Naše Broumovsko Přejít na hlavní navigaci Přejít na změnu jazyka Přejít na přihlášení Přejít na vyhledávání
  • Sport
  • Po podzimní části fotbalové sezóny vládne v Hejtmánkovicích spokojenost
banner

Po podzimní části fotbalové sezóny vládne v Hejtmánkovicích spokojenost

René Herzán

Úterý, 12. listopadu 2019

Po podzimní části fotbalové sezóny vládne v Hejtmánkovicích spokojenost

Poprvé v historii hraje Sokol Hejtmánkovice 1. B třídu a po podzimní části sezóny je v tabulce na 5. místě. Na několik otázek odpověděl hrající trenér Miroslav Harasevič.

Jsi spokojen s podzimní částí sezóny? Jste na 5. místě tabulky, daleko od sestupových starostí, vládne euforie?

Samozřejmě s podzimní částí sezóny panuje spokojenost. Na začátku sezóny jsem nám dal za cíl uhrát na podzim 15 - 18 bodů což jsme splnili a přeplnili. Mám radost z toho, že do Hejtmánkovic začalo chodit daleko více lidí a ve většině zápasů jsme předvedli i dobrý fotbal. Mám také velkou radost z toho, že jsme zavřeli ústa všem pochybovačům a posměváčkům. Ale samozřejmě neusneme na vavřínech, protože toto nás zavazuje do jarní části a rádi bychom tuto pozici uhájili a ukázali všem fanouškům, že to nebyla náhoda, ale že si toto umístění zasloužíme. Hráčům, a i všem lidem, kteří se okolo fotbalu v Hejtmánkovicích točí, patří za podzimní část velké poděkování.

Kdy začnete a jaká bude zimní příprava?

Přípravu teprve budeme plánovat, předpokládáme, že začneme trénovat koncem ledna a budeme se připravovat 2x týdně. Čekají nás ne moc populární výběhy, ale i "umělka".

Uvažujete o nějakých hráčských posilách?

Nějaké hráče máme vyhlídnuté, ale zatím bych o jménech nehovořil. Víme kde nás nejvíce tlačí bota a podle toho budeme jednat. Dále bych rád vzhledem k věkovému průměru týmu doplnil mužstvo minimálně o 2 mladé hráče.

Jaký je tvůj největší fotbalový podzimní zážitek?

Největší zážitek je jednoznačně z Javornice. Jednak se zde hrál hodně zajímavý mač, ale to, co jsme zažili po utkání od domácích hráčů a fanoušků, jsem za celou dobu, co se kolem fotbalu motám nezažil. Tak přátelská atmosféra po utkání, které domácí ještě navíc prohráli byla naprosto úžasná. To, jak nás hostili a jak s námi hovořili bylo něco nepopsatelného. Taky jsme se po utkání více než 2 hodinky zdrželi a s lidmi a hráči z Javornice něco popili.

Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři
Odebírejte náš newsletter
O portálu

Zpravodajský portál Naše Broumovsko, který vznikl v říjnu 2010, se zaměřuje na informovanost obyvatel broumovského regionu. Web poskytuje každodenní informační servis a kulturní, společenské, ekonomické či sportovní zprávy nejen z Broumovska, ale i z Královéhradeckého kraje.

Kontakt

Michaela Mašková, šéfredaktorka
Telefon: +420 734 257 512
Bára Fialová, 732 284 847, redakce
Email: redakce.nase@broumovsko.cz

Adresa redakce:
Klášterní 1, 550 01 Broumov (Google Mapy)