Naše Broumovsko Přejít na hlavní navigaci Přejít na změnu jazyka Přejít na přihlášení Přejít na vyhledávání
  • Sport
  • Na zápas starších žáků Slovanu Broumov přišla více než stovka diváků

Na zápas starších žáků Slovanu Broumov přišla více než stovka diváků

r

Úterý, 14. května 2019

Na zápas starších žáků Slovanu Broumov přišla více než stovka diváků

Na sobotní zápas krajského přeboru starších žáků mezi druhým Slovanem Broumov a prvním Vysokým Mýtem přišlo asi 120 diváků. Jeden z přítomných fanoušků prohlásil, že "tady je víc lidí, než v Náchodě na divizi". Výborný zápas z obou stran v této kategorii vyhrál Broumov 2:0 a na svého soupeře ztrácí už jen tři body.

"Zápas s prvním týmem tabulky jsme chtěli vyhrát a kluci pro to udělali vše na hřišti i mimo něj. První minuty patřily soupeři, který si vypracoval standartní situace, ale nevyužil je. Poté se hra vyrovnala a začali jsme hrozit i my, ale chyběl nám klid a přesnost. Dvě velké šance z centrovaných balónů jsme nevyužili, vyšla nám až změna hráčů na postech, kdy po vynikajícím pasu Martina Jirouta rozvlnil síť Dominik Lehotský poprvé. V druhém poločase jsme soupeře k ničemu nepouštěli a hrozili z rychlého přechodu a centrech ze stran. Druhou branku vstřelil Matěj Ponikelský střelou z vápna. Po druhé brance jsme se zaměřili na větší držení míče, kombinaci a bezchybnou obranu. Měli jsme ještě několik náznaků šancí, ale bez využití. Celkově jsme si vypracovali více šancí, podali všichni vynikající výkon, působili jako TÝM a zaslouženě vyhráli," uvedl k zápasu trenér Dan Hypšman.
Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři
Odebírejte náš newsletter
O portálu

Zpravodajský portál Naše Broumovsko, který vznikl v říjnu 2010, se zaměřuje na informovanost obyvatel broumovského regionu. Web poskytuje každodenní informační servis a kulturní, společenské, ekonomické či sportovní zprávy nejen z Broumovska, ale i z Královéhradeckého kraje.

Kontakt

Michaela Mašková, šéfredaktorka
Telefon: +420 734 257 512
Bára Fialová, 732 284 847, redakce
Email: redakce.nase@broumovsko.cz

Adresa redakce:
Klášterní 1, 550 01 Broumov (Google Mapy)