Naše Broumovsko Přejít na hlavní navigaci Přejít na změnu jazyka Přejít na přihlášení Přejít na vyhledávání
  • Sport
  • Nejkrásnější branku v soutěžích Královéhradeckého kraje dala Police!
banner

Nejkrásnější branku v soutěžích Královéhradeckého kraje dala Police!

René Herzán

Čtvrtek, 9. ledna 2020

Nejkrásnější branku v soutěžích Královéhradeckého kraje dala Police!

Ocenění za nejkrásnější branku v soutěžích Královéhradeckého kraje pro rok 2019 putuje do Spartaku Police nad Metují. Branku vstřelil Jakub Matějka v zápase 10. kola Votrok krajského přeboru s Černilovem. Matějka svým gólem ve 43. minutě otevřel skóre zápasu, který nakonec Police vyhrála 4:0.

"Anketa byla pořádána ve spolupráci s Deníkem. Výsledky budou vyhlášeny v rámci X. galavečeru krajského fotbalu v Hradci Králové dne 17. 1. 2020. Moc velké poděkováni patří fanouškům a fanklubu za hlasy a masivní podporu na sociálních sítích. Opět se potvrdilo, že máme nejlepší fanoušky! Děkujeme!" uvedl sportovní ředitel Spartaku Police nad Metují Jakub Kovář.

Na branku se můžete podívat ZDE.

Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři
Odebírejte náš newsletter
O portálu

Zpravodajský portál Naše Broumovsko, který vznikl v říjnu 2010, se zaměřuje na informovanost obyvatel broumovského regionu. Web poskytuje každodenní informační servis a kulturní, společenské, ekonomické či sportovní zprávy nejen z Broumovska, ale i z Královéhradeckého kraje.

Kontakt

Michaela Mašková, šéfredaktorka
Telefon: +420 734 257 512
Bára Fialová, 732 284 847, redakce
Email: redakce.nase@broumovsko.cz

Adresa redakce:
Klášterní 1, 550 01 Broumov (Google Mapy)