Naše Broumovsko Přejít na hlavní navigaci Přejít na změnu jazyka Přejít na přihlášení Přejít na vyhledávání
  • Sport
  • Počasí fotbalu nepřeje. Police má dva odložené zápasy, Broumov dokonce tři
banner

Počasí fotbalu nepřeje. Police má dva odložené zápasy, Broumov dokonce tři

René Herzán

Pondělí, 26. března 2018

Počasí fotbalu nepřeje. Police má dva odložené zápasy, Broumov dokonce tři

"Zimní" počasí posledních tří týdnů znemožnilo odehrát podstatnou část zápasů fotbalové 1.A třídy. Police sice odehrála 16. kolo, když prohrála 5:2 v Dobrušce, následující zápasy doma s Černilovem a v Roudnici má odložené. Slovan Broumov si na jaře ještě nezahrál. Odložené jsou domácí zápasy se Sobotkou a Týništěm nad Orlicí, nehrálo se ani v sobotu v Kunčicích.

Broumov měl jarní sezónu zahájit zápasem se Sobotkou, na kterou po podzimu ztrácel tři body. Toto utkání bylo odložené na 1. května. Sobotka už stačila odehrát dva zápasy. Vyhrála doma s Kunčicema a nyní v sobotu prohrála na umělé trávě v Dobrušce. Právě Dobruška se nyní v neúplné tabulce tlačí do čela soutěže, když všechny tři jarní zápasy vyhrála. A nyní, v neděli 1. dubna, přijede do Broumova. Police hostí trutnovské béčko. Oba zápasy začínají v 16 hodin.

Fotbalisty Broumova čekají koncem dubna a začátkem května dva "anglické" týdny. Během 14 dnů mají naplánováno pět domácích zápasů. Fanoušci se tedy mají na co těšit.

Okresní přebor

Lokomotiva Meziměstí - AFK Hronov 3:3 (0:2)

Střelci: 54. Krejčí Vojtěch, 78. Kubeček Jakub, 83. Mucha Josef (pen.) - 36. Kadavý Roman, 44. Pylyp Igor, 67. Pylyp Igor

Jiskra VEBA Machov - Sokol Zábrodí 4:0 (2:0)

Střelci: 7. Scholz Vojtěch (pen.), 21. Středa Michal, 58. Martinec Pavel, 67. Martinec Pavel

Zápasy se hrály na umělé trávě v Náchodě. Ostatní zápasy byly odloženy.

Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři
Odebírejte náš newsletter
O portálu

Zpravodajský portál Naše Broumovsko, který vznikl v říjnu 2010, se zaměřuje na informovanost obyvatel broumovského regionu. Web poskytuje každodenní informační servis a kulturní, společenské, ekonomické či sportovní zprávy nejen z Broumovska, ale i z Královéhradeckého kraje.

Kontakt

Michaela Mašková, šéfredaktorka
Telefon: +420 734 257 512
Bára Fialová, 732 284 847, redakce
Email: redakce.nase@broumovsko.cz

Adresa redakce:
Klášterní 1, 550 01 Broumov (Google Mapy)