Naše Broumovsko Přejít na hlavní navigaci Přejít na změnu jazyka Přejít na přihlášení Přejít na vyhledávání
  • Sport
  • Nejstarší i nejlepší. Teplice vyhrály turnaj v Polsku
banner

Nejstarší i nejlepší. Teplice vyhrály turnaj v Polsku

RENÉ HERZÁN

Pondělí, 5. února 2018

Nejstarší i nejlepší. Teplice vyhrály turnaj v Polsku

Opět byl fotbalový tým Teplic nad Metují pozván do partnerského města v Polsku do Jaworzyny Slaské na turnaj v sálové kopané O pohár starosty Jaworzyny Slaské. Loňské druhé místo Teplice vylepšily a turnaj po zásluze vyhrály, i přesto, že měly nejvyšší věkový průměr na turnaji.

Turnaje se zúčastnilo celkem 5 družstev. Teplický tým pod vedením kapitána Tomáše Muchy neprohrál ani jeden zápas, když třikrát zvítězil a jednou remizoval a v kvalitně obsazeném turnaji obsadil první místo.

"První zápas vítězství 3:1 (Tomáš Mucha 2x, Karel Vacek), druhý zápas vítězství 4:1 (Tomáš Mucha 4x), třetí zápas remíza 2:2 (Tomáš Mucha 2x) a poslední zápas vítězství 4:3 (Radek Lauryn 2x, Tomáš Mucha a Jáchym Šošovička)," zrekapituloval výsledky týmu i střelce branek Radim Války.

Na závěrečném vyhlášení starosta Jaworzyny Slaské Grzegorz Grzegorzewicz předal teplickému družstvu pohár a ocenil výrazné hráče turnaje. Tomáš Mucha byl vyhlášen nejlepším hráčem turnaje a Jáchym Šošovička vyhrál v soutěži jednotlivců ve střelbě na branku. Teplice nad Metují na turnaji reprezentovali hráči Tomáš Mucha, Jáchym Šošovička, Rudolf Šošovička, Karel Vacek, Radek Lauryn, Petr Zápotočný, Jiří Oubrecht a Radim Války.

Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři
Odebírejte náš newsletter
O portálu

Zpravodajský portál Naše Broumovsko, který vznikl v říjnu 2010, se zaměřuje na informovanost obyvatel broumovského regionu. Web poskytuje každodenní informační servis a kulturní, společenské, ekonomické či sportovní zprávy nejen z Broumovska, ale i z Královéhradeckého kraje.

Kontakt

Michaela Mašková, šéfredaktorka
Telefon: +420 734 257 512
Bára Fialová, 732 284 847, redakce
Email: redakce.nase@broumovsko.cz

Adresa redakce:
Klášterní 1, 550 01 Broumov (Google Mapy)