Naše Broumovsko Přejít na hlavní navigaci Přejít na změnu jazyka Přejít na přihlášení Přejít na vyhledávání
  • Sport
  • Po fotbalové přestřelce jde do odvety s náskokem dvou branek polický tým
banner

Po fotbalové přestřelce jde do odvety s náskokem dvou branek polický tým

René Herzán

Úterý, 16. června 2020

Po fotbalové přestřelce jde do odvety s náskokem dvou branek polický tým

Fotbalového oddíly Slovan Broumov a Spartak Police nad Metují si po koronavirovém přerušení soutěží domluvily dva pohárové zápasy, symbolicky o prase a sud piva. První zápas nabídl v neděli na broumovském hřišti střelecké hody. Do odvety nastoupí s dvoubrankovým náskokem poličtí hráči.

Slovan Broumov – Spartak Police nad Metují 4:6 (2:2)

Branky: Kotyza, Svoboda, Marek Gago, Dominik Lehotský - Awuku 2, Matějka 2, Mucha, Klapkovský

"Výsledek 4:6 svědčí o tom, že se hrál útočný fotbal, lidé se snad bavili. Předvedli jsme pár hezkých akcí, ale sráží nás naivita a individuální chyby. Rozdíl mezi mužstvy byl ve hře dvou křídelních hráčů soupeře Matějky a Felixe. Čeká nás ještě odveta na horké půdě Spartaku (28. 6.), určitě se nevzdáme a budeme bojovat," uvedl trenér Broumova Ondřej Zinke.

"Nejdříve bych chtěl poděkovat Slovanu Broumov, který kladně reagoval na návrh tohoto dvojutkání o krále Broumovského výběžku. Po nucené pauze to byl výborný nápad. Během 14 dnů dvě derby. Na obou mužstvech byl vidět hlad po fotbale a obě mužstva nabídla atraktivní podívanou. Před odvetou vezeme domu výhru, kterou před domácím publikem budeme jistě chtít potvrdit," komentoval zápas předseda polického oddílu Karel Klimeš.

Foto Miroslav Holub

Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři
Odebírejte náš newsletter
O portálu

Zpravodajský portál Naše Broumovsko, který vznikl v říjnu 2010, se zaměřuje na informovanost obyvatel broumovského regionu. Web poskytuje každodenní informační servis a kulturní, společenské, ekonomické či sportovní zprávy nejen z Broumovska, ale i z Královéhradeckého kraje.

Kontakt

Michaela Mašková, šéfredaktorka
Telefon: +420 734 257 512
Bára Fialová, 732 284 847, redakce
Email: redakce.nase@broumovsko.cz

Adresa redakce:
Klášterní 1, 550 01 Broumov (Google Mapy)