Naše Broumovsko Přejít na hlavní navigaci Přejít na změnu jazyka Přejít na přihlášení Přejít na vyhledávání
  • Sport
  • Miloš Nýč vystřílel dvěma brankami vítězství pro Hejtmánkovice
banner

Miloš Nýč vystřílel dvěma brankami vítězství pro Hejtmánkovice

René Herzán

Pondělí, 20. května 2019

Miloš Nýč vystřílel dvěma brankami vítězství pro Hejtmánkovice

Populární fotbalista Miloš Nýč, mezi přáteli přezdívaný Kartáč, vstřelil ve 22. kole okresního přeboru za Hejtmánkovice dvě branky. Podstatnou měrou tak přispěl k vítězství nad Mezilesím 3:1.

1. A třída

SK Týniště nad Orlicí - Spartak Police nad Metují 1 : 1 (0 : 0), penalty 2 : 3

Střelci: 67. Kos Tomáš - 50. Franc Pavel

Sestava Police: Vacho Libor, Rieger Bohuslav, Ansuma Musa, Awuku Felix, (87. Gavelek Vilém), Kudláček Ladislav (81. Hejnyš Milan), Jandík Marek, Kollert Jiří (C), Klapkovský Josef, Hauschke Jakub, Mucha Tomáš (70. Tauc Jiří), Franc Pavel

"Musíme ocenit sílu a kvalitu domácích. Body ze hřiště soupeře se počítají. A konečně jsme prolomili penaltové prokletí," řekl předseda polického oddílu Karel Klimeš.

Vedoucí domácího mužstva Lukáš Ráček dodal: "Lídra tabulky jsme po většinu zápasu přehrávali. Po čtyřech neproměněných šancích v prvním poločase šel soupeř do vedení a nám se podařilo pouze vyrovnat. Rád chválím naše mužstvo za velmi dobrý výkon a nasazení. Ale doma musíme vyhrávat za tři body."

Slovan Broumov - MFK Trutnov B 3 : 0 (3 : 0)

Střelci: 7. Soumar Lukáš (Pokutový kop), 31. Soumar Lukáš, 32. Kotyza Jan

Sestava Broumova: Hanzlík Ladislav, Gago Ondřej, Kotyza Jan (75. Zinke Ondřej), Hečko Miroslav, Wilke Ervín, Šimon Jakub, Spišák Ondřej, Svoboda David, Gago Marek (35. Čihák Jakub), Michálek Jan (C), Soumar Lukáš

"Utkaní se nám podařilo rozhodnout již v prvním poločase, poté jsme hru kontrolovali a zápas se již pouze dohrával. Škoda, že jsme nepřidali další branky. Náš nový brankář poprvé udržel čisté konto, takže dnes s výhrou a výkonem v prvním poločase spokojenost," řekl trenér Broumova Ondřej Zinke.

Realizační tým MFK Trutnov komentoval tápas takto: "Začátek nám utekl a do přestávky jsme ho nedohnali. Soupeř nás předčil ve všech herních činnostech. Byl rychlejší, důraznější a plnil jednoduchý herní vzorec, který jsme nebyli schopni pokrýt. K tomu všemu jsme soupeři výrazně usnadnili i vstřelení všech tří branek. Ve druhé půli se obraz hry trochu vyrovnal. Domácí s vedením v zádech trochu zpohodlněli a my se tak dostali do několika šancí, z nichž dvě skončily na tyči. Vyhrát jsme si ale dnes nezasloužili. Broumovu gratulujeme ke třem bodům."

1. B třída

TJ Sokol Javornice - TJ Lokomotiva Meziměstí 4 : 1 (2 : 0)

Střelci: 42. Široký Kamil, 44. Šrefl Martin, 52. Široký Kamil, 83. Hovorka Jakub - 75. Kubeček Jakub

Sestava Meziměstí: Sejkora Jakub, Škola Adam, Urban Patrik, Frydrych Tomáš (39. Kubeček Jakub), Sedláček Jan, Lukasik Maciej (67. Bureš Pavel), Gajdoš Petr, Smrček Pavel, Mucha Josef (C), Krejčí Vojtěch, Šprinc Petr (70. Smrček Jakub)

"Zápas jsme mohli rozhodnout v první čtvrthodině, místo toho jsme ale rozchytali výborného brankáře hostů. Zákonitě přišel náš útlum a hosté byli rázem nebezpeční. Z nesnází nás dnes vysvobodil jeden z "nejmladších" hráčů na hřišti. Druhý poločas jsme si již herně vesměs pohlídali, a tak přišlo opět po kratší odmlce zasloužené domácí vítězství. Chválím fanoušky obou táborů za vytvořenou atmosféru a za následnou vzájemnou "družbu", která probíhala ve velmi přátelském duchu. A tak to má být," řekl trenér Javornice Tomáš Krunčík.

Člen výboru oddílu Meziměstí Patrik Urban dodal: "Začátek zápasu jsme vůbec nechytili a prvních 15 minut jsme se jen bránili. Naštěstí nás gólman podržel. Snažili jsme se začít hrát, ale moc nám to nešlo. Soupeř zaslouženě vyhrál a my budeme muset zabrat v příštím utkání. Děkujeme domácím za velice příjemné prostředí. Do Javornice, pokud vše vyjde jak má, se budeme vždy těšit."

Okresní přebor

Sokol Hejtmánkovice - Sokol Mezilesí 3:1 (3:0)

Střelci: 31. Harasevič Václav, 38. Nýč Miloš, 40. Nýč Miloš - 58. Bartoš Luboš

Jiskra VEBA Machov - TJ Červený Kostelec 5:1 (2:0)

Střelci: 29. Martinec Pavel, 45. Martinec Pavel, 53. Kubeček Jiří, 65. Kubeček Lukáš, 79. Kubeček Jiří - 72. Valenta Michal

Slavoj Teplice nad Metují - Jiskra Martínkovice 2:3 (1:1)

Střelci: 11. Lehotský Jiří, 75. Kalaš Jáchym - 31. Kánský Břetislav, 55. Janek Ondřej, 60. Kindl Jakub (pen.)

TJ Dolany - TJ Velké Poříčí 2:2 (1:1)

Střelci: 39. Kopecký Jakub (pen.), 72. Mach Kamil - 43. Kulang Jaroslav (vl.), 66. Lelek Miroslav

TJ Sokol Zábrodí - SK Babí 0:4 (0:2)

Střelci: 10. Kozák Daniel, 27. Hron Marek, 49. Schrötter Michal, 54. Voborník Aleš

AFK Hronov - Sokol Velká Jesenice 0:2 (0:2)

Střelci: 20. Hlávko Petr, 32. Hlávko Petr

TJ Velichovky - Stárkov 0:2 (0:1)

Střelci: 44. Ságner Patrik, 75. Ságner Patrik

Okresní soutěž

TJ Rasošky - Sokol Křinice 0:1 (0:0)

Střelci: 90. Neuschl Martin

Sokol Heřmánkovice - Sokol Otovice 3:3 (1:0)

Střelci: 36. Bouška Petr (pen.), 79. Bouška Petr, 85. Bouška Petr (pen.) - 52. Korityák Jakub, 59. Pokorný Kristián, 73. Korityák Tomáš

TJ Sokol Božanov - Lokomotiva Meziměstí 4:4 (1:3)

Střelci: 12. Balín Miroslav, 67. Bažout David, 70. Hypšman Daniel, 90. Bažout David - 34. Pokorný Tomáš, 20. Smrček Jakub, 41. Bureš Pavel, 76. Bureš Pavel

Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři
Odebírejte náš newsletter
O portálu

Zpravodajský portál Naše Broumovsko, který vznikl v říjnu 2010, se zaměřuje na informovanost obyvatel broumovského regionu. Web poskytuje každodenní informační servis a kulturní, společenské, ekonomické či sportovní zprávy nejen z Broumovska, ale i z Královéhradeckého kraje.

Kontakt

Michaela Mašková, šéfredaktorka
Telefon: +420 734 257 512
Bára Fialová, 732 284 847, redakce
Email: redakce.nase@broumovsko.cz

Adresa redakce:
Klášterní 1, 550 01 Broumov (Google Mapy)