Naše Broumovsko Přejít na hlavní navigaci Přejít na změnu jazyka Přejít na přihlášení Přejít na vyhledávání
  • Sport
  • Pohár Teplických skal míří potřetí do Broumova
banner

Pohár Teplických skal míří potřetí do Broumova

René Herzán

Středa, 25. července 2018

Pohár Teplických skal míří potřetí do Broumova

Na kvalitně připravené hrací ploše fotbalového stadiónu v Teplicích nad Metují se v sobotu 21. července hrál již 3. ročník turnaje hráčů nad 40 let. Obdivovanou putovní cenu, pískovcový míč z teplické kamenické dílny Granit Lipnice, nakonec obhájil a potřetí získal tým Broumova.

"Sedm týmů hrálo systémem každý s každým a teplická parta ve složení Petr Šubrt, Jiří Krym, Petr Zápotočný, Jan a Pavel Filipovi, Libor Pásler, Radek a Dušan Kalašové, Tomáš Řeháček, Petr Schejbal, Zdeněk Fichtner ml. a Milan Brandejs měla dobře rozehraný turnaj, když po 4 utkáních měla 6 bodů bez prohry a dokonce jsme remizovali i s dvojnásobným vítězem z Broumova. Jenže pak přišlo selhání s Lípou nad Orlicí, která nás na vzájemný zápas sesadila z "bedny" na 4. místo," komentoval výsledek domácího týmu Milan Brandejs.

Zvítězil již zmiňovaný tým Broumova a za ním se poskládaly týmy v pořadí 2. Stárkov, 3. Lípa, 4. Teplice, 5. Velichovky, 6. Jaworzyna Slaska (Pol.), 7. Stěžery. Pořadatelé děkují sponzorům, kromě Granitu Lipnice i pivovarům Olivětín a Primátor, Restauraci na hřišti, Cukrárně Schejbalovi a Milanu Křížovi z Lípy n. O.

Na Facebooku Teplických skal se objevila tato milá reakce: "Dnes jsme projížděli městem Teplice nad Metují. Původně jsme měli namířeno do skal, ale z místního stadionu doléhal k naším sluchovodům ryk, jemuž se nedalo odolat. Nedalo se nic dělat, ale od návštěvy skalního masivu jsme upustili a zvědavost nás hnala za zvukem, který se blížil z místního sportovního stánku. Turnaj v malé kopané hraný za účasti našich i zahraničních mužstev, měl obdivuhodnou úroveň. Divák, který si našel cestu na místní kolbiště, rozhodně nelitoval. Na úhledně připraveném pažitu se pohybovala řada hráčů, jenž by si rozhodně nezadali s výkony hvězd z právě ukončeného MS v kopané v Rusku. Sedm týmů se tu utkalo o mistra Teplických skal. Nasazení, se kterým mužstva v úmorném vedru nastupovala k zápasům, bylo obdivuhodné. Sláva vítězům a čest poraženým. Všechny týmy předvedly výkony na hranici svých možností, ale každý, kdo nelitoval a strávil sobotní den s těmito fotbalovými šílenci, musí smeknout před výkony a chováním mužstva, které bralo bronzový kov, a to celku z Lípy nad Orlicí. Zdůrazňuji!!!, celku!!!, protože hráče přijelo povzbudit vše, co v Lípě mělo v tento krásný den volno a jejich povzbuzování dovedlo hráče až k třetímu nejcennějšímu kovu. Nedalo nám a zeptali jsme se na to, jak to bude příště. Všichni se shodli na tom, že příště jasný boj o příčky nejvyšší. Vždyť doma prý zůstali klíčoví hráči (upoutáni na lůžku). Organizátorům díky. Jen více takových akcí. A všem Lipanům děkujeme za neskutečný zážitek."

Joska a Lenka

Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři
Odebírejte náš newsletter
O portálu

Zpravodajský portál Naše Broumovsko, který vznikl v říjnu 2010, se zaměřuje na informovanost obyvatel broumovského regionu. Web poskytuje každodenní informační servis a kulturní, společenské, ekonomické či sportovní zprávy nejen z Broumovska, ale i z Královéhradeckého kraje.

Kontakt

Michaela Mašková, šéfredaktorka
Telefon: +420 734 257 512
Bára Fialová, 732 284 847, redakce
Email: redakce.nase@broumovsko.cz

Adresa redakce:
Klášterní 1, 550 01 Broumov (Google Mapy)