Naše Broumovsko Přejít na hlavní navigaci Přejít na změnu jazyka Přejít na přihlášení Přejít na vyhledávání
  • Sport
  • Police jde v poháru dál, Broumov končí
banner

Police jde v poháru dál, Broumov končí

René Herzán

Pátek, 20. srpna 2021

Police jde v poháru dál, Broumov končí

V 1. kole Poháru hejtmana Královéhradeckého kraje Spartak Police nad Metují vyhrál ve Velkém Poříčí a postupuje. Slovan Broumov doma prohrál s Třebší a končí. Police se právě se Sokolem Třebeš utká v osmifinále poháru 8. září na jeho hřišti.

Velké Poříčí - Spartak Police nad Metují 3 : 5 (2 : 3)

Střelci: 12. Hanzl David, 18. Kollert Jiří (vlastní), 64. Výborný Vojtěch - 5. Švorčík Vojtěch, 9. Gavelek Vilém, 27. Matějka Jakub, 49. Švorčík Vojtěch, 56. Matějka Jakub

Sestava Police: Vacho Libor, Čermák Jaroslav (71. Martinec Josef), Franc Pavel, Gavelek Vilém, Gregar Tomáš, Hauschke Jakub, Matějka Jakub, Jandík Marek (C) (64. Hejnyš Milan), Klapkovský Josef, Švorčík Vojtěch, Kollert Jiří 

„Vzhledem k absenci několika hráčů základní sestavy nastoupilo k utkání mládí našeho B mužstva. Svým výkonem upoutal především Vojta Švorčík, který při své premiéře za A mužstvo vsítil dvě krásné branky. Postupujeme, ale některé věci mají do ideálu z prvních utkání trošku daleko. Přesto děkuji klukům za postup,“ řekl předseda polického oddílu Karel Klimeš.

Slovan Broumov - Sokol Třebeš 0 : 1 (0 : 1)

Střelci: 25. Palma Michal

Sestava Broumova: Drahorád Jakub, Gago Ondřej, Štejnar Martin, Szalega Mikolaj (59. Pokorný Jiří), Kotyza Jan (54. Kozielec Pawel Krzysztof), Hečko Miroslav (C), Wilke Ervín, Ponikelský Matěj, (54. Bartoš Matěj), Spišák Ondřej, Mucha Tomáš (54. Svoboda David), Bureš Pavel (54. Gago Marek)

„Po strastiplné cestě HK - Broumov jsme začali bez rozcvičky. S třemi dorostenci v základu jsme postupně převzali iniciativu, a především mezihru ovládli. Neproměňování šancí a špatné řešení koncovky nás ale trápí dál. Bez šancí nebyli ani domácí, přesto si myslím, že výsledek utkání je spravedlivý,“ uvedl vedoucí hostujícího týmu Vl. Krykorka. 

Přidejte komentář:

Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři
Pro odesláni musíte být přihlášeni
Přihlaste se: E-mail
Nebo se zaregistrujte

Diskuze k článku:

Diskuse zatím neobsahuje žádné příspěvky.
Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři
Odebírejte náš newsletter
O portálu

Zpravodajský portál Naše Broumovsko, který vznikl v říjnu 2010, se zaměřuje na informovanost obyvatel broumovského regionu. Web poskytuje každodenní informační servis a kulturní, společenské, ekonomické či sportovní zprávy nejen z Broumovska, ale i z Královéhradeckého kraje.

Kontakt

Michaela Mašková, šéfredaktorka
Telefon: +420 734 257 512
Bára Fialová, 732 284 847, redakce
Email: redakce.nase@broumovsko.cz

Adresa redakce:
Klášterní 1, 550 01 Broumov (Google Mapy)