Naše Broumovsko Přejít na hlavní navigaci Přejít na změnu jazyka Přejít na přihlášení Přejít na vyhledávání
  • Sport
  • Meziměstí stoupá tabulkou. Tři body získaly také Hejtmánkovice

Meziměstí stoupá tabulkou. Tři body získaly také Hejtmánkovice

René Herzán

Pondělí, 11. října 2021

Meziměstí stoupá tabulkou. Tři body získaly také Hejtmánkovice

Po vítězství 3:0 v Javornici se fotbalisté Meziměstí usadili na 6. místě tabulky 1. B třídy. Vyhrály také Hejtmánkovice, které porazily České Meziříčí 2:0. Broumov veze dva body ze Sobotky!

Krajský přebor

FK Vysoká nad Labem - Spartak Police nad Metují 1 : 0  (0 : 0)

Střelci: 58. Bělka Vojtěch

Sestava Police: Vacho Libor, Routek Miroslav, Matějka Jakub, Kudláček Ladislav ©, Franc Pavel, Klapkovský Josef, Hauschke Jakub, Kalaš Filip, Moravec Michael, Havrda Ondřej (59. Rieger Bohuslav), Ansuma Musa (52. Mbah Mcdon)

„Dnes jsme měli hlavní problém, a to hru domácích. Domácí hráči dnes bojovníci, žádný balón pro ně nebyl ztracen, a to nám nejvíce vadilo v kombinaci. Jestliže chceme v budoucnu uspět, musíme se naučit tvrdosti, ovšem bez zákeřností. Domácím gratulujeme k zisku tří bodů,“ řekl předseda polického oddílu Karel Klimeš.

1. A třída

SK Sobotka - Slovan Broumov 1 : 1 (0 : 1), penalty 2 : 4

Střelci: 48. Rejman Tomáš - 36. Mucha Tomáš

Sestava Broumova: Drahorád Jakub, Štejnar Martin, Wilke Ervín, Šimon Jakub (C), Ponikelský Matěj, Svoboda David, Gago Marek, Mucha Tomáš, Pancner Filip, Bureš Pavel, Soumar Lukáš (66. Novotný Jan)

„Přestože hrajeme neustále v okleštěné sestavě, podařilo se nám získat důležité dva body. Zkušenosti sbírají naši mladí hráči, kteří jsou již pevnou součásti našeho týmu,“ uvedl trenér Broumova Ondřej Zinke.

1. B třída

Sokol Hejtmánkovice - FC České Meziříčí 2 : 0 (1 : 0)

Střelci: 11. Franc Jiří, 69. Matějka Petr

Sestava Hejtmánkovic: Remeš Miroslav, Franc Jiří, Fichtner Zdeněk, Hušek David, Jirman Ondřej, Lehotský Dominik (27. Lehotský Jiří), Gago Tomáš (C), Růžička Martin (76. Týfa David), Schubert Jan, Hušek Filip, Harasevič Václav

„Dnešní utkání pro nás bylo důležité a také k tomu kluci tak přistoupili a zápas odmakali. Konečně se nám tým sešel skoro v ideálním složení a bylo to znát. Ujali jsme se vedení nádhernou brankou Jirky "Kohyňa" France, další šance jsme neproměnili a když i soupeř žádnou z několika šancí nevyužil, předvedli jsme akci ala "Barca" a přidali pojistku. Vítězství si vážíme a doufáme, že na tento výkon navážeme. Pochvala pro celý tým,“ řekl předseda hejtmánkovického oddílu Miroslav Harasevič.

Vedoucí mužstva Českého Meziříčí David Horký dodal: „Dneska, i kdybychom si nasadili čelovky a hráli do půlnoci, tak gól stejně nedáme. Domácí se na nás po všech stránkách dobře připravili, vstřelili dvě branky a proto zvítězili. My se vracíme zmrzlí a bez bodu.“

Sokol Javornice - Lokomotiva Meziměstí 0 : 3 (0 : 2)

Střelci: 3. Smrček Pavel, 35. Šolc Petr, 64. Šolc Petr

Sestava Meziměstí: Čížek Petr, Sedláček Jan, Urban Patrik, Šnábl Petr (C), Kubeček Jakub (77. Šimko Vladislav), Balín Miroslav, Mucha Josef, Šolc Petr (77. Bohanský Jiří), Jirásek Vojtěch, Prokeš Martin, Smrček Pavel (86. Kitler Jindřich) 

„Předvedli jsme neslaný, nemastný výkon se spoustou zahozených šancí, na které se fotbal ovšem nehraje. Dnes bychom gól nedali ani do půlnoci, zkrátka tomu chyběly koule! Hosté byli nesmírně efektivní a jejich dlouhou a jistě i veselou zpáteční cestu po tříbrankovém vítězství jim můžeme jen a jen závidět,“ řekl trenér Javornice Tomáš Krunčík. 

Trenér Meziměstí Jindřich Kitler dodal: „Dnes můžeme říci, že se konečně přiklonilo štěstí na naši stranu. Domácí měli spoustu autů a rohů, ale nic z toho nevytěžili a my jsme konečně využili naše šance a vezeme si cenné vítězství domů. Cesta domů byla výborná a radostná. Díky kluci.“

Okresní přebor

Stárkov - AFK Hronov 3:2 (1:1)

Střelci: 37. Novák Filip, 85. Lokvenc Lukáš, 86. Lokvenc Lukáš - 23. Danihel Josef, 75. Káva Matěj

Dolany - Velké Poříčí 5:5 (3:5)

Střelci: 16. Ulrych Roman (pen.), 28. Záliš Vojtěch, 44. Kejzlar Tomáš, 52. Ulrych Roman, 70. Sedláček Ondřej - 7. Nguyen Van Son, 9. Hurdálek Radim, 13. Marek Tomáš, 23. Lokvenc Ondřej, 13. Hurdálek Radim (pen.)

Slavoj Teplice nad Metují - Sokol Velká Jesenice 4:2 (2:2)

Střelci: 11. Kalaš Jáchym, 42. Řeháček Tomáš, 50. Žižka Jan, 84. Kretschmer Denis - 37. Vít Jakub, 39. Šošovička Jakub (vl.)

Velichovky - Jiskra VEBA Machov 1:2 (0:0)

Střelci: 86. Runkas Ondřej - 77. Scholz Vojtěch, 83. Kubeček Jiří

SK Červený Kostelec - SK Babí 2:2 (1:1)

Střelci: 31. Zajíc Martin, 63. Mudroch Zdeněk - 23. Balek Jan, 92. Fidler Tomáš

Spartak Police nad Metují B - Sokol Provodov 0:3 (0:2)

Střelci: 2. Štrof Marek, 22. Hejnyš Milan (vl.), 54. Franěk Jakub

Okresní soutěž

Jiskra Martínkovice – Rasošky 3:1 (2:0)

Střelci: 22. Mihálik Lukáš, 44. Kindl Jakub, 57. Kindl Jakub (pen.) - 86. Vymetálek Jiří

Sokol Mezilesí - Sokol Křinice 9:2 (3:2)

Střelci: 16. Vaněk David, 22. Vítek Patrik, 42. Houser Pavel, 60. Hofman Michal (pen.), 65. Maixner Lukáš, 68. Alt Miroslav, 80. Maixner Lukáš, 86. Sádovský Tomáš, 90. Sádovský Tomáš - 29. Borna Vojtěch, 45. Nentwich Tomáš

Sokol Otovice - Lokomotiva Meziměstí 4:1 (3:1)

Střelci: 29. Pokorný Kristián, 36. Pokorný Kristián, 43. Korityák Jakub, 85. Korityák Jakub - 7. Pokorný Tomáš

Sokol Božanov - Sokol Heřmánkovice 3:1 (3:1)

Střelci: 3. Bakeš Martin, 21. Hošek Jakub, 28. Hošek Jakub - 36. Krupička Tomáš

Přidejte komentář:

Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři
Pro odesláni musíte být přihlášeni
Přihlaste se: E-mail
Nebo se zaregistrujte

Diskuze k článku:

Diskuse zatím neobsahuje žádné příspěvky.
Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři
Odebírejte náš newsletter
O portálu

Zpravodajský portál Naše Broumovsko, který vznikl v říjnu 2010, se zaměřuje na informovanost obyvatel broumovského regionu. Web poskytuje každodenní informační servis a kulturní, společenské, ekonomické či sportovní zprávy nejen z Broumovska, ale i z Královéhradeckého kraje.

Kontakt

Michaela Mašková, šéfredaktorka
Telefon: +420 734 257 512
Bára Fialová, 732 284 847, redakce
Email: redakce.nase@broumovsko.cz

Adresa redakce:
Klášterní 1, 550 01 Broumov (Google Mapy)