Naše Broumovsko Přejít na hlavní navigaci Přejít na změnu jazyka Přejít na přihlášení Přejít na vyhledávání
  • Sport
  • Police nastřílela Novému Městu sedm branek!
banner

Police nastřílela Novému Městu sedm branek!

René Herzán

Pondělí, 8. října 2018

Police nastřílela Novému Městu sedm branek!

Ve střelecké pohodě jsou fotbalisti Spartaku Police nad Metují. V 9. kole 1.A třídy porazili Nové Město nad Metují 7:0. Tříbrankovým střelcem je tentokrát Jaroslav Jaroš.

1.A třída

Spartak Police nad Metují - MFK Nové Město nad Metují 7 : 0 (3 : 0)

Střelci: 14. Awuku Felix (pokutový kop), 23. Jaroš Jaroslav, 30. Mucha Tomáš, 60. Mucha Tomáš, 77. Jaroš Jaroslav, 83. Awuku Felix, 84. Jaroš Jaroslav

Sestava Police: Bouška Tomáš, Ansuma Musa, Kudláček Ladislav, Mucha Tomáš (C) (71. Tauc Jiří), Jandík Marek, Jaroš Jaroslav, Hauschke Jakub (54. Vik Petr), Rieger Bohuslav (74. Kollert Jiří), Hejnyš Milan (75. Žiga Martin), Šolc Petr, Awuku Felix

"Chtěli jsme navázat na tříbodovou výhru z minulého týdne. I když začátek utkání nebyl dle naších představ, postupně jsme si vytvářeli brankové příležitosti. Pro hosty je výsledek až moc krutý, ale zaslouženě bereme tři body. Pochvala pro celý kolektiv," uvedl po zápase předseda polického oddílu Karel Klimeš.

Komentář Nového Města nad Metují zní: "Dnes to byl pro nás zápas blbec. V prvním poločase jsme určitě nebyli horším týmem, přesto prohráváme 3:0, kdy naše šance zůstaly nevyužity a domácí 3x trefili branku a dali nám 3 góly. Ve druhem poločase se nám již vůbec nedařilo a zápas jsme dohráli v útlumu, což ukazuje konečný výsledek."

FK Černilov - Slovan Broumov 1 : 1 (0 : 1), penalty 2 : 3

Střelci: 53. Michálek Jan (vlastní) - 3. Svoboda David

Sestava Broumova: Drahorád Jakub, Gago Ondřej (C), Štejnar Martin, Panny David, Hečko Miroslav, Wilke Ervín, Salfický Ondřej (56. Kotyza Jan), Spišák Ondřej (77. Frydrych Tomáš), Svoboda David, Gago Marek (56. Hanzlík Ladislav), Michálek Jan

"Brzo jsme inkasovali, naše kombinační snaha končila jen odvrácenými centry a nebo slabými střeleckými pokusy. Po změně stran jsme přidali na důrazu, hosty sice k ničemu nepustili, donutili je vstřelit si vlastní branku, ale to bylo vše. Po penaltách nám zbyl jen bod," komentoval zápas sekretář Černilova Martin Šmied.

"Do Černilova jsme přijeli vyhrát. Velmi brzy jsme vstřelili branku, pozorně bránili a domácí do šancí nepouštěli. Ve druhém poločase se podařilo domácím díky naší vlastní brance vyrovnat. V penaltové loterii dopisujeme druhý bod," dodal trenér Broumova Ondřej Zinke.

1.B třída

Lokomotiva Meziměstí A - Sokol Javornice 4 : 0 (1 : 0)

Střelci: 10. Mucha Josef, 53. Lukasik Maciej, 74. Šprinc Petr, 76. Šprinc Petr

Sestava Meziměstí: Čížek Petr, Škoda Jakub (68. Šnábl Petr), Lukasik Maciej (59. Smrček Jakub), Urban Patrik, Šprinc Petr (81. Sedláček Tomáš), Hanák Lukáš, Gajdoš Petr (C), Smrček Pavel, Škola Adam, Kubeček Jakub (56. Bureš Pavel), Mucha Josef

"Na úvod musím říci, že jsme proti sobě měli velice vyrovnaného soupeře, ačkoliv výsledné skóre tak nevypadá. První poločas začal vyrovnaně, ale ke konci poločasu měli hosté hodně šancí, které však neproměnili. V druhém poločase jsme přebrali kontrolu nad zápasem a získali jsme další tři body," řekl člen výboru a správce hřiště Meziměstí Patrik Urban.

Trenér Javornice Tomáš Krunčík dodal: "Čím delší cesta, tím větší debakl. Tahle přímá úměra pro nás zatím bohužel platí. Domácí nás prvních dvacet minut přehráli, dá se říci naším fotbalem. Hru jsme pak zlepšili, náznaky šancí ale nevyužili. Pokus o dorovnání stavu pak stál spoustu sil, dostanete další blbou branku a situace se opakuje. Konec zápasu jsme dohrávali psychicky rozložení a domácí se fotbalem bavili. V krásném a zajímavém prostředí jsme tak schytali facku, což mrzí kvůli našim fanouškům dvojnásob. Domácí vyhráli zaslouženě."

Okresní přebor

SK Babí - Sokol Zábrodí 6:0 (2:0)

Střelci: 8. Hron Marek,  20. Voborník Aleš, 48. Hron Marek,53. Hron Marek, 64. Hátaš David, 69. Rejthar Jakub (vl.)

Sokol Velká Jesenice - AFK Hronov 2:4 (1:2)

Střelci: 4. Tulej Lukáš, 61. Hadvich Lukáš - 18. Valtera Jakub, 29. Polomský Josef, 49. Valtera Jakub, 63. Pylyp Igor

Velké Poříčí - Dolany 4:1 (2:0)

Střelci: 16. Gois Jakub, 31. Gois Jakub ,62. Gois Jakub, 90. Tóth Martin - 72. Karel Jaroslav

Červený Kostelec - Jiskra VEBA Machov 1:1 (1:1)

Střelci: 20. Mudroch Zdeněk - 38. Martinec Pavel

Sokol Mezilesí - Sokol Hejtmánkovice 1:3 (0:0)

Střelci: 52. Škoda Jakub - 58. Prokeš Daniel, 77. Harasevič Miroslav, 88. Hušek David

Jiskra Martínkovice - Slavoj Teplice nad Metují 3:0 (2:0)

Střelci: 28. Kindl Jakub, 35. Uždil Josef (pen.), 57. Mihálik Lukáš

Stárkov - Velichovky 1:1 (1:1)

Střelci: 27. Lokvenc Lukáš (pen.) - 12. Runkas Ondřej

Okresní soutěž

Sokol Otovice - TJ Rasošky 4:0 (1:0)

Střelci: 13. Korityák Jakub, 60. Korityák Jakub, 63. Korityák Jakub, 78. Brych Vojtěch

Lokomotiva Meziměstí B - Sokol Křinice 3:1 (0:1)

Střelci: 46. Poliak Albín, 65. Smrček Jakub, 88. Šprinc Petr - 22. Horváth Petr

Sokol Božanov - Sokol Heřmánkovice 3:3 (2:2)

Střelci: 4. Kitler Jindřich, 28. Kitler Jindřich, 70. Hypšman Daniel - 6. Kment Michal, 9. Seifrt Daniel, 59. Bouška Petr (pen.)

Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři
Odebírejte náš newsletter
O portálu

Zpravodajský portál Naše Broumovsko, který vznikl v říjnu 2010, se zaměřuje na informovanost obyvatel broumovského regionu. Web poskytuje každodenní informační servis a kulturní, společenské, ekonomické či sportovní zprávy nejen z Broumovska, ale i z Královéhradeckého kraje.

Kontakt

Michaela Mašková, šéfredaktorka
Telefon: +420 734 257 512
Bára Fialová, 732 284 847, redakce
Email: redakce.nase@broumovsko.cz

Adresa redakce:
Klášterní 1, 550 01 Broumov (Google Mapy)