Naše Broumovsko Přejít na hlavní navigaci Přejít na změnu jazyka Přejít na přihlášení Přejít na vyhledávání
  • Sport
  • Nejslavnější polický fotbalový odchovanec se vrací!

Nejslavnější polický fotbalový odchovanec se vrací!

René Herzán

Sobota, 28. července 2018

Nejslavnější polický fotbalový odchovanec se vrací!

Manažerovi fotbalového oddílu Spartak Police nad Metují se podařil husarský kousek. V kádru pro nadcházející sezónu se objevilo jméno Karel Podhajský!

Karel Podhajský své nejslavnější období prožil v FC Hradec Králové. Další ligové zkušenosti nasbíral v FK Jablonec nad Nisou. Po skončení aktivní činnosti působí v FC Hradec Králové jako trenér mládeže.

"To, že se povedl tento přestup, je práce staronového manažera u mužstva dospělých Jakuba Kováře. Musíme to však brát rozumně a dle vytíženosti Karla v oddíle FC Hradec Králové, kde po konci kariéry pracoval u mužstva dospělých a v současné době se věnuje hradecké mládeží. V naší brance má pevnou pozici Tomáš Bouška, ovšem pozice pevné dvojky je problém. Kdyby bylo nejhůř, může do branky Jarda Mzourek, Jirka Tauc, Radim Ter, třeba i já, ale všichni soudní víme, že by to nebylo to pravé ořechové. Po domluvě s Karlem je tedy jisté, že dle své vytíženosti a možností se může jednat o tři, čtyři možné starty v mistrovském utkání. Je to i paradox, Karel patří k nejslavnější stopě Spartaku na ligové úrovni, ovšem start za dospělé nikdy neokusil. Naše barvy opustil již v mládežnické věku. Určitě ho nebudeme brát, jako nějakou poutavou atrakcí, ale že již jeho přítomnost může mužstvu přinést jen pozitivní klady," řekl vedoucí polického týmu Karel Klimeš.

"Jsme za to rádi, Karel je osobnost a kdykoli se ukáže, tak bude týmu přínosem," dodal trenér Luboš Jansa.

Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři
Odebírejte náš newsletter
O portálu

Zpravodajský portál Naše Broumovsko, který vznikl v říjnu 2010, se zaměřuje na informovanost obyvatel broumovského regionu. Web poskytuje každodenní informační servis a kulturní, společenské, ekonomické či sportovní zprávy nejen z Broumovska, ale i z Královéhradeckého kraje.

Kontakt

Michaela Mašková, šéfredaktorka
Telefon: +420 734 257 512
Bára Fialová, 732 284 847, redakce
Email: redakce.nase@broumovsko.cz

Adresa redakce:
Klášterní 1, 550 01 Broumov (Google Mapy)