoval. Tím jsme si způsobily velké starosti se sestupem. Ještě díky P. Zapadlovi a T. Razskovi za pomoc."

Okresní přebor

AFK Hronov - Sokol Mezilesí 1:0 (0:0)

Střelci: 82. Rubeš Jaroslav

Sokol Velká Jesenice - Stárkov 3:1 (2:1)

Střelci: 13. Patrný Dominik, 14. Železov Pavel, 86. Paďour Jan - 11. Ságner Patrik

Sokol Zábrodí - Velké Poříčí 3:2 (2:0)

Střelci: 27. Škoda David, 39. Kosinka Filip, 73. Falta Karel - 81. Vít Michal, 93. Lelek Miroslav

Jiskra VEBA Machov - Jiskra Martínkovice 8:0 (3:0)

Střelci: 5. Martinec Pavel, 31. Středa Michal, 39. Scholz Vojtěch, 53. Zima Jiří, 59. Zeman Martin, 69. Zeman Martin, 76. Martinec Pavel, 85. Zima Jiří

Sokol Hejtmánkovice - TJ Červený Kostelec 2:2 (0:1)

Střelci: 70. Richter Filip, 71. Richter Filip - 11. Mudroch Zdeněk, 80. Vejrek Pavel

Slavoj Teplice nad Metují - TJ Dolany 8:2 (2:0)

Střelci: 16. Otta Tomáš, 42. Otta Tomáš, 57. Fichtner Zdeněk, 62. Fichtner Zdeněk, 75. Lauryn Radek, 82. Fichtner Zdeněk, 87. Otta Tomáš, 89. Otta Tomáš - 52. Kopecký Jakub, 71. Kopecký Jakub

TJ Velichovky - SK Babí 0:2 (0:1)

Střelci: 36. Hron Marek, 47. Hátaš David

Okresní soutěž

Lokomotiva Meziměstí - Sokol Otovice 3:1 (2:0)

Střelci: 30. Šprinc Petr, 42. Bureš Pavel, 52. Šprinc Petr - 90. Salfický Ondřej

TJ Rasošky - Sokol Heřmánkovice 0:3 (0:1)

Střelci: 13. Šprinc Karel, 70. Pražák Lubomír, 88. Zelený Pavel (pen.)

Sokol Křinice - Sokol Božanov 2:1 (1:0)

Střelci: Ben Naceur Jamel Eddine, Válek Jan - Krejčí Aleš

Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři
Odebírejte náš newsletter
O portálu

Zpravodajský portál Naše Broumovsko, který vznikl v říjnu 2010, se zaměřuje na informovanost obyvatel broumovského regionu. Web poskytuje každodenní informační servis a kulturní, společenské, ekonomické či sportovní zprávy nejen z Broumovska, ale i z Královéhradeckého kraje.

Kontakt

Michaela Mašková, šéfredaktorka
Telefon: +420 734 257 512
Bára Fialová, 732 284 847, redakce
Email: redakce.nase@broumovsko.cz

Adresa redakce:
Klášterní 1, 550 01 Broumov (Google Mapy)