Naše Broumovsko Přejít na hlavní navigaci Přejít na změnu jazyka Přejít na přihlášení Přejít na vyhledávání
  • Sport
  • Ohlédnutí za derby slovy trenéra
banner

Ohlédnutí za derby slovy trenéra

René Herzán

Pondělí, 29. října 2018

Ohlédnutí za derby slovy trenéra

Ve velmi náročných podmínkách se v neděli hrál zápas Slovan Broumov - Spartak Police nad Metují, který Broumov po remíze 2:2 vyhrál na penalty. K zápasu se vrací trenér Broumova OndVe velmi náročných podmínkách se v neděli hrál zápas Slovan Broumov - Spartak Police nad Metují, který Broumov po remíze 2:2 vyhrál na penalty. K zápasu se vrací trenér Broumova Ondřej Zinke.řej Zinke.Ve velmi náročných podmínkách se v neděli hrál zápas Slovan Broumov - Spartak Police nad Metují, který Broumov po remíze 2:2 vyhrál na penalty. K zápasu se vrací trenér Broumova Ondřej Zinke.

V první řadě smekám před všemi aktéry utkání, podmínky byly opravdu náročné. My jsme v připravě na utkání udělali maximum možného (jak znám trenéra Police, udělal to samé). Potřebovali jsme Polici přesvědčit, že se jim v derby nemůže nic stát, proto to vyjádření o oslabení kádru hned po utkání v Trutnově. Dalším bodem byla pečlivá taktická příprava, každý hráč obdržel "A4" s informacemi o soupeři s jeho silnými i slabými stránkami. Součástí byl i nácvik nových standardních situací na toto utkání. Ráno v den utkání jsme měli ještě předzápasovou přípravu a společný oběd v restauraci Alka. Děkujeme!

Po prohraném poločase jsem nabádal hráče k aktivitě, věděl jsem, že trénujeme více než Police a na těžkém terénu máme šanci utkání zvrátit. Proto mě mrzí, že se nám nepodařilo nepříznivý stav 0:2 otočit ještě v základní hrací době a vyhrát za 3 body. Poslední 1/2 hodinu jsme soupeře k ničemu nepustili a vytvořili si dost šancí. Vím, jak kluci těžce pracují v trénincích, máme velmi dobrou partu a to se v utkání potvrdilo. Nedělám to často, ale za tento zápas velká pochvala za charakter a vůli výsledek otočit. Pánové děkuju!!!

Speciální poděkováni patří Honzovi Michálkovi, se kterým jsme v noci před zápasem vyzvedávali na letišti v Praze jednoho našeho hráče, který se vracel z dovolené. Domů jsme přijeli ve 4 hodiny a přesto podal výborný výkon.

Ještě k našemu soupeři. Respektujeme úsilí a snahu lidí kolem pana Kováře a Klimeše udělat něco pro fotbal. Pokud nehrajete proti nám, držíme vám palce. Taková parta nadšenců se jen tak nevidí a pozitivní atmosféra kolem klubu je znát (viz. váš FAN KLUB).

PS: Lukáši, vnímám tě jako trenéra, který má velký podíl na tom, jakým fotbalem se teď Police prezentuje. Vše špatné zapomenuto, trochu jsem tam na tebe v emocích "křičel", moc nerad totiž prohrávám. Na viděnou na kávě a na jaře na odvetě u vás v Polici.

Foto Miroslav Holub

Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři
Odebírejte náš newsletter
O portálu

Zpravodajský portál Naše Broumovsko, který vznikl v říjnu 2010, se zaměřuje na informovanost obyvatel broumovského regionu. Web poskytuje každodenní informační servis a kulturní, společenské, ekonomické či sportovní zprávy nejen z Broumovska, ale i z Královéhradeckého kraje.

Kontakt

Michaela Mašková, šéfredaktorka
Telefon: +420 734 257 512
Bára Fialová, 732 284 847, redakce
Email: redakce.nase@broumovsko.cz

Adresa redakce:
Klášterní 1, 550 01 Broumov (Google Mapy)