Naše Broumovsko Přejít na hlavní navigaci Přejít na změnu jazyka Přejít na přihlášení Přejít na vyhledávání
  • Sport
  • Police nedala gól ze hry ani ve druhém zápase a opět prohrála na penalty

Police nedala gól ze hry ani ve druhém zápase a opět prohrála na penalty

René Herzán

Pondělí, 1. dubna 2019

Police nedala gól ze hry ani ve druhém zápase a opět prohrála na penalty

Fotbalisti Spartaku Police nad Metují nezačali jarní část 1. A třídy nejlépe. Už ve druhém zápase nevstřelili branku ze hry, na druhou stranu, ani jednu neobdrželi, každopádně, už v šesti penaltových rozstřelech neuspěli. Broumov prohrál, Meziměstí neuspělo v penaltách, spokojení mohou být snad jen Hejtmánkovice, které vedou tabulku okresního přeboru.

1. A třída

FC Nový Hradec Králové - Spartak Police nad Metují 0 : 0, na penalty 3 : 2

Sestava Police: Vacho Libor, Ansuma Musa, Kudláček Ladislav (18. Hejnyš Milan), Jandík Marek, Franc Pavel, Káva Matěj (72. Tauc Jiří), Klapkovský Josef, Mucha Tomáš (C) (52. Šolc Petr), Jaroš Jaroslav, Hauschke Jakub, Rieger Bohuslav (72. Vik Petr)

"Celkové herní selhání kolektivu. Houževnatý soupeř nás předčil ve všech činnostech. A jak říká předseda, my na penalty neporazíme snad ani domov důchodců," uvedl po zápase trenér Police Luboš Jansa.

"Dobrý výkon, dobrý zápas. Mělo být za 3 body, ale 2 také dobře. Když se to sejde tak to jde," dodal za domácí tým Václav Vašata.

SK Roudnice - Slovan Broumov 2 : 1 (0 : 0)

Střelci: 46. Koutník Denis, 59. Čihák Pavel - 67. Koutník Lukáš (Vlastní)

Sestava Broumova: Drahorád Jakub, Gago Ondřej (C), Štejnar Martin (60. Zinke Ondřej), Kotyza Jan, Hečko Miroslav, Wilke Ervín, Svoboda David, Gago Marek, Michálek Jan, Hanzlík Ladislav (60. Čihák Vlastimil), Soumar Lukáš

"Kdybychom v prvním poločase proměnili jednu ze dvou tutovek, zápas se mohl vyvíjet pro nás lépe. Bohužel se tak nestalo a hned po poločase jsme rychle prohrávali 2:0. V zápase jsme dokázali snížit a na konec mohli ještě vyrovnat, ale nestalo se a vezeme nula bodů. Ke konci zápasu se ani nebudu vyjadřovat," uvedl trenér Broumova Ondřej Zinke.

"Po bezbrankovém poločase jsme šli rychle do dvougólového vedení. Mohli jsme přidat další branky, ale místo zvýšení na 3:0 jsme si dali vlastní gól. Broumov jsme tím dostali do hry, zvýšil úsilí, ale naštěstí pro nás nevyužil ani nepřímý kop z úrovně penalty. V oboustranně důrazném utkání jsme uhájili domácí výhru. Za odvedený výkon si pochvalu zaslouží celý tým," řekl asistent domácího trenéra Zdeněk Mikan.

1. B třída

TJ Spartak Kosičky - TJ Lokomotiva Meziměstí 0 : 0. na penalty 7 : 6

Sestava Meziměstí: Čížek Petr, Urban Patrik, Smrček Pavel, Mucha Josef (C), Bureš Pavel (73. Bárta Petr), Šprinc Petr, Sedláček Jan, Kubeček Jakub, Smrček Jakub, (58. Sedláček Tomáš), Gajdoš Petr, Hanák Lukáš

"V oboustranně bojovném utkání jsme se branky nedočkali. Na řadu přišly pokutové kopy, ve kterých jsme byli úspěšnější," uvedl předseda domácího oddílu Milan Pražák.

"Dlouhá cesta do Kosiček nám přinesla jeden bod. Odbojovaný zápas, který skončil bez vstřelené branky, rozhodovaly až penalty. V těch, po taktickém zdržení, vyhráli domácí," dodal za Meziměstí Patrik Urban.

Okresní přebor

TJ Dolany - AFK Hronov 0:2 (0:0)

Střelci: 87. Valtera Jakub, 91. Tichý Vojtěch

Jiskra Martínkovice - Sokol Velká Jesenice 1:4 (0:2)

Střelci: 80. Kindl Jakub (pen.) - 21. Železov Pavel, 45. Krčil Vojtěch (pen.), 68. Železov Pavel, 83. Paďour Jan

TJ Velké Poříčí - Sokol Stárkov 0:1 (0:1)

Střelci: 18. Novák Filip

Jiskra VEBA Machov - TJ Velichovky 2:0 (1:0)

Střelci: 27. Kubeček Jiří, 78. Martinec Pavel

TJ Červený Kostelec - Sokol Mezilesí 3:1 (2:0)

Střelci: 26. Kubeček Tomáš, 41. Drahovzal Lukáš, 89. Martínek Tomáš - 78. Králíček Jan

TJ Sokol Zábrodí - Sokol Hejtmánkovice 0:4 (0:2)

Střelci: 31. Richter Filip, 42. Harasevič Miroslav, 51. Hušek David, 56. Richter Filip

SK Babí - Slavoj Teplice nad Metují 2:1 (2:1)

Střelci: 16. Hron Marek, 23. Hron Marek - 42. Lauryn Radek

Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři
Odebírejte náš newsletter
O portálu

Zpravodajský portál Naše Broumovsko, který vznikl v říjnu 2010, se zaměřuje na informovanost obyvatel broumovského regionu. Web poskytuje každodenní informační servis a kulturní, společenské, ekonomické či sportovní zprávy nejen z Broumovska, ale i z Královéhradeckého kraje.

Kontakt

Michaela Mašková, šéfredaktorka
Telefon: +420 734 257 512
Bára Fialová, 732 284 847, redakce
Email: redakce.nase@broumovsko.cz

Adresa redakce:
Klášterní 1, 550 01 Broumov (Google Mapy)