Naše Broumovsko Přejít na hlavní navigaci Přejít na změnu jazyka Přejít na přihlášení Přejít na vyhledávání
  • Sport
  • Po vítězném penaltovém rozstřelu si Broumov připisuje dva body
banner

Po vítězném penaltovém rozstřelu si Broumov připisuje dva body

René Herzán

Pondělí, 5. října 2020

Po vítězném penaltovém rozstřelu si Broumov připisuje dva body

Fotbalisté Slovanu Broumov ještě v sedmi zápasech nevyhráli, takže dva body do tabulky po vítězných penaltách potěší. Věřme, že to za týden s Českou Skalicí dopadne.

Krajský přebor

Spartak Police nad Metují - SK Jičín A 1 : 0 (0 : 0)

Střelci: 63. Klapkovský Josef (pokutový kop)

Sestavy: Vacho Libor, Ansuma Musa (90. Gregar Tomáš), Franc Pavel, Rieger Bohuslav, Růžička Pavel (88. Melichar Jan), Jandík Marek (C), Klapkovský Josef, Ansorge Jan (83. Gavelek Vilém), Kudláček Ladislav (58. Hauschke Jakub), Matějka Jakub, Routek Miroslav

"Věděli jsme, že nás čeká těžké utkání s minimem šancí, což se také potvrdilo. S minima šancí jsme vytěžili jednu branku a udrželi čisté konto, což nás těší," uvedl asistent trenéra domácích Lukáš Lorenc. 

Trenér Jičína Pavel Obermajer dodal: "Myslím si, že na šance jsme vyhráli 3:0. Vím, že se na to nehraje. Zaráží mě, že se píská pokutový kop již po souboji před pokutovým území. Budu si muset přečíst pravidla. Pak drobná maličkost. Hráč soupeře se přizná, že šel míč do zázemí od něho, ale rozhodčí nechá rozehrát domácí. Promiňte, ale už je toho na nás moc. Snad nás po mém komentáři necháte dýchat!!! Svůj tým chválím, ale myslím si, že dnes bylo na body."

1. A třída

Lázně Bělohrad - Slovan Broumov 0 : 0, penalty 2 : 4

Sestava Broumova: Bouška Tomáš, Gago Ondřej, Štejnar Martin, Kotyza Jan (C) (74. Hečko Miroslav), Bitnar Tomáš, Wilke Ervín, Ponikelský Matěj (65. Lehotský Dominik), Spišák Ondřej, Svoboda David, Mucha Tomáš (79. Zinke Ondřej), Martinec Vojtěch

"I přesto, že jsme dnes podali asi nejhorší výkon za posledních pět zápasů, jsme si vytvořili čtyři 100% příležitosti. Bohužel, bez vstřelené branky se nedá vyhrát. A tak nakonec si více bodů odváží soupeř z Broumova," hodnotil zápas trenér domácích Tomáš Marek.

Trenér Broumova Ondřej Zinke dodal: "Důležitá výhra v penaltovém rozstřelu samozřejmě těší, výkon měl ke spokojenosti daleko, ale body se počítají. Pochvalu za dlouhodobě stabilní výkony zaslouží mladý Andy Spišák."

1. B třída

Sokol Hejtmánkovice - Sokol Lípa nad Orlicí 2 : 4 (1 : 1)

Střelci: 44. Harasevič Miroslav, 64. Strelec Jan (pokutový kop) - 32. Mondík David, 59. Ručka Daniel, 66. Harasevič Miroslav (vlastní), 74. Ručka Daniel

Sestava Hejtmánkovic: Remeš Miroslav, Harasevič Miroslav, Harasevič Václav, Hušek David, Růžička Pavel (73. Stupka Petr), Růžička Martin (C), Schubert Jan (78. Týfa David), Hušek Filip, Jirman Ondřej, Franc Jiří (66. Korityák Tomáš), Strelec Jan (83. Čihák Jakub)

"Dnešní utkání jsme si prohráli sami a soupeři jsme 3 body darovali na zlatém podnose. Pokud nezačneme proměňovat šance, tak bohužel nebudeme vyhrávat. Ale to je fotbal, jednou jsi nahoře jednou dole. Nezbývá než se oklepat a zase za týden zabojovat," uvedl trenér Hejtmánkovic Míra Harasevič.

Vedoucí hostujícího týmu Libor Beran dodal: "V dnešním zápase jsme spíš než se soupeřem bojovali s velmi malým hřištěm a především sami se sebou. První poločas nebyl podle našich představ a o poločasové pauze jsme si museli říci, co vlastně chceme hrát. Že alibistické nakopávání nepovede k ničemu, natož k zisku bodů. Chlapci začali hrát jeden na jednoho a najednou jsme začali domácí přehrávat, což jsme vyjádřili i brankově. A tak se výlet do Sudet povedl se vším všudy."

Sokol Malšovice - Lokomotiva Meziměstí 2 : 3 (0 : 2)

Střelci: 76. Soukup Pavel, 82. Krejčí David - 13. Mucha Josef, 25. Kubeček Jakub, 48. Mucha Josef

Sestava Meziměstí: Sejkora Jakub, Smrček Pavel, Šnábl Petr (C), Panny David, Sedláček Jan, Sedláček Tomáš (62. Bárta Petr), Kubeček Jakub, Mucha Josef, Urban Patrik, Bureš Pavel (67. Smrček Jakub), Krejčí Vojtěch (83. Kitler Jindřich)

"Po dlouhé době se nám podařil úvod zápasu a dostali jsme klid do naší hry. Měli jsme asi dvě desetiminutovky, kdy se nám nedařia rozehrávka, ale nakonec se nám podařilo v utkání zaslouženě zvítězit. Dobrý výkon podali rozhodčí," řekl trenér Meziměstí Jindřich Kitler.

Asistent trenéra hostujícího týmu Pavel Žid dodal: "Co na to říci, již třetí zápas po sobě nezvládáme začátky. Ta deka tam je a musíme se nad tím všichni zamyslet."

Okresní přebor

Stárkov - Spartak Police nad Metují B 1:1 (1:0)

Střelci: 41. Lokvenc Lukáš (pen.) - 83. Tauc Jiří

Slavoj Teplice nad Metují - Červený Kostelec B 0:1 (0:1)

Střelci: 37. Štelzig Sebastian

Jiskra Martínkovice - AFK Hronov 2:4 (0:1)

Střelci: 79. Vik Petr, 90. Jordán Marek - 4. Valtera Jakub, 50. Vuchkan Viktor, 63. Pylyp Igor, 71. Kollert David

Sokol Velká Jesenice -  Velichovky 1:0 (0:0)

Střelci: 77. Krčil Vojtěch

SK Babí - Sokol Zábrodí 1:2 (1:0)

Střelci: 33. Hron Marek - 74. Vít Michal, 90. Liška Petr

Velké Poříčí - Jiskra VEBA Machov 2:2 (1:0)

Střelci: 41. Mustafa Jewan, 60. Hurdálek Radim (pen.) - 56. Pataki Jan, 52. Šulc Dominik

Okresní soutěž

Dolany - Sokol Heřmánkovice 6:4 (2:2)

Střelci: 29. Bílý Vojtěch, 45. Hanuš Petr, 58. Kvaček Lukáš, 80. Ulrych Roman, 83. Ulrych Roman, 86. Ulrych Roman - 8. Nývlt Zdeněk, 26. Nývlt Zdeněk, 77. Seifrt Daniel, 79. Bouška Petr

Rasošky - Sokol Křinice 2:2 (1:1)

Střelci: 5. Šeda Filip, 89. Holub Pavel - 8. Válek Jan, 65. Hošek Pavel

Sokol Mezilesí - Lokomotiva Meziměstí B 3:1 (2:0)

Střelci: 7. Sádovský Tomáš, 17. Otman Jan, 55. Sádovský Tomáš - 66. Ptáček Petr (pen.)

Sokol Božanov - Sokol Otovice 8:0 (5:0)

Střelci: 16. Balín Miroslav, 28. Balín Miroslav, 32. Ther Jan, 34. Balín Miroslav, 36. Bakeš Martin, 52. Bakeš Martin, 54. Hošek Jakub, 78. Svědík Martin (pen.)

Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři
Odebírejte náš newsletter
O portálu

Zpravodajský portál Naše Broumovsko, který vznikl v říjnu 2010, se zaměřuje na informovanost obyvatel broumovského regionu. Web poskytuje každodenní informační servis a kulturní, společenské, ekonomické či sportovní zprávy nejen z Broumovska, ale i z Královéhradeckého kraje.

Kontakt

Michaela Mašková, šéfredaktorka
Telefon: +420 734 257 512
Bára Fialová, 732 284 847, redakce
Email: redakce.nase@broumovsko.cz

Adresa redakce:
Klášterní 1, 550 01 Broumov (Google Mapy)