Naše Broumovsko Přejít na hlavní navigaci Přejít na změnu jazyka Přejít na přihlášení Přejít na vyhledávání
  • Sport
  • Police i Broumov přezimují na pátých místech tabulky
banner

Police i Broumov přezimují na pátých místech tabulky

René Herzán

Neděle, 17. listopadu 2019

Police i Broumov přezimují na pátých místech tabulky

Skončila podzimní fotbalová sezóna ročníku 2019/2020. Oba týmy z Broumovska, které hrají nejvyšší krajské soutěže, tedy Spartak Police nad Metují v krajském přeboru a Slovan Broumov v 1. A třídě, přezimují na 5. místech tabulky.

Krajský přebor

FC Vrchlabí A - Spartak Police nad Metují 1 : 2 (0 : 2)

Střelci: 86. Kraus Pavel - 3. Matějka Jakub, 18. Ansuma Musa

Sestava Police: Vacho Libor, Rieger Bohuslav, Ansuma Musa (53. Awuku Felix), Franc Pavel, Jandík Marek (C), Růžička Pavel, Matějka Jakub (89. Martinec Josef), Klapkovský Josef, Havrda Ondřej, Hauschke Jakub, Gregar Tomáš (71. Mucha Tomáš)

"Chtěl bych nejdříve poděkovat domácímu oddílu za to, že nám umožnili změnu pořadatelství. Dnešní výhrou jsme ukončili podzimní část soutěže. Jako nováček soutěže a získaných 25 bodů vede k určité spokojenosti, ale víme, že ne vše v průběhu soutěže bylo ideální. Ale to už holt život a sport přináší. Mým přáním je zlepšit určitou komunikaci a nadále se fotbalem bavit. Včerejší nálada při odjezdu domů to jen potvrzuje. Ale přeci jen děkuji všem za reprezentaci našeho oddílu v nejvyšší krajské soutěži," uvedl po zápase předseda polického oddílu Karel Klimeš.

"Vrchlabí se v posledním zápasu podzimu nedařilo. Oslabená sestava nedokázala navázat na dobré domácí výkony. Dvě branky Police v úvodu utkání daly ráz celé hře. Domácí se před branku hostí dostávali jen velmi málo, což na vstřelení kontaktní branky nestačilo. Poličtí si s přehledem pohlídali tři body a ani kontaktní branka, která padla v závěru, neohrozila jejich bodový zisk," uvedli ve svém pozápasovém komentáři představitelé týmu Vrchlabí.

1. A třída

MFK Nové Město nad Metují - Slovan Broumov 1 : 1 (0 : 1), na penalty 4 : 2

Střelci: 70. Markarjanc Boris - 19. Svoboda David

Sestava Broumova: Bouška Tomáš, Gago Ondřej, Štejnar Martin, Kotyza Jan (C) (89. Drahorád Jakub), Wilke Ervín, Šimon Jakub, Ponikelský Matěj, Spišák Ondřej, Svoboda David, Gago Marek, Smrček Pavel (77. Bartoš Matěj)

"Asi pod dojmem toho, že dnes musíme získat tři body, byla naše hra nervozní, nepřesná a nedařila se nám vůbec kombinace a ještě ke všemu šel soupeř do vedení v zápase. Nám se nakonec podařilo vyrovnat a získat alespoň další bod v penaltovém rozstřelu. Musíme na hodně věcech v období zimní přestávky zapracovat," řekl sekretář novoměstského týmu Jaroslav Macháček.

Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři
Odebírejte náš newsletter
O portálu

Zpravodajský portál Naše Broumovsko, který vznikl v říjnu 2010, se zaměřuje na informovanost obyvatel broumovského regionu. Web poskytuje každodenní informační servis a kulturní, společenské, ekonomické či sportovní zprávy nejen z Broumovska, ale i z Královéhradeckého kraje.

Kontakt

Michaela Mašková, šéfredaktorka
Telefon: +420 734 257 512
Bára Fialová, 732 284 847, redakce
Email: redakce.nase@broumovsko.cz

Adresa redakce:
Klášterní 1, 550 01 Broumov (Google Mapy)